2011-02-07
12:26:17

7/2 - 11 STÄMMER IN TILL TUSEN! :D

Stjärntecknet Kräftans egenskaperOmtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse.

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen.

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra.

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste.
© Anna Granberg, astrolog och författare
2011-02-07
11:15:56

7/2 - 11 Kom ett till inlägg fortare än kvickt!

Vet seriöst inte om jag ska skratta eller gråta eller bryta ihop :).
Va en läsare som maila mig med följande:
- Hur kommer det sig att du har den "stilen" du har? Du verkar verkligen leva rock n roll och skita i allt och alla andra och bara njuta. Hur gör du?
Sen va det en hel del mer, men det skriver jag inte ner här.

För det första! Klädstil och utseende mässigt har tagit mig en sju helvetes massa år att bara våga vara. Inte tänka på andra utan bara ta på mig det jag känner för och ha den stilen, vara jag helt enkelt. Inte direkt någon "stil" skulle jag väl vilja påstå. Men fortfarande än idag kan det vara jävligt jobbigt att gå ut, alltså klä upp sig för att gå ut. Har att göra med en sju helvetes många år av mobbning :).

För det andra! Jag sätter alla andra i första hand och mig själv allra allra sist. Jag är i särklass ett nervvrak kan man säga :). Går inte en dag utan att jag oroar mig för något, kan vara precis vad som helst! Om jag har skadat någon fast det icke vart med mening. Behandlat någon illa genom att säga något onödigt, visat min familj/släkt på tok för lite hur mycket dom faktiskt betyder för mig.
Så fort jag handlar nått till mig själv, unnar mig nått så får jag faktiskt helt ärligt svårt att andas:). Låter knäppt men så är det! Värst va i somras när jag va tvungen att köpa en ny mobil för den andra hade blivit snodd. Jag stod inne på mediamarkt och nästan grät för det kändes så hemskt att lägga pengar på mig själv. Slutade med att sambon fick ta över pratat med han som hjälpte oss, för jag hade en sån panik.
Jag önskar väll ibland att jag kunde släppa allt så sett och bara leva ut! Men det är lite svårt när man är en sån som jag och sätter upp en massa måsten överallt :).

Jag skiter deffenitivt inte i allt och lever knappast Rock N Roll, men jag kan erkänna att när det kommer till utseende är det 100% egen fri vilja:).
Sen det här med att njuta......
Jag blir glad för det mesta och minsta lilla, jag är en sådan som är tacksamm för det jag har:). Och livet är för kort för att vara ledsen, då ser jag hellre till att vara glad=). Och det som gör mig lycklig här i livet är la en hel del:), och jag tycker det borde finnas fler där ute som kan glädjas för det lilla om man säger så=).
Finns tre karaktärer som folk jämnför mig med, eller tycker det påminner om mig t.ex. som får dom att må bra:P Sjukt nog! :D

Ekorren i filmen Andra sidan häcken, ja det är la för att jag är ständigt nervös och orolig:).
Allt nytt och i stort sett det mesta kan göra mig nervös och stressad :)


Många av mina nära säger att detta är en exakt kopia av mig som barn, och att jag än idag påminner om denna tös:). Why i dont know!

Sen den ultimata! Lotta på bråkmakargatan! Skulle la igentligen lagt upp en bild på emil i lönneberga också=). Farmor säger en dag att jag av då ta mig tusan som en blandning av dessa två när jag va liten. Jag va envis som bare den och gjorde en massa saker. Men det va icke av ondo, utan det va för att andra inte skulle göra det sen, om det inte funka liksom :).

Sen slutligen! Jag gör aldrig saker av ondo, ialla fall inte medvetet. Och dom som verkligen känner mig vet detta och vet även att dom betyder allt för mig=).


Denna bild på mig får avsluta detta inlägget=).

Och jag hoppas du fick det svar du ville ha och höra! Va bara dig själv läsarn, men skada inte någon påvägen och gör några goda gärningar då och då.
Allting löser sig alltid, kan ta lite tid ibland men det löser sig ta mig fan ALLTID!

Take Care / Lucky Lady


2011-02-07
09:27:43

7/2 - 11 Måndag underbara måndag! Lets Rock N Fucking Roll!

Ola balola!
En till helg har passerat samt en lång ledighet=), imorgon bär det av till böljan blå!
Och helgen som vart nu då har ju änna vart helt fullspäckad av festligheter! Fredagen vart man änna bortbjuden i sista minuten på sexparty av gamla klasskompisen Erik, och det bar iväg mot Skövde.
Festen va hemma hos hans vänner Emma & Putte, herrejävlar vilka pärlor=). Så underbara människor man träffade, det va riktigt skoj! Trevligt folk, gott å dricka och sen en jävla massa skratt =). Tack Erik du vet va jag behöver hahahahaaa!


Här ser vi från vänster nu då! Emma (värdinnan), Emelie (sexvärdinnan) och sen Anna, störtskön brud!

Jag & Erik!

En sån suddig bild! Men detta är Emmas fina vovva! Och det va mig en står vovva, för när hon hälsa och hoppa upp och la tassarna på mina axlar va vi jämn långa:)

Leksaker för dom vuxna barnen=)

Suddig bild på gänget i soffan=). Många skratt attacker blev det, för jävla roligt. Helt nya ansikten och en massa trevligheter, detta kalas skrek ju Maria:)

Trevligt trevligt =)

Underbara människor!

Alltså denna dam! Anna vilken stjärna! Underbar!

Jag och Anna! Jag ska ju erkänna och det kommer synas sen, jag va ju änna helt upp över örona glad denna festen=).

Emelie som hade själv sexparty/försäljningen, underbar kvinna! Sen jag och Anna! Fick för första gången dricka en likör 43? Anna gjorde det och så fick man provsmaka, det va ju faktiskt riktigt gott!

Anna & Erik=)

Oja! Dragna och för bra bara! Så är det=)

Sista bilden från denna kvällen! Emelie som va sex värdinna hade också sin hund där, och den va ju bara så goooo! Jag älskar hundar, eller ja djur överlag. Så jag gosade ju järnet med bådas vovvar=). Fint linnet åkte upp och hela magen tittar fram hahahaaa! Tur att man ska köra en kur på nuttrilett nu fram över!

LÖRDAGEN!
Då vart det kalas igen! Vi började kvällen uppe hos våra grannar med alkohol, gemenskap och för första gången i mitt liv UNO. Inte min grej ska erkännas! Jag gjorde så gott jag kunde:P, men när det kom till räkna ihop biten la jag korten åt Sofia som fick sköta den delen :P.

Ammelie kuperar och blandar korten här! Sofia kom med lite i hörnet här ja=)

Malin som va så otroligt brun och fin efter en semester i Thailand! Så söt! Sen en mycket koncentrerad värd Per=) och Ammelie:)

Turtur duvorna Jonas & Sofia=)

DENNA BJUDER JAG PÅ! Man behöver la änna inte alltid vara seriös! Sofia & jag=)

Här diskuteras det regler=) Det här med UNO verka änna lite för advanced tycker jag=)

Sen begav vi oss ner till vårat och fortsatte förfesten där innan vi begav oss ner till min ena pojks hårdrocks hak, Kalles Bar!

Här har vi min Marilyn och Anders! Och denna mannen sjöng ju ut nere sen på Kalles OCH FAR ÅT HELVETE VILKEN RÖST! Jag va helt chockad vilka underbara hårdrocks toner=).

Andreas diggar musiken som Rasmus här på ett väldigt snyggt move sätter på=).

Rock N Fucking Roll!

Nu pratas det musik!

Yeah baby yeah! Detta är sista fest bilden från lördagen!

Sen igår söndagen!
Inte många knop ska erkännas! Jag och Andreas handlade och lagade käk! Jag gjorde grillad kycklingfile med smör/vitlöks stekta färska champinjoner med ris och gräddsås. Andreas gjorde en sju helvetes god fruktsallad som innehöll bara färska frukter och bär! Sen kom Rasmus & Jennie över och var med och njöt av den goda fruktsalladen samt att vi kolla in två filmer! Denna hette The silent house, och va seriöst bland det sämsta jag sett på länge :P. Det va en sån film man bara vänta på att någon skulle trycka till kakhålet på bruden som det rörde sig om..... herrejävlar!
Sen kollade vi på Paranormal Activity2 och den va lite seg i början, men sen så jävlar hände det grejjer! Så den filmen rädda la mer eller mindre filmkvällen=).

UNDERBARA MÅNDAG ÄR HÄR!
Och ni som känner mig vet att idag är en sån dag då jag tar itu med ALLT!
Det ska ringas en jävla massa samtal, förhoppningsvis har mina nya glasögon kommit! Samt ska det tvättas och packas för imorgon bär det av till havs i 8dagar igen=).

Sen så ska jag kontakta min grann tös Davina, för idag är det vollyboll dags! Hahaahhaaha jag kommer vara den där vattenfyllda korta jäveln som fattar nada och hoppar/trampar snett=). Ska bli för jävla trevligt! Sen blir det första dagen idag på Nuttrilett kur! Jag måste rena kroppen känner jag efter denna festliga helgen!

Om jag inte skriver mer idag så önskar jag alla en sju helvetes kanon dag!
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady
2011-02-03
14:23:58

3/1 - 11 Då har man fått glasögon :P

Börjar med en bild direkt!

Söndagens svensktoppen frukost! VÅREN IS FUCKING IN THE AIR! Love it love it=).

Helgen som va innan va kombinerad med kliande och svullna händer, men nu är man helt frisk! Huvvet kan man ju änna inte svara för men:).
Sen på måndagen begav jag mig till Göteborg och träffade sköna gänget från jobbet=). Cissi, Rikard, Ted & Robin. Kvällen börja ju med att vi käka lite gott åså, jag cissi, ted och rikard. Sen blev det änna en sån där rolig måndags fylla med snurra flaskan, sanning eller konsekvens ja ALLT! Fullast va la jag och Ted men fy fan va kul det va=).

Man är jävligt glad för dom pärlor man har omkring sig när det gäller jobb oså, utan dom så hade det fan inte funkat:P. Ja eller ja hade inte funkat så kan man säga=).
Får snart psykbryt på min sida!!!!! Kan ladda upp en bild, sen tar det fan i mig stop. Den vill inte lägga upp bilder, kommer bli en jävla massa bilder sen när det väl funkar! Och så typiskt när jag har så många klockrena bilder från festen :).

Idag är det torsdag ja!
Vart hos optikern, och jajemen! Jag ska få glasögon..... Jag är ta mig fan översynt :P. Samt så spökar änna mitt vänstra öga. Valde två par, dock inga sådana "preppy" ordentliga nej nej.

Första paret, lite snake. Men när den hjälpsamma kvinnan änna tog fram förslag som hon tyckte skulle passa mig och min stil....... Jag höll på att dö :D Andra passar i det och så, men icke jag. Det va allt från stora pilot till riktiga oldies..... Modernt just nu om ni förstår :P.
Jag valde dessa!

Sen ett till par!

Här är dom första i profil.

Lite 50-60´s old school stuk, kändes riktigt ok faktiskt=).

Lite old school motiv på med lite härlig färg=).

Dock är det ju som så att jag blev informerad om att jag ska använda glasögonen i stort sett all min vakna tid, med andra ord jämnt. Kommer bli en tränings sak detta att ta på sig dom i tid o otid.
Sen tänker man så här onödiga grejjer som:
*Kan man vara snygg i brills?
*Kommer det klä mig?
Men mest är jag nog lite skraj för om man kommer känna sig het i dom :P.

Just nu sitter jag dock och stör mig på att jag har halsont, haft sen i tisdags. Och det vill fan inte ge sig! DETTA ÄR DET SISTA JAG BEHÖVER JUST NU :D.
Men jag är positiv och uppåt och våren är ta mig fan på G:).

Annars blir det nog inte så mycket, stor städ av garderoben ska göras. Med tanke på att man blev av med 2000kr bara sådär nu då på glasögon, så blir det en lugn helg skulle jag tro=).
Enda jag vill nu är att ha fint väder, vår vår vår och bara må kanon!
Gud va seg man är just nu=) hahahahaa helt sjukt=).

Skriver mer sen och hoppas få in fler pics!
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady