2010-10-05
19:17:51

Bazinga!

Cant help it, just LOVE The big bang theory :).
Jag har återfått styrka och energi, AT LAST! Börjar komma igång mer och mer, men magen krånglar fortfarande lite granna. Damn you maginfluensan!
Idag hade jag faktiskt för första gången i världshistorien ett rätt givande möte på AF. Har ju en så länge inringning på stena, så då måste man knalla bort dit och träffa en handledare. Och det gick la änna bra, så ja då va det änna klart=).
Sen så kom lilla Jonas hit en sväng och hjälpte mig lite med mitt hår, växer ju som fan. Men kommer ändå besöka söta Zandra om några veckor igen;).
Sen har jag röjt bland alla papper som jag har högt och lågt om diverse, mästare på att spara ALLT. Vågar liksom inte slänga nåt direkt ifall om att:). But you never know, men nu va jag brave och slängde en hel del=).
Så idag har jag varvat med att vara duktig, tagit itu med saker, social samt hunnit avnjuta en hel del The big bang theory ;).

Imorgon så har jag faktiskt en del att ta itu med, samt träna! Åh så gott det ska bli! Träna utav bara helvete och hoppas inte magen gör ett jävla jumbo hopp=).
I övrigt så har jag faktiskt nått så att berätta...... Om mina familje medlemmar läser detta, im coming home på lördag! Blir försent att åka upp på fredag, så jag kör tidig avfärd lördag morgon istället;).

Nu ska jag återgå till att njuta av det underbara mys pys i höst mörkret, och hoppas ni gör det samma:).
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: