2011-04-27
11:04:00

Oj oj oj va tiden flyger iväg!!!!!! 27/4 - 11

Redan onsdag på min ledighet, time flyes!!!!

Gick av båten i måndags efter att ha jobbat i 17dagar :P. Sen så räkna min kollega ut min övertid på dom här sista dagarna på den nya båten, 30timmar. Rekordet va förra torsdagen då det vart jobb från kl.05.00 - 23.30 med en timmes rast bara.

Underbart med den nya båten men jädrar va jobb! Men alla gäster har vart super nöjda, och jag har la änna haft det kanon jag med=). Sen har jag kommit på att man ska aldrig säga att man ska ta det lugnt på sin lediga tid för då blir det bara att man gör tusen saker ändå=).

Nu e jag i allafall hemma! Bland mina nära och kära och enbart har det jävligt underbart, men det har la änna vart full fart ändå=).

Måndag: Från Gbg till Ed, träffa familj och vänner, grilla och festa till det hemma. VÅREN ÄR HÄR!!!!

Tisdag: Trollhättan shoppa handla och strosa runt, hemma nån gång på kvällen. Sen vart det myskväll med några pilsner hos Matte och Sandra.

Onsdag: Idag i verkstan och grejjar, sen bär det av till Mattes sommarstuga. Basta, grilla, fiska och dricka pilsner.

Torsdag: Farmor & farfar och säge hej hej och kramas en hel del och lämna lite presenter=)

Som sagt ingen rast och ingen ro här inte=) Men fredag på dagen där ska jag enbart bara ta det jävligt lugnt. Tiden går bara så fort, jag ska ju snart på igen :). Men som tur e! Nu blir det normala schemat som gäller igen. Så nu går jag på igen på tisdag jobbar 8dagar, sen ledig sex dagar och går på jobbar sex hemma åtta sen=).

Känns dessutom sjukt när man änna åkte va det snö här i Ed, nu blommar det nedanför balkongen och hela skogen utanför. Underbart som fan=)

Men nu får man sätta lite fart igen, men jag lever och mår bra! Sleten, men men så är det=)

Ta hand om era nära och kära och er! NJUT VARENDA DAG SOM NI KAN!!!!

Sen familjen och vännerna mina, Puss och kram i Love you <3 !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: