2010-06-19
22:00:00

KARMAH JUST BIT MY AS!!!!!!

BOKSTAVLIGEN TALAT! Gårdagen började kanon! Med kanon väder, öl och min underbara Malin. Sen kolla vi runt lite och sen så fixa hon sina dreads, å då kom Thomas och resterande och sen stack vi mot Metaltown. Där jag mötte min kill kompis Daniel och sen va allt bara kanon! Öl, sol, härliga människor ett enda stort MEGA puss & kram kalas:).
Sen när jag väl skulle hem, så visa det sig ju att dom hade stängt av bron så det va kö överallt. Tog lite längre tid än jag trodde för att komma till station, missa tåget. Ringer och försöker få tag i folk å då dör min mobil, så då satt man fast på station i väntan på tåget.
Somnar till lite, vaknar till och ser ATT NÅGON SKÄRT HÅL I MIN VÄSKA OCH TATT MOBIL, NYCKLAR, BUSSKORT, SMINK, CIGG, SNUS OCH PARAPLY OCH MINA FAVORIT SOLGLASÖGON!!!! Tur va så va min plånbok kvar, men ändå grejen.... Så kom man hem idag vid kvart över sju, bara började storgråta när jag kom in i hallen.... OCH DET ABSOLUT TA MIG FAN VÄRSTA JAG VET MED SVENSKAR ÄR ATT DET ÄR FAN INTE STOR % SOM GÖR NÅTT NÄR DOM SER NÅTT! OCH DET FÅR MIG ATT SE SVART! Det visa sig ju också att det var någon mer som blivit av med sina saker under dom här timmarna..... OCH SOM VANLIGT! INGEN HAR SETT NÅTT OCH INGEN VÅGAR SÄGA ELLER GÖRA NÅTT! Med andra ord, ska fan sluta med väska helt och hållet.
Så idag har man vart ledsen & nere och inte så uppåt:). Trodde jag skulle ha mer panik än vad jag har just nu, med tanke på mobilen och sen busskortet för 1085kr. Som jag dessutom snällt fick låna pengar av Pappa Lennart för att köpa, och så sker detta. Men är rätt besviken över sig själv idag och ser med rätt stora ögon ner på mig själv idag. Morgonen började med samtal till telefon operatören och polisen, sen beställning av nytt telekort och skit.
Sen har vi laga mat och kollat på Wolfman, den va helt OK.
Återigen ang fredagen, tror ju på det här med Karmah. Tänkt om och om igen om jag betett mig illa eller nått under dagen och sen nu då blev jag bestraffad över det på detta sätt. Men det har jag inte, vart jävligt full dock=). Men va som jag brukar när jag är full: Glad, social, uppåt, pratar högt & för MYCKET om allt och ingenting. Så inget ovanligt här inte på den fronten, över glad och över social och pratglad full Maria. Men ja ja nu gick det som det gick, och det sätter lite spel på skallen inför jobb veckan.
Går på nu igen på måndag, vem vet kapar la av mig armen eller nått=)? Nej då det kommer la gå väl detta får vi hoppas. Imorgon blir det till att fixa ett SIM kort till mobilen så man kan använda sig av detta nu när jag ska åka och jobba. SÅ TILL ALLA ER DÄRUTE SOM HÖR AV SIG TILL MIG OCH JAG EJ SVARAR, ICKE AV ONDO! JAG ÄR BESTULEN PÅ MOBILEN!!!
Annars mår jag bra, va så jäääääävla underbart att umgås med alla underbara människor igår och krama och pussa på några som jag inte sett på länge. Så nu har man festat av sig lite och måndag back to work och jobba röva av sig och göra sitt bästa. Födelsedagen närmar sig med skrämmande steg, ser la inte direkt fram emot det :). Men nu ska jag kolla vidare på fotbollen HEJJA DANMARK FÖR FAEN!!!!!!!!!! Ska även skriva en lista på alla samtal som ska ringas imorgon, polis med mera.
Ha en fortsatt underbar afton och va rädda om era nära och kära, OCH! OM NI SER NÅGON I NÖD, SLUTA VA DEN TYSTA SVENSKEN SOM INTE GÖR NÅT! AGERA!:)
Och om jag nu mot all förmodan sa, gjorde eller något som togs illa vid på MetalTown, ber jag innerligt om ursäkt.
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: