2010-09-21
10:43:19

Ren panik blandat med obehag

Ska snart bege mig mot båten, och det är med kallsvettningar och obehag. Vet att hade min syster vart här nu så hade hon sagt till mig att skärpa mig. Men jag mår så fruktansvärt dåligt just nu, panik blandat med obehag och ångest som inte utav denna värld. Det var deffenitivt inte värt detta så som jag mår nu.
Ringde och bokade tid för uppkörning idag, den 26 okt smäller det. Och fram tills dess blir det inga fylle äventyr, och deffentivt inte mer på jobbet. På den fronten har jag gjort mitt, och så är det.....
Nu blir det satsning på uppkörning, träning, jobb och ja må bra rent allmänt.
Har kört på för hårt för länge och detta mår jag i allafall inte bra av.
Drar till Dalsland i helgen bara för att vara med familj och nära, måste få vara ett tag känner jag. Men ja nu börjar det dra ihop sig och jag måste strax bege mig.
Rätt jävla sjukt vad en fylla som icke är utav denna värld kan åstadkomma.
Hoppas och kämpar för att nästa inlägg deffenitivt ska vara utav det positiva slaget samt positiva bilder.
GE MIG STYRKA SÄGER JAG BARA!
Take Care / Lucky Lady
Postat av: Linda

Jag läste vad en Monica hade skrivit till dig på FB också och jag håller verkligen med henne. Vad du gör på din fritid har ingenting med ditt jobb att göra! Det kommer gå skitbra!Och jättebra med uppkörningen! Lycka till verkligen! Och att du planerar vad du ska göra på helgen är också ett steg framåt mot mindre stress. Lugn och fin nu syster, I love you! :-)

2010-09-21 | 15:02:50
URL: http://larotika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: