2011-02-07
09:27:43

7/2 - 11 Måndag underbara måndag! Lets Rock N Fucking Roll!

Ola balola!
En till helg har passerat samt en lång ledighet=), imorgon bär det av till böljan blå!
Och helgen som vart nu då har ju änna vart helt fullspäckad av festligheter! Fredagen vart man änna bortbjuden i sista minuten på sexparty av gamla klasskompisen Erik, och det bar iväg mot Skövde.
Festen va hemma hos hans vänner Emma & Putte, herrejävlar vilka pärlor=). Så underbara människor man träffade, det va riktigt skoj! Trevligt folk, gott å dricka och sen en jävla massa skratt =). Tack Erik du vet va jag behöver hahahahaaa!


Här ser vi från vänster nu då! Emma (värdinnan), Emelie (sexvärdinnan) och sen Anna, störtskön brud!

Jag & Erik!

En sån suddig bild! Men detta är Emmas fina vovva! Och det va mig en står vovva, för när hon hälsa och hoppa upp och la tassarna på mina axlar va vi jämn långa:)

Leksaker för dom vuxna barnen=)

Suddig bild på gänget i soffan=). Många skratt attacker blev det, för jävla roligt. Helt nya ansikten och en massa trevligheter, detta kalas skrek ju Maria:)

Trevligt trevligt =)

Underbara människor!

Alltså denna dam! Anna vilken stjärna! Underbar!

Jag och Anna! Jag ska ju erkänna och det kommer synas sen, jag va ju änna helt upp över örona glad denna festen=).

Emelie som hade själv sexparty/försäljningen, underbar kvinna! Sen jag och Anna! Fick för första gången dricka en likör 43? Anna gjorde det och så fick man provsmaka, det va ju faktiskt riktigt gott!

Anna & Erik=)

Oja! Dragna och för bra bara! Så är det=)

Sista bilden från denna kvällen! Emelie som va sex värdinna hade också sin hund där, och den va ju bara så goooo! Jag älskar hundar, eller ja djur överlag. Så jag gosade ju järnet med bådas vovvar=). Fint linnet åkte upp och hela magen tittar fram hahahaaa! Tur att man ska köra en kur på nuttrilett nu fram över!

LÖRDAGEN!
Då vart det kalas igen! Vi började kvällen uppe hos våra grannar med alkohol, gemenskap och för första gången i mitt liv UNO. Inte min grej ska erkännas! Jag gjorde så gott jag kunde:P, men när det kom till räkna ihop biten la jag korten åt Sofia som fick sköta den delen :P.

Ammelie kuperar och blandar korten här! Sofia kom med lite i hörnet här ja=)

Malin som va så otroligt brun och fin efter en semester i Thailand! Så söt! Sen en mycket koncentrerad värd Per=) och Ammelie:)

Turtur duvorna Jonas & Sofia=)

DENNA BJUDER JAG PÅ! Man behöver la änna inte alltid vara seriös! Sofia & jag=)

Här diskuteras det regler=) Det här med UNO verka änna lite för advanced tycker jag=)

Sen begav vi oss ner till vårat och fortsatte förfesten där innan vi begav oss ner till min ena pojks hårdrocks hak, Kalles Bar!

Här har vi min Marilyn och Anders! Och denna mannen sjöng ju ut nere sen på Kalles OCH FAR ÅT HELVETE VILKEN RÖST! Jag va helt chockad vilka underbara hårdrocks toner=).

Andreas diggar musiken som Rasmus här på ett väldigt snyggt move sätter på=).

Rock N Fucking Roll!

Nu pratas det musik!

Yeah baby yeah! Detta är sista fest bilden från lördagen!

Sen igår söndagen!
Inte många knop ska erkännas! Jag och Andreas handlade och lagade käk! Jag gjorde grillad kycklingfile med smör/vitlöks stekta färska champinjoner med ris och gräddsås. Andreas gjorde en sju helvetes god fruktsallad som innehöll bara färska frukter och bär! Sen kom Rasmus & Jennie över och var med och njöt av den goda fruktsalladen samt att vi kolla in två filmer! Denna hette The silent house, och va seriöst bland det sämsta jag sett på länge :P. Det va en sån film man bara vänta på att någon skulle trycka till kakhålet på bruden som det rörde sig om..... herrejävlar!
Sen kollade vi på Paranormal Activity2 och den va lite seg i början, men sen så jävlar hände det grejjer! Så den filmen rädda la mer eller mindre filmkvällen=).

UNDERBARA MÅNDAG ÄR HÄR!
Och ni som känner mig vet att idag är en sån dag då jag tar itu med ALLT!
Det ska ringas en jävla massa samtal, förhoppningsvis har mina nya glasögon kommit! Samt ska det tvättas och packas för imorgon bär det av till havs i 8dagar igen=).

Sen så ska jag kontakta min grann tös Davina, för idag är det vollyboll dags! Hahaahhaaha jag kommer vara den där vattenfyllda korta jäveln som fattar nada och hoppar/trampar snett=). Ska bli för jävla trevligt! Sen blir det första dagen idag på Nuttrilett kur! Jag måste rena kroppen känner jag efter denna festliga helgen!

Om jag inte skriver mer idag så önskar jag alla en sju helvetes kanon dag!
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: