2010-11-23
10:18:12

23/11 Har ju för fan helt totalt glömt!:)


Sen ska jag dessutom tillägna, fotomässigt. Hela denna dag till min lillasyster Linda=).
GORGEUS I KNOW!

Har ju helt totalt glömt!! Jag åkte ju till Ed i fredags, och på en restid och några byten på 3½timme så läser man en del tidningar. Men! Hitta då två artiklar/notisar varav en från Metro och en från en lokal tidning i Vänersborg:).
Jag blir glad för det mesta, oerhört överdrivet jävla rörd kan man säga=).

Denna artikeln va från den lokala i Vänerborg.

Ingrid! Vilken krut dama! Så jävla underbart käck! Denna daman har bott i samma lägenhet i 62år och i artikeln så står det allt möjligt:). Samt så har hon kvar sitt FÖRSTA hyresavtal, då betalade hon 126kr i hyra! Herrejävlar:). Men man blir lite mys glad när man läste denna artikeln. Go Ingrid Go!

Sen hitta jag denna i Metro, dock är det jävligt suddigt.

I denna artikel står det följande!
-Tusen tack till det par som körde hem min son i onsdags, mellan klockan 14 och 14.30 i Angered. Fritids hade glömt bort honom, vilket gjorde att han då försökte ta sig hem på egen hand. Vad vi förstår av situationen hittade ni honom vandrande längs bilvägen. Ni är änglar och vi är enormt tacksamma för er handling. Tack för att ni tog hem vår son och lillebror!

E INTE DETTA SÅ JÄVLA UNDERBART ATT LÄSA?! Blir så jävla glad att det faktiskt finns några underbara hjälpande människor kvar där ute. Sen vissa ord strök jag ju nu då under, som t.ex GLÖMT?! Starkt jobbat, å så gott dom gör på det dära fritidset. Sen vandrade, stackars pojk...
Och änglar, JA TA MIG FAN DOM ALLT RIKTIGA ÄNGLAR!

Skulle faktiskt inte skada om fler körde motto, dagens goda gärning. En utav mina "påhitt" eller "grej" jag gör, låter konstigt men:P. Lillasyster www.larotika.blogg.se kan nog förklara vad det är jag sysslar med :P.
Men! Varje dag ser jag till att iallafall göra åtminstone 2goda gärningar, och det kan vara precis vad som helst. Får jag något för det? NEJ! Men jag gör det ändå=).
Visst så har vissa goda gärningar nästan kostat mig jobbet vid några tillfällen, men jag ångar inget! :).

Men nu måste jag lägga 6:ans växel! Ska ju för fan baka bröd och laga mat! Hahahaaa!
Ha det så bra!

Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: