2010-10-25
14:42:12

Underbar helg sätter sina spår vill jag lova=)

Fredagen!

På väg ut i början på dagen, i vinterjacka och vinter stövlarna=). Gjorde några ärenden på början av fredagen sen va det full rulle i stort sett.

På kvällen va det sagt att vi skulle dricka lite och mysa hemma. Sen kom ju my love Mikka & hennes pojkvän Rowan, så vi satt och drack och skratta och myste lite och sen hamna vi ute i Torbjörnstorp. Va ju fest debuten där för min del ska ju erkännas=). Kompisen till sambon Johan ringde och sa det va fest på MC klubben så vi drog ju dit=).
Här sitter Mikka, Rowan & Andreas=). Andreas blev lite väl glader och mysig där inne=).
En mindre fager bild på mig, men en väldans söt Mikka=). Och nu är tokan just i denna stund på väg till New York för att sen flytta till Kanada.
En väldigt underbar och go Malin vid biljard bordet, som vi typ höll igång vid i stort sett hela den tiden vi var där inne:P.
Rowan som är engelsman, hade ju aldrig vart med om något liknande innan:). Jag kicka ju hans ass i biljard, vann 3 utav 4ggr. Han blev väldigt dragen inne på klubben av allas hjälp kan man la säga:).
Jag & Mikka <3
Jag & Malin :D

Hur ser en lördag ut hemma hos er?
Jag är ju sån att jag vill seriöst och bokstavligen talat ha fullt hus hemma. Jag är uppvuxen med mycket folk omkring jämnt och ständigt. Och jag vill ha det så:). Tycker om att rå om folk och ta hand om dom och känna sig välkomna. Även fastän jag inte är världens rikaste, så rår jag i allafall om mina nära och kära :).
En ordinarie lördag hos oss=).

Rowan, Jolin, Mikka & Bullen sitter och dricker kaffe och hänger i vårat kök=). Mikka och CO kom ju för att hälsa på lite, sen låna hon min lapptopp och försökte plugga lite:P. Bullen gadda ju mig i lördags på det nya projektet.
Bullen & Mikka=).
Här sitter dom och hjälper med Mikka=).
Sen så gick jag & Bullen in till min ena pojk Petter för att låna hans scaner. Och sen i vanlig ordning kommer han in till oss=). Sen så mådde ju Andreas inge vidare efter besöket i Torbjörns torp, så han bodde väl mer eller mindre i sovrummet hela lördagen=).
Här ligger dom små liven och kollar på tv i vårat sovrum=).
Sen så bjöd jag Bullen på lite pizza & vin och sen va det bara att "rigga" upp allt i vårat vardagsrum och köra igång=).
Jag älskar att ha det såhär, alla ska vara hos Mamma Maria=). Skulle faktiskt inte vilja ha det på nått annat sätt:).
Och Tattueringen nu då!


Den är ju inte klar, ska ju till skuggningar och en massa andra saker och ting=).
Dessutom hittat två "punkter" på min kropp där jag ta mig fan aldrig känt sån smärta förut :P.
Där fjädern & alla högst upp, jag visste seriöst inte vad jag skulle göra=D. Så jag skrek PAUS sen hyperventilera jag typ som mödrar gör innan dom ska till och föda :P.
Men som i vanlig tur och ordning, fullt hus hos oss=).
Hur ser det ut en dag i era liv?
Söndagen gjordes ej mycket, min laktos mage krasha totalt på kvällen. Vi hade mer eller mindre en slapp soff film dag igår :P.
Måndagen idag så har jag faktiskt lite ont i halsen, får ej bli sjuk nu (ta i trä). =).
Jag grejar och fixar, ska kolla tvätt tid samt ta en låååååååång promenad och skicka en massa mail sen senare under dagen.

Jag vill även säga tack Bullen för att du är en sån kick ass man! TACK! :D
Ta hand om era nära kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: