2010-02-26
19:10:03

Im back in town!

Tillbaks i Falköping

Då va man tillbaks i Falköping igen efter ja cirka......4-5veckor? Kändes lite illa att lämna hemmet när min mamma är så jävla sjuk. Förkyld, feber, muskel inflammtion och eventuellt öroninflammation. Och nu vet jag vart jag har fått mitt ifrån, inte ligga still och ta det lugnt när man är sjuk ifrån=). Känns samtidigt skumt att vara tillbaks, men samtidigt gött. Sambon kom och plocka upp mig i Trollhättan, sen blev det lite koll i butiker och sen hem. Fick lite presenter av han också :O ! Efter 3år tillsammans, he still knows how to chock me :). Nu är han och repar med Igneous Human inför morgondagens MetalNight. Ska bli riktigt nice! Metal eventet äger ju rum cirka 100m från där vi bor så kryp avstånd är det=). Så ska la ha lite party här innan och sen blir det skön metal och groul.
Nu sitter jag i min AC/DC t-shirt njuter av ett glas rött ( dock e inte samma sak som när man myser hemma med familjen och dricker ett glas rött med mor). Och snart kommer Jessica!!!!! Och då blir det mingus! Kände mer mja..... vad ska jag gör ikväll och vad orkar man? Sen bara: Nej men va fan! Lets rock n roll=). Blir dock inte så häftigt i afton, blir ju fest imorgon ;). Gammal nu! Som en kär vän till mig, Daniel sa: Ja maria nu är du snart ett halvt sekel gammal. Jippi! Jag utbrister av glädje....ICKE!

ANG KÖRKORTET!
Hade ju uppkörning igår i Strömstad, och jag blev kuggad. Pågrund av att han va inte nöjd med min blinkning, jag tänker för mycket på säkerheten. Jag blinka lite tidigare än va han tyckte man skulle, så han kugga mig.
Trodde han skämta först, men nope. Alla körlärare va helt chockade och ingen fatta nått. Och hade det inte vart för att min älskade mor va med och va ett så bra stöd som hon va och fick mig att le, hade jag nog brytit ihop mer än va jag gjorde.
Jag och mamma har haft våra duster, men så är det. Vi är OERHÖRT lika, och jag älskar henne och så oerhört glad att jag har henne.
Men nu! Ska jag fixa i ordning mig, sedan invänta Jessica=).

Önskar er alla en underbar helg! Take Care / Lucky Lady
2010-02-24
15:44:23

Har en sån J***A PANIK!

Jag vet inte vad...... Jag är nervös, har inre panik och redo att spy!
Så jävla mycket just nu känns det som, och jag vet inte hur jag ska "sortera" allt på plats för att må bra. VILL OCH MÅSTE klara mitt körkort, inte ens diskuterbart. Bara är så och jag får gilla läget med det.
Sen så MÅSTE jag skaffa mig ett jobb..... Nu när körning och pluggande snart är över, då kommer tankarna om att man är arbetslös. Får panik och blir illamående!
Jag är ingen person som bara kan sitta hemma utan att ta tag i saker eller jobba och göra rätt för mig, jag måste arbeta.
Men efter det jobbet jag hade nu sist vart jag rätt sargad som person, pågrund av en sju helvetes massa anledningar! Dock tatt rejält med lärdom efter det jobbet, samt återhämtat mig. Men samtidigt så tvekar jag jävligt mycket på mig själv, t.ex. vad kan jag? En fråga som kan sätta fart på skallen för jävligt många tror jag. Just det : Vad kan jag igentligen? Och det har skapat idag, IDAG AV ALLA JÄVLA DAGAR! En stor jävla panik och tok magel omgång i min skalle. Jag vill bara må väl och leva väl, samt göra rätt från mig. Jag hjälper, ställer upp, finns där och är snäll...... Men när ska allt klaffa? Har haft otur att ha jobbat med många rövhål det senaste, vilket har satt sina spår dessvärre. Jag är FÖR snäll och sen så tror jag väldigt gott om alla, vilket i sin tur gör att jag blir det ultimata "målet" för att brytas ner. Och så är det, jag är välmedveten om detta.
Men just nu, just idag har jag panik.
  • Klara körkortet
  • Ha ett jobb så jag får jobba utav bara helvete
Är la den listan som blinkar i huvudet på mig just nu som är prio nr 1. Sen så följer ju självklart en jävla massa andra saker och ting som jag SKA åstadkomma om det så är det sista jag gör.
DET ANDRA SOM KÄNNS JUST NU:
Jag vill hem..... Hem till mina saker och allt som väntar där hemma. Skönt å vara här hos min underbara familj, men samtidigt längtar man till sitt. Och det som är frågan i det hela där är la, hur fan jag ska ta mig hem? Allt ät ju kaos här pågrund av all snö oså, inga tåg och en sju helvetes massa buss byten. Då i detta ska tilläggas att jag har en hockeyväska som säkert väger runt en 30-50kg, dator, en tavla plus andra ting.
Men just nu är jag illamående, vill bara lägga mig ner och komma på en lösning........ Eller spy :) .
Take Care
2010-02-18
09:21:33

TORSDAG = FULLT ÖS !

IDAG STÅR FÖLJANDE SAKER & TING PÅ "DAGENS ATT GÖRA LISTA"

  • Powerwalk med min brutta Matte, duscha!
  • Handla inför mega baket som ska göras till min älskade Mor & Pappa L.
  • Dra igång baket, städa medans bullarna jäser och göttar sig=), eventuellt kommer Malin & Leia förbi=)
  • PLUGGA 1 TIMME PÅ TEORIN
  • Söka jobb
  • Sola med min älskade Mor kanske?
  • LÄGGDAGS TIDIGT! Har körlektion imorgon bitti.
Va la det hela i stort sett=). Fullt ös medvetlös!
Kugga igår i Uddevalla på teorin, ledsen? Faktiskt inte! Nu vet jag va det är som jag måste plugga hårdare på, jorden går ej under. Har lyckats ta mig ända hit där jag befinner mig just nu, så kommer det att ordna sig. Jag vet att jag kommer klara detta. Har kämpat mig igenom det mesta i hela mitt liv, många motgångar. Men jag sitter här, lever och andas och jag är en kämpe. Kort men envis utav bara helvete, samt väldigt positiv av mig=). Oavsett hur jävla "mörkt" allt ser ut ska ni ALLA veta det att allt löser sig och blir enbart bättre. Man måste kämpa på och tänka positivt, och allt löser sig ALLTID! =)
Ha en underbar dag!
Take Care / Lucky lady
P.S. Tack malin för en sjukt mysig och underbar dag i Uddevalla;) LOVE YOU!
2010-02-17
08:52:19

Från söndagen=)


Svensktoppen Frukost!
Det här är nått som jag har växt upp med sen jag va liten. Hela familjen samlade och äter en riktig mysfrukost tillsammans, inga undanflykter:).
Och jag fortsätter med det även fastän jag inte bor hemma längre. Man går upp relativt tidigt på söndagen, köper färskt bröd och tidningarna. Så med tanke på att jag och min baby vart ifrån varandra i nästan tre veckor, så kändes det så otroligt jävla bra att få ha våran frukost ihop igen=).
Sen så fick jag ju blommor för första gången på 3år av han, en härlig bukett rosor:).
Och en sån här "tradition" är fan i mig bra att ha, så jävla underbart och man mår så bra=).
2010-02-16
09:43:04

Tisdag = Jävligt mycket att göra=)

Idag då är det sjukt mycket som behövs vara på plats!

Ska iväg strax och jobba hos pappa Lennart i verkstan. Samt plugga in det sista inför imorgon, imorgon är det Uddevalla som gäller. Och tusen hjärtan till Malin E som ska köra mig och följa med och supporta mig=), och inte att glömma så ska ju faktiskt Leia följa med=). En familje dag på ett sätt:D som heter duga!
Jag börjar bli väldigt nervös, och jag sov väldigt oroligt inatt, vilket i sin tur gjorde att jag inte kom upp förrän kl.09.00. Men inte så konstigt igentligen, mycket som sker nu och mycket som jag vill ska klaffa. Och det kommer det att göra! För allt löser sig alltid oavsett vad!
Och jag har bestämt mig för att det här året ska ta mig fan bli mitt år :D! Jag ska ge mig fan på det här! Positiva tankar och extremt jävla hardwork och det kommer bli så. Och självklart önskar jag alla andra det samma, absolut! För sån är jag, alltid vart kommer alltid vara.
Men bort med det dåliga och bevara det positiva så att säga=).
Ha nu en underbar dag allihopa!
Take Care/ Yours Lucky lady
2010-02-14
17:27:43

Blev ingen hemfärd ida.

Åkte till tågstationen, sen vände andreas bilen. Så jag ska sova här en natt till för att sedan imorgon åka hem igen=).
2010-02-14
14:10:46

Im going home.

Då va söndagen redan här, tiden går för jävla fort alltså.... Men har njutit som fan av att vara med min sambo=). Vi kolla på Avatar igår kväll, riktigt jävla bra. Pussats och kramats, och idag duka ja upp en riktig svensktoppen frukost. Ska lägga upp pics när jag kommer till Ed. Nu så är han i replokalen och spelar in en intervju för nån metal grej i Nederländerna eller nått sånt:). My baby e en rock star;).
Ska snart dra, igen. Och nu är det hård plugg som gäller fram tills onsdag, ja kommer å fixa detta.
I övrigt så mår jag jävligt bra, känns dock lite sad att lämna mitt hem efter en sån här kort visit. Men två veckor går fort :).
Skriver mer senare i afton.
Önskar alla en sju helvetes underbar valentine!
Kramar och Take care/ Yours Lucky Lady
2010-02-13
16:57:00

Jaha Ja!

Vet att jag varit för jävla kass på att skriva här, men som sagt så har körskolan tatt det mesta av all min tid=). I torsdags va min sista dag där med studier och dylikt, sen i fredags gjorde ja halkbanan i Norge=). Så nästa vecka teori och sen den 25 är det uppkörning.
Igår va ja ju för jävla trött efter att ha vart uppe sen halv fem, sen kört i Norge och haft mig. Så det va en luuuuuuugn fredag. Men kände en oerhörd saknad av min sambo, så idag är ja i Falköping. Kom hem till tacos och att han för FÖRSTA gången köpt blommor till mig, mycket förvånad. Det va lite puss puss och dylikt, men nu är det precis som vanligt igen :P. Han är med sina vänner och jag sitter vid datorn =). Men ja ja imorgon åker ja ju igen i allafall tillbaks till Ed.
Nått annat har la inte direkt hänt eller skett, jag har gått ner 4 kg!
Samt idag innan ja åkte hit så träffa ja Andreas, en mycket kär gammal vän;). Väldigt trevligt! Nu ikväll så sker la ingenting direkt, läggdags tidigt ivart fall.
Take Care allihopa och ha en underbar alla hjärtans dag!
Puss och kram yours Lucky Lady!
2010-02-07
20:19:34

Tankar & Funderingar

Imorgon nu då är det sista veckan på körskolan, och sen efter den en vecka kvar i Ed. Vart här nu i två veckor redan, och man börjar fundera på en massa saker och ting. Gammal skit som man växt ifrån och som ej finns kvar, och sen allt man saknar som e här och kommer va kvar här. Men inte ja. Ja flytta ju från Göteborg till Falköping och bott där nu i snart 3år med min pojkvän, och jag börjar trivas där nu riktigt bra faktiskt. Många underbara människor som finns runt omkting mig där, inte bara i Falköping utan Skövde, Mariestad och med mera.
Ibland känns det bara som om man ska ta och dra sig hit igen snart, men ändå inte. Familjen är här, och dom är som allra längst bort sen när ja åker hem.
Våran familj är JÄVLIGT speciell=). Vi är frispråkiga, umgås, pratar med varandra om allt och festar ihop och har det bra. Men samtidigt vill ja inte flytta ifrån Falköping, och vet att det finns inte en chans att Andreas skulle vilja flytta närmare hit hahahahaaaaa!
Men just därför blir det extra jävla bra när ja har körkortet (bara bil kvar sen) så kan ja röra på mig mer, komma hit mer och åka till ALLA mina vänner oftare.
Är ju sån så jag vill liksom inte missa nått, vart orsaken till mycket ont förr i tiden. Höll på att förlora allt och alla samt supa ihjäl mig. INte roligt, men så va det.
Nu får man kommentaren istället att man är för jävla vuxen och ordning och reda, men i like it;). Och dessutom är jag fortfarande Crazy and still going strong;).
Nu ska jag göra omgång 2 med håret, sen får det va som det blir=). Positiva tankar still going strong! Inga negativa tankar här inte, för allt löser sig alltid.
Och snart är det den där jävla alla hjärtans dag!
Det ända som skulle sitta fint, är dagen innan. Och då skulle jag för första gången vilja bli utbjuden på nått kul! Få klä upp mig, göra mig i ordning och medtagen ut och ha det enbart jävla nice. Inte fixa en massa själv (som det alltid ta mig fan blir ändå^^)  utan bli ompysslad själv. Önsketänkande, men en vacker dag kanske det sker, you never know.
Ha det underbart och sov gott allihopa! Och finns några pics från dagen ida på min underbara lillasysters blogg larotika.blogg.se =)
Take Care/ Lucky Lady
2010-02-07
17:06:42

Mitt köp!


Love it Love it Love it
2010-02-07
17:05:24

Söndag, underbara söndag!


Resultatet blev otroligt bra! Men lite för lite slingor, så ska göra mer idag.
Igår afton blev det en sju helvetes underbar myskväll med Malinsson och Matte hemma hos Matte. Och kan ju bara säga att melodie festivalen SUCKS! Va fan har hänt? Seriöst! Det bästa med hela "showen" igår va party pinglorna som öppna upp det hela med Bonnie Tylers hit, thats it.
Sen kollade vi på den nya Prinsessan och grodan, det bästa Disney gjort på länge! Jag skratta, grina och sen grina lite mer när det blev lyckligt mot slutet=). Så jävla bra! Sen skratta vu och mös mest hela kvällen, helt oslagbart.
Sen idag va det familjedag! Hela familjen drog till Mellerud och kolla lite på ökända Bloms, bara skit:P. Dock köpte jag en ny tavla, samt en skylt=). Sen drog vi och käka på Thai/Kina resturangen, tradition i våran familj när vi väl är där. Åt nog den goaste Nazi gorengen på väldigt länge! Perfekt tillagade scampi och ja ALLT. Så det har vart mys ida me. Nu är ja enbart trött och seg och måste ta itu med lite läs inför morgondagens omgång i Strömstad:P. Sista veckan nu på intensiv kursen........ Jag kommer att klara detta=).
Ha det nu underbart allihopa och ta hand om varandra för faen;)!
Take Care/ Lucky Lady
2010-02-06
18:39:27

Hmmm va e det jag ska skapa här kan man undra?! Inget med mat i vart fall =)


Är det Malin Åkerman till vänster eller? Om inte annat.... I THINK SOOOOO! =)
2010-02-06
18:36:23

Ja såhär ser man ut osminkad och redo för expriment med hår!

2010-02-06
13:49:38

Lördag Lördag Igen!

OK! Jag pluggar och kör dagarna i ända=). Allt är bara bra, men torsdag va man ju helt slut i kropp och själ samt nedfrusen som fan! Så jag va mest grinig och ledsen hela dagen=). Men bestämt mig för att enbart tänka positivt med allting, så nu e det bra!
Prata med min underbara Elin idag! Och nu känner man verkligen att man längtar hem!=). Bamse kramar till alla mina hjärtan! Så jävla glad att ja har dom!
I övrigt! Idag har jag tränat, powerwalk i snölandet med min mor=). Kvar idag är färga håret samt sola och sen myskväll med Matte och Malinsson=).
Igår va det inte så mycket som hände! Fick skjuts hem från Strömstad av polarn Jonte från Lång-ed, jävla kul att tjata gamla fylle minnen och få lite update ang byborna där borta=). Kom till Ed fick att taket har rasat på kommun huset bland annat, och ett jävla bil och snö ploggs kaos hahahaaaa. Sen hade jag och mor en myskväll, dock slockna jag till och från i soffan. Man kan fan inte bara sitta i den utan att somna, ska fota så ni får se=).
En vecka kvar på körskolan, sen teori veckan därpå och veckan efter den UPPKÖRNING! OCH DETTA KOMMER JA ATT KLARA!
Sen då utöver detta har ja ju ett annat mål, ska gå ner i vikt. JAG ÄR TA MIG FAN PÅ GOD VÄG! I och med mitt alkohol förbud av pappa lennart, så går det ju lättare. Men fan va ja e sugen på att dricka bärs och lyssna på metal och rock n roll =). Men! Tattoo mässan i T-hättan, oj oj oj va den ölen kommer sitta fint=). Samt så är jag bra jävla sugen på Tattoo båten! Och klart som fan blir la detta av =). POSITIVA TANKAR GOTT FOLK! Nej nu ska jag ta tag i mitt hår, här ska grejas! Lägger upp bilder under dagen=)!
Take Care!
/Lucky Lady!
2010-02-03
07:43:05

SNÖOVÄDER!!!!!

Ok! Inte uppdaterat här nu på några dagar, varför? Jo! Går ju intensiv körskolan nu i Strömstad, ska äntligen ta körkort!! Men vägen dit är fan inte "smärtfri". Går upp kl.06 hemma igen kl.18.30, samt ida är det rejält med smö och blåst. Lite nervös inför resan till skolan idag, men framför allt tar jag mig hem?? Väntar cirka 1timme och 45min på bussen hem, och det kan jag ju säga är ej rockigt i ett vinter Strömstad. Dom gånger man vart i Strömstad och "hängt" va man fjortis, full och dum på midsommar=).
Annars går det la frammåt! Pluggar röven av mig!
Ska klara detta!
Annars är la allt stabilt, jävligt trött. Längtar till och från hem till mina saker, mina rutiner och dylikt som jag har hemma.
Men framför allt...... SAKNAR MIN BABY UTAV BARA HELVETE! Trodde inte jag skulle sakna han så mycket som jag gör, men det gör jag. Och det är ändå cirka 2-3 veckor kvar innan jag beger mig hem igen till honom. Vill bara pussa honom och allt det där andra. Jag vill ha min baby......
Nu denna vecka blir det ju framför allt plugg och köra på skolan. Sen i helgen blir det la lugnt, har ju festförbud fram tills körkortet är avklarat=). Pappa Lennart ska ju hjälpa mig med körkortet, och då är det hans regler. Inget rock n roll öl hävande eller dylikt. Så ja kämpa kämpa säger jag bara=).
Men nu ska jag fixa lite, sen promenera ner till busstationen å åka till skolan. HÅLL TUMMARNA FÖR ATT JAG TAR MIG HEM!!!!!!
Take care allihopa OCH KLÄ ER NU VARMT! :)