2011-02-07
11:15:56

7/2 - 11 Kom ett till inlägg fortare än kvickt!

Vet seriöst inte om jag ska skratta eller gråta eller bryta ihop :).
Va en läsare som maila mig med följande:
- Hur kommer det sig att du har den "stilen" du har? Du verkar verkligen leva rock n roll och skita i allt och alla andra och bara njuta. Hur gör du?
Sen va det en hel del mer, men det skriver jag inte ner här.

För det första! Klädstil och utseende mässigt har tagit mig en sju helvetes massa år att bara våga vara. Inte tänka på andra utan bara ta på mig det jag känner för och ha den stilen, vara jag helt enkelt. Inte direkt någon "stil" skulle jag väl vilja påstå. Men fortfarande än idag kan det vara jävligt jobbigt att gå ut, alltså klä upp sig för att gå ut. Har att göra med en sju helvetes många år av mobbning :).

För det andra! Jag sätter alla andra i första hand och mig själv allra allra sist. Jag är i särklass ett nervvrak kan man säga :). Går inte en dag utan att jag oroar mig för något, kan vara precis vad som helst! Om jag har skadat någon fast det icke vart med mening. Behandlat någon illa genom att säga något onödigt, visat min familj/släkt på tok för lite hur mycket dom faktiskt betyder för mig.
Så fort jag handlar nått till mig själv, unnar mig nått så får jag faktiskt helt ärligt svårt att andas:). Låter knäppt men så är det! Värst va i somras när jag va tvungen att köpa en ny mobil för den andra hade blivit snodd. Jag stod inne på mediamarkt och nästan grät för det kändes så hemskt att lägga pengar på mig själv. Slutade med att sambon fick ta över pratat med han som hjälpte oss, för jag hade en sån panik.
Jag önskar väll ibland att jag kunde släppa allt så sett och bara leva ut! Men det är lite svårt när man är en sån som jag och sätter upp en massa måsten överallt :).

Jag skiter deffenitivt inte i allt och lever knappast Rock N Roll, men jag kan erkänna att när det kommer till utseende är det 100% egen fri vilja:).
Sen det här med att njuta......
Jag blir glad för det mesta och minsta lilla, jag är en sådan som är tacksamm för det jag har:). Och livet är för kort för att vara ledsen, då ser jag hellre till att vara glad=). Och det som gör mig lycklig här i livet är la en hel del:), och jag tycker det borde finnas fler där ute som kan glädjas för det lilla om man säger så=).
Finns tre karaktärer som folk jämnför mig med, eller tycker det påminner om mig t.ex. som får dom att må bra:P Sjukt nog! :D

Ekorren i filmen Andra sidan häcken, ja det är la för att jag är ständigt nervös och orolig:).
Allt nytt och i stort sett det mesta kan göra mig nervös och stressad :)


Många av mina nära säger att detta är en exakt kopia av mig som barn, och att jag än idag påminner om denna tös:). Why i dont know!

Sen den ultimata! Lotta på bråkmakargatan! Skulle la igentligen lagt upp en bild på emil i lönneberga också=). Farmor säger en dag att jag av då ta mig tusan som en blandning av dessa två när jag va liten. Jag va envis som bare den och gjorde en massa saker. Men det va icke av ondo, utan det va för att andra inte skulle göra det sen, om det inte funka liksom :).

Sen slutligen! Jag gör aldrig saker av ondo, ialla fall inte medvetet. Och dom som verkligen känner mig vet detta och vet även att dom betyder allt för mig=).


Denna bild på mig får avsluta detta inlägget=).

Och jag hoppas du fick det svar du ville ha och höra! Va bara dig själv läsarn, men skada inte någon påvägen och gör några goda gärningar då och då.
Allting löser sig alltid, kan ta lite tid ibland men det löser sig ta mig fan ALLTID!

Take Care / Lucky Lady


Postat av: winkler

Hjärtat! Jag vet, eller jag känner igen det där. MEN du MÅSTE försöka lägga mer tid åt dig själv, tänka på dig själv och sluta oroa dig! Annars gräver du sig bara så djupt att du inte tar dig upp tillslut.

All kärlek till dig!

2011-05-17 | 10:56:23
URL: http://frumoljare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: