2010-06-16
20:39:48

HOME AGAIN FROM THE BOAT!

Då va man hemma igen efter 6dagar på havet=).
Mycket jobb blev det, men underbart at the same time=). Kom hem igår, men då va man ju helt koma ska erkännas.
Jobbade och gjorde det bästa jag kunde efter att ha blivit inkastad på en station i kallskänken där jag ALDRIG vart förr. Samtidigt får man berömm här och var, och det gör mig så jävla nervös!
Trivs ju verkligen på båten och vill vara kvar, samtidigt rädd för att det ska tas ifrån mig. För bra för att vara sant om ni förstår vad jag menar:)?
Idag har jag sovit till kl.12.20, ni läste rätt! Maria som i vanliga fall går kl.07 eller kl.06 lediga dagar, vaknade helt utvilad kl.12.20, och det va så nice:).
Sen har man suttit i solen hela dagen i stort sett med underbara grannen Carina, sen kom mina pojkar i huset och söta Sandrah:). Sen kom sambon hem och sen kom Harryson, lyckan är ju bara total!
Älskar att komma hem och möta alla som är guld värda, moder metall is home:).
Så nu är jag hemma tills måndag i allafall! Och fredag blir det göteborg, MetalTown en sväng. Sen hoppas jag att min älskade fru Malin kommer till Göteborg och fixar sina dreads! För då ska jag se hur frisören gör och sedan fortsättnings vis göra det på Malin. Sen blir det bärs i slottsskogen, sen Metaltown och träffa kompisen Daniel! Så ja, livet rullar på som vanligt i nästan 120km/h =). Men bara nästan=).
Annars är allting väldigt piano med mig, jobb på hjärnan och fyllt på ölsuget någorlunda idag i solen:).
Saknar familjen och alla min hjärtan som bor en bit bort så det gör ont som vanligt:). Men ska ivart fall åka dit nu den 1-2juli och va där över helgen.
Sen så närmar det sig med skrämmande steg, fasans dag!
Min 25års dag den 13juli, OH THE HORROR!
Jag jobbar ju den 7-13juli ombord, kommer hem samma dag som det smäller..... THE HORROR!!!!! Men ja ja , har jag överlevt det mesta hittills så klarar jag la av detta galant ;).
Men nu ska jag pyssla och surfa lite hade jag tänkt mig, skriver mer imorgon=).
Lova mig att njuta och ta hand om era nära och kära där ute och va rädda om er!
Take Care / Lucky Lady
Postat av: Bror

Se det positivt, du kommer ju få en nedrans fest iallafall!!!!!!!!!! Hur jobbar du efter din födelsedag? Är du ledig någonting kanske jag skulle kunna stanna i några dagar? :D Puss o kram i love you <3

2010-06-17 | 16:05:44
Postat av: Lucky Lady

Hej lillebror!!! Jag är faktiskt ledig fram till den 19juli, då går jag på båten igen... Men du kan ju komma nån dag där kanske=)! JAAAAAA!

Puss och kram i love you

2010-06-17 | 20:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: