2011-01-29
16:53:27

29/1-11 Oj oj oj skandal att man ej skrivit här på länge!

För mycket att skriva och berätta om och på tok för lite ork för att babbla upp allting=).
Inget direkt nytt här, jobbar och sliter och försöker änna hinna med det mesta som vanligt :P. Den dagen kroppen kollapsar den sorgen hahahahaa!
Det senaste som hänt är väll att jag åkte in till akuten i torsdags från jobbet. Allvarlig allergi chock, first time.
Och jag får ju lov att erkänna det faktum att jag har nog fan aldrig vart såppas rädd som jag va innan jag åkte, och aldrig vart med om nått liknande innan heller för den delen.
Händer som bränner, röda pricker, lila/röd flammig i ansikte och över bröstet. Illa mående och yr och helt jävla panik slagen va man, men men! Fick medeciner och grejjer och nu verkar det som om det är helt klart på bättringsvägarna. Fortfarande svullen om händerna och i ansiktet.

Börjat på ny vakt på båten, den röda:). Innan va man ju på den gröna, men fy fan vilket härligt gäng man är med. Pärlor i alla dess former, tusen tack för att ni göra mina dagar säger jag bara:). Underbart!

Sen så va man i Ed förra helgen, underbart! Vara med mor och familjen och ens vänner, samt hinna med en underbar visit i Stigen hos världens bästa farmor & farfar=). Tog en massa kort, kastar la upp det hele imorgon:).

Sen får man ju även säga STORT GRATTIS TILL MIN KÄRA LINDA OCH GOA EMMA! Bägge två har fått pojkar och dom är så fina så=). Sen ett ytterligare stort grattis till min tös Linda som fyller år idag! HURRA HURRA HURRA HURRA! <3

Vad mer att säga? Jag lever och mår la väl med tanke på allergi chocken hahahaha!
Inget direkt nytt så sett.

Just nu sitter man änna och funderar på vad man ska styra upp idag? Hemma och uttråkad med bollar till händer men det är inget som stoppar Maria, icke i min själ!
Men nu får man la änna styra upp något, pyssla eller vilket som=)
Önskar ivart fall alla en riktigt trevlig lördags afton!

Ta hand om era nära och kära och er!

Take Care / Lucky lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: