2010-01-30
11:41:18

Lördag!

Sovit ut ordentligt för första gången på hela veckan som vart=). Nu sitter och jag fortfarande i pyjamasen och ska hoppa in i duschen snart. För dagen ida blir som så att jag ska fotas av Malinsson, därefter mat och lite vin och en jävla massa mys! Mer bilder och updates kommer i morgon=).
Take Care! Och min kära Malinsson hälsar till er alla! :D
2010-01-30
11:08:43

När man väl befinner sig så här i Dalsland, vissa saker man kan få hemma. Är uteslutet här i stort sett=). Så förstå min glädje när jag fick en granatäpple juice, kaffe samt BAGEL! Yummi yummi i got food in my tummy;).

2010-01-30
11:06:21

Leia=)

2010-01-30
11:04:20

När man väl la Leia så mot bröstet, så somna hon direkt=). Samt ser det ut som om jag gör det jag med=).

2010-01-30
10:58:57

Ja & Leia =)

En utav mina allra närmsta bästa vänner, Malin. Har blivit mamma Malin och detta är så värt att strunta i yogan för=). Hon e seriöst ett utav dom allra vackraste och finaste miraklen=).
2010-01-30
00:14:31

Mitt i natten!

Har haft en sjukt jävla underbar dag! Vakna dog lite sent=). Plus pratade i sömnen och bad min mor hämta min morgonrock, förklara vart den va o allt. Problemet va bara att jag förklara vart den va i Falköping=).
Vart i Trollhättan hela dagen, kollat affärer och handlat. Sen krama min farmor och farfar och lite så. Sen har jag och morsan min haft en sjukt underbar jävla afton! Rödvin och Rock N Roll aldrig fel;).
Gårdagen nu då! Jag sket i yogan, bild bevis på varför kommer efter detta=). En utav mina allra närmsta bästa vänner Malin har ju blivit mamma! Så när vi kom dit igår afton, eller ja vid 17.20. Så höll jag bebisen Leia fram tills kl.20.20. Helt ofattbart! Ja o malin har upplevt så jävla mycket och nu är hon mamma Malin=). Helt kär=).
Skriver mer imorgon! Nu blir det pics=).
Lyssnar på Go Getters, sen bedtime ;).
Take Care!
2010-01-28
09:28:36

Vakna till det ultimata storstädet!

Tanken va ju som så att jag skulle kommit upp halv sju ida, men! Sov så jävla oroligt, drömmer så fruktansvärt konstiga drömmar. Så jag gick upp halv nio. Min älskade mamma e som mig, har en ledig dag & då jävlar ska här städas och tas itu med=)! Så hon städar frys, skafferi och kyl med mera. Samt att i och med jag är ett ordning freak så ska jag vara med på ett hörn=).
Igår satt jag och läste, gjorde den nya listan. Sen kom mitt älskade hjärta Malinsson hit=)! Vi prata, och sen drog vi ner till byn & köpte snus & jag fick min Scandinavien Tattoo mag!! Lyckan va total! Och ännu mer total för nu feb är det TATTO MÄSSAN I TROLLHÄTTAN!!!!!!! Och morsan min ska me, inget val dne här gången=).
Sen skulle Malin ha ramar till några foton, samt åkte vi svängen hem till hennes mor och far och kolla in det nya köket (bilder kommer upp på söndag efter vi har haft vår mys dag på lördag) så jävla snyggt!
Det är det här som gör det lättare att för det första komma hit och bo hemma igen efter 4-5år, det är alla dom som står mig närmast och som jag haft närmast sen vi flytta hit då jag va 10-11år.
Och idag då! Här ska faxas, hjälpa min mor, åka till mitt andra hjärta, den andra Malin=) och träffa henne och hennes bebis! Och kolla in hennes nya place!
Sen senare i afton ska har tänjas kropp och själ! Jag ska med min mor på yoga=)! Ska fan ha bort dom kg som jag har "överflöd" på just nu om det så är det sista jag gör! Två kg är borta, nu återstår bara 5kg till=).
I övrigt så önskar jag alla en otroligt bra och underbar dag!
Måste dra igång och fixa klart mig innan min mor kommer hem från Salongen, sen fullt ös medvetslös!
Take care allihop!
2010-01-27
08:39:58

Då drar det igång nu då!

Första inlägget på bloggen!

Först & främst tacka min underbara lilla syster som skapat/designat samt fått mig till att göra detta. Sen Amanda & Kikki som fotat några av bilderna som visas i designen.

Ok! Varav varför min syster ansåg att jag skulle dra igång med detta är enbart för att jag tänker, pratar och gör en sjukt jävla massa saker konstant. Och hur jag är som person la komma fram mer eller mindre under den här bloggens gång =). Tänker inte skriva om mig som om jag vore 14 och har nått dilemma och sen posta det till BULLEN hahahaahaaaa! Det är nu onsdag! Jag befinner mig i Dalsland för att nu på måndag dra igång med körkortet. Det kommer bli runt 4 veckor här uppe, men då även 4 veckor från min baby (har en sambo) och mina rutiner och saker. Men detta går la bra! Om inte annat lär ja la våldkyssa sambon min utav bara helvete när vi ses igen hahahaa!

Det som dock gör det påfrestanda att vara här är att man en gång flytta här ifrån, om ni hänger me? Och nu ska man vara här och vissa "händelser" och nyfikna människor som intresserar sig av andra, och inte på ett bra sätt. Det/dom finns här allihopa. Försöker la att inte tänka på detta allt för mycket, eller mer inte ta åt mig=). Men men man e ju brud med tusen tankar och funderingar KONSTANT!=). Nu ska man la ta och dra igång den här dagen! Ska göra en plan lista bland annat! Jag gör listor för allt! Dagens att göra, då skriver jag allt som ska göras under dagen sen får man bocka av:). Sen har jag års lista, det som ska bli gjort under det året. Höst, vår, halv års, veckovis lista med mera med mera. Skäms ja? HELL NO! Ordning och reda är något är underbart ;). Dock e ju inte jag en brud med lusekofta och sitter hemma och frostar av min frys på fredag (älskar filmen heartbreak hotel) Nej nej!    Har ett smeknamn sen forna dar som är Crazy, och det är jag ta mig fan till och från utan tvekan ;).

Vad ska jag åstadkomma mer idag? Ringa några samtal, ordna lite saker och ting. Och OM det inte blir nu en sju helvetes emil i lönneberga storm ida, så ska jag ut och övningsköra lite granna=). Men nu blir det till att ta tag i det här! SEES THE DAY! (är inte säker om jag stava det första ordet rätt där, men ni hänger la med ändå=) )

Ha en underbar dag & take care!