2010-07-05
15:54:56

Back on track, & snart drar man igen :).

Då sitter man här hemma i lägenheten efter att ha jobbat hela helgen med VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
Visst fan va det Rock N Fucking Roll att jobba med Mamma, men samtidigt så känner man att kroppen får allt bra mycket stryk :).
Jobbade ju nio dagar ombord, vilket slutade med 18dagars arbete samt 14timmars övertid. Ni får köra matten själva hur jag mådde när jag gick av båten förra veckan:). Sov bort hela onsdagen, vakna när sambon kom hem från jobbet :P. Torsdagen va relaxed med fiske och sol, sen fredagen mot Dalsland och jobba hela helgen med Mamma. Det va helt jävla underbart! Visst va man lite grinig, men va hatisk mot Bengtsfors och värmen :).Men säger som läraren på säkerhetsutbildning, gör om gör rätt;).
Sen igår kom min baby och hämtade mig på hojjen, så vi åkte hojj från Ed hela vägen hem i solen. Så jävla nice :D.
Sen va mer kan man säga? Jag har faktiskt inte så jävla mycket koll längre känns det som :). Jag jobbar, kommer hem och tar itu med vissa saker, lovar bort mig och min sista energi :). Men nu har jag lovat mig själv och baby att nästa gång jag går av ska jag INTE boka bort mig, lova bort mig eller åka lång väga. Bara vara hemma och ta det piano.
Sen så går jag ju på nu den 7juli, nu på onsdag och går av den 13juli, samma dag som jag blir 25.
Har icke planerat någonting..... Jag orkar inte, och dom som känner mig vet att jag ALLTID sätter mig själv i sista hand. Så därför, no plans :). Den listan jag har, det jag kan tänka mig är följande:
  • Att mina nära och kära står på kajjen när jag kommer i land den 13juli.
  • Att någon gör kalas för mig första gången under mina 25år och jag slipper laga mat och baka tårta. Alla bara finns där:). 
Det är la det som jag önskar eller vill, och sker inget av detta, så må det va hänt=). Gråter icke över detta, finns tusen andra människor som är mer värda att fira:D.
Men just idag är jag extremt fest sugen!!!! UT OCH DANSA ÄR VAD JAG VILL! Får la se vad som sker=).
Men en grej till alla er som läser min blogg nu då:
NI KAN VÄLL SNÄLLA SKRIVA FRÅGOR PÅ ALLT NI UNDRAR ÖVER OCH SÅ SVARAR JAG :D ?! Blir så mycket lättare då=).

Men tills vi hörs/se igen, ta hand om era nära och kära och ta vara på alla goa stunder som ges!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: