2010-09-01
20:33:41

Middags bjudning / Bror 16år / Monster Trucks!


Åkte upp till Ed i fredags, och blev bjuden på en försenad födelsedags middag:).
I och med att jag i stort sett har jobbat bort hela sommaren, och sen en massa annat. Har jag inte lyckats ta mig upp till mina brudar=). Men kommer till Mattes & Sandras nya lya, som BTW är så jävla nice! STARKT JOBBAT BRUDAR! Fick en extremt fin 25års present! Här är vi i alla fall, Malin, Jag & Matte. Mina hjärtan, utan dom vore ja inte hel=).


En nyvaken lillebror! HELA 16 BAST! Går så jävla fort! För några år sen va han en lill skit, nu är han 1.90lång och hela 16bast. Jag är en mycket stolt stora syster!

Bror och min dama Malin på förfesten innan aftonens fylleri!

Här kommer The Love Picture på mig & min Malin :). Du är mitt allt :).

Bror & ja=) IN I DIMMAN! PARTY!

Strike a pose!

min gorgeus lilla syster Linda! Hon e så snygg i den nya hårfärgen, skulle bli rött. Men det blev brunt, hon missnöjd. Men alla vi andra SÅ NÖJDA :D! Intill henne är hennes andra hälft Stanley! :D

Det här är jag och världens bästa moster Annette! Hon är grym och hon är min moster=)

Sen vart det lite nostalgi minsann! Vi stod ju givetvis längst fram på Rydell & Quick och röjde ta mig fan arslet av oss! Va sån jävla skön känsla att stå där med mina brudar, gött runda om fötterna:). Vi drog iväg mycket på sånt här förr, spelningar kors och tvärs. Röjjde järnet överallt typ=). Får bli en repris!

AVSLUTNINGSVIS! Detta är HELA min familj=). Mor, bror, syster, Pappa Lennart, Farmor, Farfar, min pojkvän och systers pojkvän. OCH VI ÄR OCH FÖRBLIR DEN BÄSTA FAMILJEN!
Dock här va vi ALLA, förrutom farmor och farfar då :). Jävligt bakfulla och sletna, men! DET ÄR FÖR ATT VÅRAN FAMILJ ROCKS! ROCK N ROLL ALRIGHT!
Take Care / Lucky Lady
Postat av: Linda

Oh, how I love you! Ja, vi är den bästa familjen! Hahahaha, så jävla bra att verkligen alla var bakfulla. <3

2010-09-01 | 22:27:18
URL: http://larotika.blogg.se/
Postat av: Malin

ja gillar det kortet på mig och dig men ve och fasa va nasty ja ser ut på dom andra! det va det värsta ja sett.. kan man se mer dretpackad ut?! nu va ja ju iofs det oxå men änndå..

2010-09-02 | 08:49:27
Postat av: Lucky Lady

Syster: Det är sanning syster!<3

Malin: Nu ska min kära fru enbart dämpa sig=). Du är ju underbart klockren på alla korten=).

2010-09-02 | 09:09:37
URL: http://mariairene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: