2010-06-20
17:09:38

Börjar ordna upp sig i huvvet.

Fortfarande halvt som halvt ett totalt nervrak.
Ville verkligen inte gå upp i morse, men men.
Nu har man suttit ute o njutit av Carinas underbara sällskap, tack för allt:).
Jag har samt ringt och försökt hitta vart jag är försäkrad och om jag är försäkrad. Det vuxna livet borde komma med en manual, för jag har noll koll. Jag är med i A-kassan och facket, betalar för försäkringar och allt via dom. Thats it, det är d jag vet. Sen sker nått sånt här och jag har noll koll.
Ser la detta mer eller mindre som en ny start, måste göra det. Försöka se något positivt med detta, samtidigt som jag ska sluta vara så hård mot mig själv. Order från Carina:).
Men när man har vart med om mycket, kämpat sig igenom mycket. Man blir hård mot sig själv, eller jag blir det iallafall. När nått händer, det är mitt fel. Jag har gjort mig förtjänt av det och ska stå mitt kast, så ja jag är VÄLDIGT hård mot mig själv.
Men men! Det som har hänt nu har hänt, och imorgon dags att bege sig till havs igen. Bara hålla tummarna för att detta jobb passet går väl.
Kan liksom inte ringa till chefen och fråga vilken tid jag ska vara där och vilken station jag har i köket, samt inte låsa om mig. Så Maria får vänligt gå upp imorgon och ta tåget kl.07.13 och gå på båten direkt det kommer till kajjen :). SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!!!
Så i och med att jag ej har mobil och ska bege mig mot jobbet, ja kommer ej va kontaktbar. Ska försöka fixa ett kontant kort idag, om! Jag fixar detta, alla mina nära och kära. Då kommer ni få nummret av mig, på nått vis=).
Skriver mer när jag kommit tillbaks, och fram tills dess. Va rädda om era nära & kära!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: