2010-10-26
15:49:40

Det är ta mig fan i krut i mig!

Börja dagen med att gå upp duka fram frukost, tända ljus och sätta på kaffe. Sen ha min stund vid datorn samt kolla på Rivstart/Bandit givetvis! Sen powerwalk och handla lite samt köpt present till min ena pojk Petter som fyller år idag. Grattis!
Sen har jag gjort nått som jag LÄNGTAT efter, STOR STÄDAT UTAV BARA HELVETE! :D.
Tvätta, damma, dammsugit, skurat, tvättat fönstrena, stor rengöring av spisen, packat inför imorgon (ut till havs imorgon), tömt diskmaskin och det ända som återstår idag är!
  • Den sista powerwalken
  • Återvinnings station
  • Hämta ut ett paket
  • Samt yoga ska jag orka med också=).
Åh så jävla härligt när det är REJÄLT RENT :D!!

Sen har jag tatt itu med mail och dylikt och sånt som vanligt då :P.

Och varför nu då jag ska köra två powerwalks är för att! Jag har lagt på mig så sjukt mycket vätska och känner mig inte hälsosamt pigg i dagsläget. Så det känns som om det är på sin plats och tid att ta upp träning och sunt förnuft äntligen! Detta innebär ju inte att jag ej kommer dricka en öl då och då eller vin för den delen :P. Men ska komma igång med träning och en bra kost hållning helt enkelt.

Jag är en sådan person som icke bryr mig speciellt mycket om hur andra ser ut i kropp och form, men jag bryr mig om hur jag själv ser ut. Det gör jag!=). Och anser inte att det är något mer med det, sen hur andra beter sig mot andra med människor kan jag reagera rejält på dock :).
Sen att jag lever efter mitt motto Att allting löser sig alltid, har ju sina orsaker=).
Och det här med kropp och så, min kropp. Det är många som inte tror mig när jag säger att jag är extra eller ja JÄVLIGT rädd för att gå upp i vikt på grund av att jag en gång i tiden vägde 104-107kg. Och då ska ju även tilläggas att jag är bara 1.63½ cm lång=). Och jag önskar ingen människa att få uppleva det som jag då när jag va ung få uppleva detta.


Lite dålig kvalite, men fota kort med mobilen är ingen höjdare direkt:).
På detta kort är jag 14 skulle fylla 15 och vägde starka 104kg. Sen vart man ju änna mobbad från lågstadie till högstadie, men åh så kul det ska bli med klass återträff sen om nått år nu :P. Och det är många annledningar=).

Här är jag 16år och hela 107kg. Och jag minns så väl denna kvällen :D! Jag och en tjejkompis va i Sunne på Fryksdals dansen och festa och röjjde som fan. Och jag fråga henne:
- Kan jag ha den här kjolen på mig?
Hon: Ja du ser jätte smal ut.
HAHAHAHAHAAA! ICKE I MIN SJÄL ATT JAG GJORDE!

Men allting löser sig alltid, och det mesta går att övervinna. OCH ALLA KAN LYCKAS OAVSETT VAD MED DET DOM VILL! Jag tror gott om alla i stort sett och jag är övertygad om att alla har sin "nisch":), SÅ TA TAG I DEN! MAKE IT COME TRUE! :D

Men nu ska jag rusa vidare här! Känner att om jag sitter och vilar mer nu så kommer jag vilja lägga mig och vila och det går ju icke:). Önskar att dygnet hade fler timmar att bjuda på vissa dagar:P.
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky lady!
Postat av: Anonym

OH MY GOD! du var enorm! men grymt att du har en sån smoking body nu :) you rock! puss dannielle

2010-10-26 | 17:01:05
URL: http://parboiled.blogg.se/
Postat av: Lucky Lady

Smoking och smoking, vatten fyld och jävlig. Hatar det! Men det ska jag göra nått åt! :D. Söt du e! Puss puss

2010-10-26 | 20:32:05
URL: http://mariairene.blogg.se/
Postat av: Malle

Ja, det är helt fantastiskt att du fixat det där alltså, snacka om självdisciplin!

Jag skulle behöva ha all din power för att klara samma grej. Men det är väl bara att bita ihop som du säger!

Kram o puss!

2010-11-09 | 22:08:26
URL: http://malinkraft.blogg.se/
Postat av: Lucky Lady

Underbara Malle! Tack så hemskt mycket=). Nu får vi la snart ta upp det här med grann fika och härliga symöten hahaha=). Du e också jävligt grym!

GLÖM ALDRIG DETTA!

Puss och kram hela dagen!

2010-11-10 | 10:45:36
URL: http://mariairene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: