2011-12-21
23:22:59

Gick ju bra med att bli bättre på att skriva här! HAHAHA!

Jobba med julbord = DONE!
Jobbat nästan KONSTANT sen den 23nov, men nu är d över! Tråkigt med tanke på hur jäääävla rastlös jag e som person änna.
Första jag tänker, jaha vad skall jag göra nu då? :).
Sökt till skolan och diverse, väntar svar nu i dagarna. Så d är la det som jag är mest inriktad på just nu i vart fall. Så då går det bra!
Plugga ju inte så värst mycket i gymnasiet *HOST HOST*! Men nu e jag taggad te max med pluggandet o håller tummarna för att få komma in på skolan :).

Jobbet i sig har vart as ala nice, mycket skratt och väldigt slitsamt. Men intressant!
Alltså går inte å få med denna månad som vart för det är som en bubbla liksom som ja ej får grepp om.

Å nu äre jul! Grabben kommer hem den 23, dan innan julafton. Å då är jag i Ed, men sen så den 25 så kommer han hemmåt till skogen:). Saknar han så det är sinnes, men men!
So lets start again! hahahaaa!

Som murphys law lyder vill jag ej säga bu eller bä. Men än så länge äro d ok med mig :).

Ta hand om era nära o kära!
Take Care / Lucky Lady
2011-12-09
00:17:35

Tänkte först skita i att skriva, men ja skulle ju änna skärpa mig ;)

Började med regn och blåst när jag lämnade jobbet ida, men nu är det snö snö snö på ingång:).
Sitter i mjukisas o pojkvännens tröjja och myser till Highland Glory - This promise i swear. Dagen i sig har la änna flutit på fint fint, har ju änna jobbat sen kl.10.00 till kl.21.30 så d är liksom inte mer där emellan :P. Men jag gillart!

Kan enbart säga att jag tänker på min familj & nära vänner i Dalsland i stort sett konstant, vill ha myskväll med mor min..... Nu!
Sen tänker jag sju helvetes mycket på farmor och farfar, känner en stor klump i magen för att jag ej vart där på länge.... Det tär liksom änna på en :). Men snart är det jul helg å då åker jag till dalsland! Sen kommer baby på juldan och ska vara med i några dagar där nere:).

Min kära lillasyster e ju för go:). Fick ett mail med en sån fin bild:)


Ända grejjen jag reagera på är att man kan nog ta och plussa på en 5kg :P. Hahahahahaaa!
Nej då, men nya bilder får ju fasicken tas nu är jag kommer till Dalsland :).

Känns oerhört tomt här hemma när baby är iväg på kurs, å Chuck (överlevarn till fisk) är då rakt inte mycket att tjöta med :P.

Men blir la sängen som nu som gäller! Är en sju helsickes lång dag imorgon igen som väntas! Samt så MÅSTE jag göra lite innan klockan tio imorgon då jag ska jobba.
Men ta hand om era nära och kära och er!

Take Care / Lucky Lady
2011-12-07
23:11:06

Å HERRE JÄVLAR! HUR DRYG E INTE JAG?!

Shit!!! Visste att det va ett tag sen jag skrev, men hade ingen aning om att det va senast den 11/11! Skandal ju för fan!!! Å det är bra mycket som hänt, eller har det :)?
Timmarna, dygnen ja dagarna i säg går i ett typ :). Började ju jobba på Nöjjes i Karlstad den 23nov, sen har det äna gått i ett! Vill tacka underbara gorgeus Therese för detta! Thanx chica!
Skickat iväg ansökan till att börja plugga upp mina gymnasie betyg, vad mer....
Jag och grabben har flyttat ihop :P. Man sa ALDRIG MER efter exet och hur den karusellen va, men sen fann man han. Och ja nu har vi flyttat ihop:). Det känns bra, mer än bara bra:).
Värsta e att han e borta så mycket och det blir lite tomt här hemma, men när han är hemma är det helt otroligt:).

Jag kommer jobba non stop i stort sett tom den 20december, sen den 21 drar jag hem till la familia!!!!!!! KOmmer befinna mig där fram tills den 28, max kommer dit den 25 å firar lite jul med oss:). Kommer as ala nice det hära! Men nu jag får skärpa mig och uppdatera bättre med bilder och text, ja allt liksom:).

Ta hand om era nära och kära!
Take Care / Lucky Lady