2010-06-08
17:12:53

2Veckor har gått sen jag skrev nått här=), SKANDAL!

SKANDAL SKANDAL! Ja vet och ja skäms då rakt ICKE :D. Det va två veckor sedan jag skrev här, då va det första dagen på utbildningen i Göteborg för mitt livräddar/säkerhet ombord certifikat. Och jag klarade det, samt träffade en massa härliga nya människor som jag kommer jobba med i sommar:).
Förra veckan så va jag i Ed hos familjen och jobbade med min största förebild, min Mamma. Det har vart kanon väder hela veckan jag har träffat alla min hjärtan & familjen, jobbat med mor där hon jobbar och det va riktigt nice. Härligt gäng hon jobbar med SAMT JÄVLAR VA HON E GRYM I KÖKET!
Kom tillbaks till Falköping i söndags, och imorgon är det dags igen. Dock imorgon så går jag på båten och ska jobba för första gången, spännande och jävligt nervöst samtidigt. Ska nämnligen inta position som kallskänk på båten som mitt första pass. Och jag är ju då anställd som kock och har bara vart i varm köket när jag provjobba, så detta kommer VERKLIGEN bli en utmaning:).
HAR SÅ MYCKET ATT SKRIVA IGENTLIGEN men vet inte vart jag ska börja:) så jag har bestämt att jag börjar skriva idag för dagen och det som kommer ske fram över=). Sen så ska jag lägga upp mitt arbetsschema så alla mina nära och kära där ute ser när jag är hemma för att umgås:).
Nu ska jag faktiskt, trots det ej långa inlägget. Logga ut för att dra till Jessica och fika lite granna=).
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: