2011-04-06
14:31:52

LONG TIME AGO MÅSTE ERKÄNNAS=)

Längesedan man skrev och mycket som skett=)!

Vet att jag har vart och är i dags läget kass på att hålla denna sida vid liv, men det kommer bli bättre:). Det som är det största som hänt eller hur man ska förklara detta, är att jag har lämnat Falköping.

Jag och Andreas har brutit och jag har nu flyttat ifrån Falköping. Jag vill varken skriva eller påpeka någonting, vi är vänner men ej längre tillsammans. Punkt slut.

Jag bor numera i Ed med bästa Malinsson:). Pendlar mellan Göteborg och ED, och jag mår fantastiskt=). Allt är bra! Väldigt trött för det har vart änna en stressig tid nu det sista med flytt och jobb, samt! Man har änna fått förlängt=) HAPPY HAPPY DAY! Så nu innebär detta för min del att det blir jobba och utbildning nonstop i 18dagar för min del...... Man blir kass på ordning och reda, som är och förblir mitt mellan namn änna=). Man blir dålig på att höra av sig varje dag. OCH ! Uppdatera denna sida med bilder och allt jävla fantastiskt och underbart som faktiskt händer just nu=). Som jag alltid sagt och det som alltid äro sant! aLLTING LÖSER SIG ALLTID OAVSETT VAD :D! När jag sedan går av båten den 25april och är ledig i hela 8dagar, ska här ta mig fan endast njutas=). Men jag mår väl och har det helt totalt jävla underbart=). Men som sagt bilder och mer info kommer. Man kan säga att från och med efter att detta inlägget har lagts upp, blir och är detta en helt ny sida. Med bara nya kapitel och bara saker som händer från och med nu.

Inga gamla saker eller ting utan bara det nya underbara som sker just nu och kommer vara framöver=).

Nu ska en annan bege sig ner till hytten (är ombord på båten just nu i Kiel) byta om och fortsätta dessa härliga 18arbetsdagar :).

Va rädda om era nära och kära och er! OCH NJUT AV LIVET OCH GÖR VARJE DAG TA MIG FAN TILL DEN BÄSTA!!!!

Take Care / Lucky Lady

Postat av: Linda

Ha det underbart bäst min fina Maria! och jobba inte FÖR mycket nu Puss puss

2011-04-06 | 17:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: