2010-06-19
23:17:06

O nu är man ledsen:).

Trodde som sagt att jag skulle vara mer knäckt än va jag är, men det går upp och ner. Alltså det här tar nått så inåt helvete på mitt samvete och psyke! Det som sårar mig mest just nu är just det att jag låna pengar av Pappa Lennart för att köpa busskortet och så. Blir av med det, samt det andra. Och nu är man tillbaka på ruta 1 igen...... Vill igentligen bara grina, men känns som om det är det sista jag ska göra nu. Finns inte tid, samt så är la detta delvis mitt fel också. Hur vet jag inte, men som sagt karmah.
Men vid såna här tillfällen börjar jag fundera på om det ÖVERHUVUDTAGET fanns/finns någon mening med detta som hände mig nu? Ska jag lära mig nåt? Blir jag bestraffad? Eller sker detta för att det hänt mig några positiva saker nu den senaste tiden?
Eller ska jag bara inse fakta att saker kan hända bara för att, utan anledning. Blir så jävla trött, och jag säger inte att jag har övergett min positiva inställning:). Men detta som hände nu va verkligen det sista jag behövde, så jävla dålig tajming.
Har absolut 0kr att leva på nu tills lönen kommer, ingen mobil så ingen kan kontakta mig om det gäller jobbet eller så. Jag kan inte kontakta mina vänner och min familj, och så sitter det nån jävla idiot med mina privata saker..... DETTA GOTT FOLK KAN FÅ MIG TILL ATT SE SVART OCH SLÅ TILL! Vet inte vart jag ska börja beta av.
Vad ska man göra för att bara få vara en god människa? Jag kämpar verkligen, utav bara helvete! Men det kan ju knappast vara tillräckligt.
Imorgon ska jag ivart fall ta itu med all den här jävla skiten! Så det är avklarat, done! Så jag kan gå på båten på måndag och bara börja jobba.
Sen tack mammas pojk Kalle för att jag får låna pengar av dig imorgon. Helt jävla sanslöst! Längesen man "brände" såhär mycket cash och inte får nyttja dom. Om ni förstår mig :)?
Nu ska jag väl ta och sova, vakna upp imorgon med ny energi och starta "uppröjjningen".
Sen operation : Rentvå min, antagligen nu då. Svarta själ, eller vad det nu är som ger mig otur :).
Sov gott allihopa nu!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: