2011-04-27
11:04:00

Oj oj oj va tiden flyger iväg!!!!!! 27/4 - 11

Redan onsdag på min ledighet, time flyes!!!!

Gick av båten i måndags efter att ha jobbat i 17dagar :P. Sen så räkna min kollega ut min övertid på dom här sista dagarna på den nya båten, 30timmar. Rekordet va förra torsdagen då det vart jobb från kl.05.00 - 23.30 med en timmes rast bara.

Underbart med den nya båten men jädrar va jobb! Men alla gäster har vart super nöjda, och jag har la änna haft det kanon jag med=). Sen har jag kommit på att man ska aldrig säga att man ska ta det lugnt på sin lediga tid för då blir det bara att man gör tusen saker ändå=).

Nu e jag i allafall hemma! Bland mina nära och kära och enbart har det jävligt underbart, men det har la änna vart full fart ändå=).

Måndag: Från Gbg till Ed, träffa familj och vänner, grilla och festa till det hemma. VÅREN ÄR HÄR!!!!

Tisdag: Trollhättan shoppa handla och strosa runt, hemma nån gång på kvällen. Sen vart det myskväll med några pilsner hos Matte och Sandra.

Onsdag: Idag i verkstan och grejjar, sen bär det av till Mattes sommarstuga. Basta, grilla, fiska och dricka pilsner.

Torsdag: Farmor & farfar och säge hej hej och kramas en hel del och lämna lite presenter=)

Som sagt ingen rast och ingen ro här inte=) Men fredag på dagen där ska jag enbart bara ta det jävligt lugnt. Tiden går bara så fort, jag ska ju snart på igen :). Men som tur e! Nu blir det normala schemat som gäller igen. Så nu går jag på igen på tisdag jobbar 8dagar, sen ledig sex dagar och går på jobbar sex hemma åtta sen=).

Känns dessutom sjukt när man änna åkte va det snö här i Ed, nu blommar det nedanför balkongen och hela skogen utanför. Underbart som fan=)

Men nu får man sätta lite fart igen, men jag lever och mår bra! Sleten, men men så är det=)

Ta hand om era nära och kära och er! NJUT VARENDA DAG SOM NI KAN!!!!

Sen familjen och vännerna mina, Puss och kram i Love you <3 !

2011-04-06
14:31:52

LONG TIME AGO MÅSTE ERKÄNNAS=)

Längesedan man skrev och mycket som skett=)!

Vet att jag har vart och är i dags läget kass på att hålla denna sida vid liv, men det kommer bli bättre:). Det som är det största som hänt eller hur man ska förklara detta, är att jag har lämnat Falköping.

Jag och Andreas har brutit och jag har nu flyttat ifrån Falköping. Jag vill varken skriva eller påpeka någonting, vi är vänner men ej längre tillsammans. Punkt slut.

Jag bor numera i Ed med bästa Malinsson:). Pendlar mellan Göteborg och ED, och jag mår fantastiskt=). Allt är bra! Väldigt trött för det har vart änna en stressig tid nu det sista med flytt och jobb, samt! Man har änna fått förlängt=) HAPPY HAPPY DAY! Så nu innebär detta för min del att det blir jobba och utbildning nonstop i 18dagar för min del...... Man blir kass på ordning och reda, som är och förblir mitt mellan namn änna=). Man blir dålig på att höra av sig varje dag. OCH ! Uppdatera denna sida med bilder och allt jävla fantastiskt och underbart som faktiskt händer just nu=). Som jag alltid sagt och det som alltid äro sant! aLLTING LÖSER SIG ALLTID OAVSETT VAD :D! När jag sedan går av båten den 25april och är ledig i hela 8dagar, ska här ta mig fan endast njutas=). Men jag mår väl och har det helt totalt jävla underbart=). Men som sagt bilder och mer info kommer. Man kan säga att från och med efter att detta inlägget har lagts upp, blir och är detta en helt ny sida. Med bara nya kapitel och bara saker som händer från och med nu.

Inga gamla saker eller ting utan bara det nya underbara som sker just nu och kommer vara framöver=).

Nu ska en annan bege sig ner till hytten (är ombord på båten just nu i Kiel) byta om och fortsätta dessa härliga 18arbetsdagar :).

Va rädda om era nära och kära och er! OCH NJUT AV LIVET OCH GÖR VARJE DAG TA MIG FAN TILL DEN BÄSTA!!!!

Take Care / Lucky Lady