2010-11-09
20:54:23

Ja vad finns det att säga:)

Hemma och sjuk just nu, ingen ork ingen energi.
Det har hänt och jag har gjort så sjukt mycket saker och ting sen jag skrev senast, så jag kommer nog icke få med det hur jag än försöker:P.
Har la typ vart överallt och ingenstans på mindre än en vecka till att börja med :).
Förra veckan vart det full fart! Kom hem tisdag och då va det inte många knop och ryck. Sen onsdagen då va jag hemma och gjorde vice versa här hemma. På torsdagen kom Mia hit med barnen, min gudson samuel och hans storebror oliver. Det va fullt ös medvetslös hela den dagen:), kommer slänga upp bilder under morgon dagen.
Därefter på kvällen drog jag till Ed och kolla på hockey med mina hjärtan och njöt, sen hem till min kära mor. Tog ett glas vin och satt och tjata lite, sen dagen efter hängde jag med min lilla Matte. Och vi grejja och hade oss hela dagen. Och sen drog jag till Hällevadsholm på fredag och träffa en vän och några fler vänner. Hade så sjukt jävla kul! Dom e bara för sköna, så man får hoppas på en repris där.
Sen kom jag hem på söndag, kinamat och några riktigt jävligt dåliga filmer :P. Nya remaken på Terror på elmstreet samt Mirrors2, BÄGGE TVÅ EXTREMT JÄVLA DÅLIGA! Riktigt besviken med tanke på att man digga ju Terror på elm S som fan när man yngre. Sen på kvällen kände jag mig halv krasslig lite ont i halsen, sen måndag morgon = totalt kört. Feber, halsont, små hostig och extremt svag och yr. Ringa och sjuk skriva mig vilket jag inte gillar eller vill..... Och inte mår jag direkt vidare bra idag och nu är det tisdag, kan ju inte gå på båten imorgon heller. Men ska gå på nu på fredag, så jag seriöst tvingar mig själv att ta det lugnt. Alla som känner mig vet ju att det är nått som jag har jävligt svårt för :P.

Så idag har jag legat och vilat och tittat på He Man, ThunderCats och hela Mysteriet på Greveholm:). Då ska ju även tillägga att jag såg på tecknade He Man och ThunderCats :). Sen blev jag faktiskt lite känslosam av att titta på Mysteriet På Greveholm, kan ju säkert vara för jag har ingen ork och är sängliggande i feber. Men fick sån jävla stark känsla av att jag vill styra upp en "jul" kväll. Ordna, pyssla, grejja och laga mat och styra upp allting och sen bjuda hem en massa folk. Nu brukar ju jag i och för sig ha en mindre sådan kväll strax innan jul med några få. Men jag vill göra detta nu, och ordentligt. Kommer ju fira min jul ombord med ett litet antal med arbetare i år. Båten ligger stilla i Göteborg, och jag har ju inte direkt nånstans att dra:). Så jag jobbar och hänger kvar ombord jag med gubbarna. I övrigt är det la OK, förrutom att jag är dålig och blir nervös och mår dåligt över det. Vill inte vara hemma, vill inte sjukskriva mig...

Får bli mer update med bilder och dylikt imorgon, helt färdig nu:).
Ta hand om era nära och kära och er!

Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: