2010-06-20
17:09:38

Börjar ordna upp sig i huvvet.

Fortfarande halvt som halvt ett totalt nervrak.
Ville verkligen inte gå upp i morse, men men.
Nu har man suttit ute o njutit av Carinas underbara sällskap, tack för allt:).
Jag har samt ringt och försökt hitta vart jag är försäkrad och om jag är försäkrad. Det vuxna livet borde komma med en manual, för jag har noll koll. Jag är med i A-kassan och facket, betalar för försäkringar och allt via dom. Thats it, det är d jag vet. Sen sker nått sånt här och jag har noll koll.
Ser la detta mer eller mindre som en ny start, måste göra det. Försöka se något positivt med detta, samtidigt som jag ska sluta vara så hård mot mig själv. Order från Carina:).
Men när man har vart med om mycket, kämpat sig igenom mycket. Man blir hård mot sig själv, eller jag blir det iallafall. När nått händer, det är mitt fel. Jag har gjort mig förtjänt av det och ska stå mitt kast, så ja jag är VÄLDIGT hård mot mig själv.
Men men! Det som har hänt nu har hänt, och imorgon dags att bege sig till havs igen. Bara hålla tummarna för att detta jobb passet går väl.
Kan liksom inte ringa till chefen och fråga vilken tid jag ska vara där och vilken station jag har i köket, samt inte låsa om mig. Så Maria får vänligt gå upp imorgon och ta tåget kl.07.13 och gå på båten direkt det kommer till kajjen :). SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!!!
Så i och med att jag ej har mobil och ska bege mig mot jobbet, ja kommer ej va kontaktbar. Ska försöka fixa ett kontant kort idag, om! Jag fixar detta, alla mina nära och kära. Då kommer ni få nummret av mig, på nått vis=).
Skriver mer när jag kommit tillbaks, och fram tills dess. Va rädda om era nära & kära!
Take Care / Lucky Lady
2010-06-19
23:17:06

O nu är man ledsen:).

Trodde som sagt att jag skulle vara mer knäckt än va jag är, men det går upp och ner. Alltså det här tar nått så inåt helvete på mitt samvete och psyke! Det som sårar mig mest just nu är just det att jag låna pengar av Pappa Lennart för att köpa busskortet och så. Blir av med det, samt det andra. Och nu är man tillbaka på ruta 1 igen...... Vill igentligen bara grina, men känns som om det är det sista jag ska göra nu. Finns inte tid, samt så är la detta delvis mitt fel också. Hur vet jag inte, men som sagt karmah.
Men vid såna här tillfällen börjar jag fundera på om det ÖVERHUVUDTAGET fanns/finns någon mening med detta som hände mig nu? Ska jag lära mig nåt? Blir jag bestraffad? Eller sker detta för att det hänt mig några positiva saker nu den senaste tiden?
Eller ska jag bara inse fakta att saker kan hända bara för att, utan anledning. Blir så jävla trött, och jag säger inte att jag har övergett min positiva inställning:). Men detta som hände nu va verkligen det sista jag behövde, så jävla dålig tajming.
Har absolut 0kr att leva på nu tills lönen kommer, ingen mobil så ingen kan kontakta mig om det gäller jobbet eller så. Jag kan inte kontakta mina vänner och min familj, och så sitter det nån jävla idiot med mina privata saker..... DETTA GOTT FOLK KAN FÅ MIG TILL ATT SE SVART OCH SLÅ TILL! Vet inte vart jag ska börja beta av.
Vad ska man göra för att bara få vara en god människa? Jag kämpar verkligen, utav bara helvete! Men det kan ju knappast vara tillräckligt.
Imorgon ska jag ivart fall ta itu med all den här jävla skiten! Så det är avklarat, done! Så jag kan gå på båten på måndag och bara börja jobba.
Sen tack mammas pojk Kalle för att jag får låna pengar av dig imorgon. Helt jävla sanslöst! Längesen man "brände" såhär mycket cash och inte får nyttja dom. Om ni förstår mig :)?
Nu ska jag väl ta och sova, vakna upp imorgon med ny energi och starta "uppröjjningen".
Sen operation : Rentvå min, antagligen nu då. Svarta själ, eller vad det nu är som ger mig otur :).
Sov gott allihopa nu!
Take Care / Lucky Lady
2010-06-19
22:00:00

KARMAH JUST BIT MY AS!!!!!!

BOKSTAVLIGEN TALAT! Gårdagen började kanon! Med kanon väder, öl och min underbara Malin. Sen kolla vi runt lite och sen så fixa hon sina dreads, å då kom Thomas och resterande och sen stack vi mot Metaltown. Där jag mötte min kill kompis Daniel och sen va allt bara kanon! Öl, sol, härliga människor ett enda stort MEGA puss & kram kalas:).
Sen när jag väl skulle hem, så visa det sig ju att dom hade stängt av bron så det va kö överallt. Tog lite längre tid än jag trodde för att komma till station, missa tåget. Ringer och försöker få tag i folk å då dör min mobil, så då satt man fast på station i väntan på tåget.
Somnar till lite, vaknar till och ser ATT NÅGON SKÄRT HÅL I MIN VÄSKA OCH TATT MOBIL, NYCKLAR, BUSSKORT, SMINK, CIGG, SNUS OCH PARAPLY OCH MINA FAVORIT SOLGLASÖGON!!!! Tur va så va min plånbok kvar, men ändå grejen.... Så kom man hem idag vid kvart över sju, bara började storgråta när jag kom in i hallen.... OCH DET ABSOLUT TA MIG FAN VÄRSTA JAG VET MED SVENSKAR ÄR ATT DET ÄR FAN INTE STOR % SOM GÖR NÅTT NÄR DOM SER NÅTT! OCH DET FÅR MIG ATT SE SVART! Det visa sig ju också att det var någon mer som blivit av med sina saker under dom här timmarna..... OCH SOM VANLIGT! INGEN HAR SETT NÅTT OCH INGEN VÅGAR SÄGA ELLER GÖRA NÅTT! Med andra ord, ska fan sluta med väska helt och hållet.
Så idag har man vart ledsen & nere och inte så uppåt:). Trodde jag skulle ha mer panik än vad jag har just nu, med tanke på mobilen och sen busskortet för 1085kr. Som jag dessutom snällt fick låna pengar av Pappa Lennart för att köpa, och så sker detta. Men är rätt besviken över sig själv idag och ser med rätt stora ögon ner på mig själv idag. Morgonen började med samtal till telefon operatören och polisen, sen beställning av nytt telekort och skit.
Sen har vi laga mat och kollat på Wolfman, den va helt OK.
Återigen ang fredagen, tror ju på det här med Karmah. Tänkt om och om igen om jag betett mig illa eller nått under dagen och sen nu då blev jag bestraffad över det på detta sätt. Men det har jag inte, vart jävligt full dock=). Men va som jag brukar när jag är full: Glad, social, uppåt, pratar högt & för MYCKET om allt och ingenting. Så inget ovanligt här inte på den fronten, över glad och över social och pratglad full Maria. Men ja ja nu gick det som det gick, och det sätter lite spel på skallen inför jobb veckan.
Går på nu igen på måndag, vem vet kapar la av mig armen eller nått=)? Nej då det kommer la gå väl detta får vi hoppas. Imorgon blir det till att fixa ett SIM kort till mobilen så man kan använda sig av detta nu när jag ska åka och jobba. SÅ TILL ALLA ER DÄRUTE SOM HÖR AV SIG TILL MIG OCH JAG EJ SVARAR, ICKE AV ONDO! JAG ÄR BESTULEN PÅ MOBILEN!!!
Annars mår jag bra, va så jäääääävla underbart att umgås med alla underbara människor igår och krama och pussa på några som jag inte sett på länge. Så nu har man festat av sig lite och måndag back to work och jobba röva av sig och göra sitt bästa. Födelsedagen närmar sig med skrämmande steg, ser la inte direkt fram emot det :). Men nu ska jag kolla vidare på fotbollen HEJJA DANMARK FÖR FAEN!!!!!!!!!! Ska även skriva en lista på alla samtal som ska ringas imorgon, polis med mera.
Ha en fortsatt underbar afton och va rädda om era nära och kära, OCH! OM NI SER NÅGON I NÖD, SLUTA VA DEN TYSTA SVENSKEN SOM INTE GÖR NÅT! AGERA!:)
Och om jag nu mot all förmodan sa, gjorde eller något som togs illa vid på MetalTown, ber jag innerligt om ursäkt.
Take Care / Lucky Lady
2010-06-17
22:48:05

Torsdag, underbara torsdag=).

Sagt det förr säger det igen, underbara torsdag=).
Det jag lever efter och tror starkt på är självklart att allt löser sig alltid:). Samtidigt ska man vara mer medveten om att det endast går frammåt, aldrig bakåt. Idag är det torsdag, imorgon är det fredag:). Visst tiden går extremt jävla fort, men det är så det är. Varav därför man ska njuta av varje stund som ges, man måste! Du har ett liv, njut människa njut.
Vart med om fruktansvärt mycket motgångar, kämpat mig igenom dom. Och ändå är jag positiv, alting löser sig alltid.
Ibland går det snabbt, ibland tar det tid. Men allting löser sig alltid;).
Idag har jag solat, laga lunch åt sambon och grann pojken min Petter. Sen kom underbara Jessica förbi, sen grilla jag kvällsmat åt huset=). Korv med bröd och en öl aldrig fel gott folk, alltid rätt;).
Sen nu då imorgon vankas det kärlek med min fru Malin i göteborg och bärsa med grabbarna och en visit till MetalTown och träffa några hjärtan samt goa Daniel=).
En vän till mig som ska spela på MetalTown med bandet Sabaton. Och med tanke på hur mycket dom spelar å allt, så ses vi väldigt sällan. Så det ska bli gorgeus!!!!
I övrigt är la allt stabilt kan man la änna säga=). Inte mycket pengar nu innan löning, går på båten på måndag igen. But life is gorgeus! Kan faktiskt inte rå för att jag är så uppåt trots allt bad som finns. Man vill väl och mår väl och det blir vad man gör det till, och det här ska bli mitt år=).
Som vanligt ta hand om era nära och kära!
Take Care / Lucky Lady

P.s. Lyssna på Travis McCoy - Billionare, så jävla skön!!!!!
2010-06-16
20:39:48

HOME AGAIN FROM THE BOAT!

Då va man hemma igen efter 6dagar på havet=).
Mycket jobb blev det, men underbart at the same time=). Kom hem igår, men då va man ju helt koma ska erkännas.
Jobbade och gjorde det bästa jag kunde efter att ha blivit inkastad på en station i kallskänken där jag ALDRIG vart förr. Samtidigt får man berömm här och var, och det gör mig så jävla nervös!
Trivs ju verkligen på båten och vill vara kvar, samtidigt rädd för att det ska tas ifrån mig. För bra för att vara sant om ni förstår vad jag menar:)?
Idag har jag sovit till kl.12.20, ni läste rätt! Maria som i vanliga fall går kl.07 eller kl.06 lediga dagar, vaknade helt utvilad kl.12.20, och det va så nice:).
Sen har man suttit i solen hela dagen i stort sett med underbara grannen Carina, sen kom mina pojkar i huset och söta Sandrah:). Sen kom sambon hem och sen kom Harryson, lyckan är ju bara total!
Älskar att komma hem och möta alla som är guld värda, moder metall is home:).
Så nu är jag hemma tills måndag i allafall! Och fredag blir det göteborg, MetalTown en sväng. Sen hoppas jag att min älskade fru Malin kommer till Göteborg och fixar sina dreads! För då ska jag se hur frisören gör och sedan fortsättnings vis göra det på Malin. Sen blir det bärs i slottsskogen, sen Metaltown och träffa kompisen Daniel! Så ja, livet rullar på som vanligt i nästan 120km/h =). Men bara nästan=).
Annars är allting väldigt piano med mig, jobb på hjärnan och fyllt på ölsuget någorlunda idag i solen:).
Saknar familjen och alla min hjärtan som bor en bit bort så det gör ont som vanligt:). Men ska ivart fall åka dit nu den 1-2juli och va där över helgen.
Sen så närmar det sig med skrämmande steg, fasans dag!
Min 25års dag den 13juli, OH THE HORROR!
Jag jobbar ju den 7-13juli ombord, kommer hem samma dag som det smäller..... THE HORROR!!!!! Men ja ja , har jag överlevt det mesta hittills så klarar jag la av detta galant ;).
Men nu ska jag pyssla och surfa lite hade jag tänkt mig, skriver mer imorgon=).
Lova mig att njuta och ta hand om era nära och kära där ute och va rädda om er!
Take Care / Lucky Lady
2010-06-08
17:12:53

2Veckor har gått sen jag skrev nått här=), SKANDAL!

SKANDAL SKANDAL! Ja vet och ja skäms då rakt ICKE :D. Det va två veckor sedan jag skrev här, då va det första dagen på utbildningen i Göteborg för mitt livräddar/säkerhet ombord certifikat. Och jag klarade det, samt träffade en massa härliga nya människor som jag kommer jobba med i sommar:).
Förra veckan så va jag i Ed hos familjen och jobbade med min största förebild, min Mamma. Det har vart kanon väder hela veckan jag har träffat alla min hjärtan & familjen, jobbat med mor där hon jobbar och det va riktigt nice. Härligt gäng hon jobbar med SAMT JÄVLAR VA HON E GRYM I KÖKET!
Kom tillbaks till Falköping i söndags, och imorgon är det dags igen. Dock imorgon så går jag på båten och ska jobba för första gången, spännande och jävligt nervöst samtidigt. Ska nämnligen inta position som kallskänk på båten som mitt första pass. Och jag är ju då anställd som kock och har bara vart i varm köket när jag provjobba, så detta kommer VERKLIGEN bli en utmaning:).
HAR SÅ MYCKET ATT SKRIVA IGENTLIGEN men vet inte vart jag ska börja:) så jag har bestämt att jag börjar skriva idag för dagen och det som kommer ske fram över=). Sen så ska jag lägga upp mitt arbetsschema så alla mina nära och kära där ute ser när jag är hemma för att umgås:).
Nu ska jag faktiskt, trots det ej långa inlägget. Logga ut för att dra till Jessica och fika lite granna=).
Take Care / Lucky Lady