2010-09-23
15:43:00

HERE COMES THE OLD MARIA! Glad utav bara helvete=).

Det va ju inte så farligt trots allt att gå på båten :).
Tvärtom så sken ju halva besättningen upp när jag kom. Sen kom KAPTENEN fram och tog min hand och log och sa: Och hur mår våran kock idag då?=) . Men trots allt så va det ju inga bekymmer alls, bara kul =). Och nu sitter jag hemma, struntar i att gå på en personal fest som jag annars väldigt gärna hade velat gå på..... Känns la sådär, med tanke på att alla vänner som bytt båt, pass ja allt. Kommer att vara där i afton, och här sitter lille jag :). Och första gången på JÄVLIGT länge har jag lyssnat på mig själv och gjort sånt som jag vill=). Bland annat börjat träna igen, rejält :D I LOVE IT! Dock har jag ju den värsta träningsvärken på länge efter ett rejält kardio, marklyft, bröst & biceps pass=). Men man känner att man lever=).
Sen efter mycket tvekande och funderande så ringde jag underbar Zandra =). Och.... ja...... HON HAR KLIPPT AV MIG HÅRET! JAG HAR ÄNTLIGEN MIN UNDERBARA MOHAWK IGEN :D ! Va jävligt längesen jag kände mig såhär jävla nöjd med mig själv som nu, tusen pussar och kramar till dig Zandra=). Jag va som vid jul när jag ska överlämna julklappar till familjen, min familj vet jag menar=). Helt överlycklig och så jävla glad!

CHECK IT OUT!
Så jämnför man med hur "HET" man kan va vid kl.04.15 när man ska upp i köket å göra frukost åt hela fartyget å påbörja lunch samt middagen :).

Kniv väska i högsta hugg=).
Men! Jag mår i vart fall riktigt jävla bra=). Och imorgon ska jag TA MIG FAN ÄNTLIGEN HEM TILL FAMILJEN I NÅGRA DAGAR! Vi i våran familj är jävligt nära och min familj är mitt allt. Och det mest värdefullaste jag har och det jag är mest rädd om. Ska bli underbart att få komma hem och bara vara med nära och kära och se vad som styrs upp=). Dock vet jag att lördagen då har mor bestämt mys hela dagen, och att jag ska vara modell åt min kära syster=). Men nu gott folk ska jag vila lite efter att ha jobbat sen kl.04.35 imorse=).
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: