2011-06-08
07:33:22

5dagar sen jag skrev sist, dock ingen fara:). Im ok!

Jag mår helt ok!
Jag mår helt ok=) och det har inte hänt någonting, eller jo det har det väl med det gör det ju jämnt med mig :) Hahahahaaa!
Jag har ju bland annat gjort mig FRI och den känslan igår, helt ofattbart! Jag har börjat garva igen samt så gör jag bara saker numera:). Jag fängar dagen o tillfällen på ett helt annat sätt. Jag älskar det, och sitter just nu o bara ler=). Ska även ladda upp pics från min o syrrans underbara dag någon dag. Säger inte vilken dag det blir för d vet jag inte:). Men det jag vet just nu är att idag ska jag till Falköping o gadda mig! HAPPY HAPPY IM SO HAPPY! Sen fredag ska jag till ROBBAN!!!! Å de är ju icke en dag försent, va för längesen jag träffade mitt hjärta=).
Alltså det har ju hänt så mycket jävla underbart änna:).
Förra fredan: BBQ med matte o allihopa, SUCCE!
Lördag: Beachen med mor, malin o lilla Leia, sen därefter debut i Grebbestad med min syssling o alla grabbar:)
Söndag: En härlig jävla fest med min mor och pappa lennart och alla va där! Det va cruising ja allt, och jag och mor ägde sen va jag och pappa lennart o grabbarna kung i bygda!
Men nu ska jag skynda mig och update kommer snart igen=).
P.S. Kost och träning sköts fortfarande ;).
Ta hand om era nära och kära!
Take Care / Lucky Lady
2011-06-02
12:16:49

Rise and shine! :D

Roligaste morgon samtalet jag haft på länge:)
Matte ringer: Va gör du Maria?
Jag: Ja sover, vill inte gå upp för jag drömmer så roligt.
Matte: Hahahaa du e ju knäpp:). Skulle jag hämta dig?
Jag: Ja det kan du göra.
Matte: Klockan är 10.50 nu så jag kommer om tio då.
Jag: E HON 10.50?! Nej det går ju inte då jag har ju inte gått upp ju.
Hahahahahaaa jag lät ungefär som när jag stod i kassan i Falköping på ICA, det gick lite väl överstyr när jag handla och va icke beredd på den summan. Sitter en lite tös i kassa och säger försiktigt: Det blir 498kr då.
Och jag som dag drömde innan vaknar upp och typ skriker: 498 SPÄNN?! Hon såg helt knäckt ut och svara ja lite försiktigt. Varav jag tebax: Aha, jag tar det på kortet. Hahahahaaaaa!

Men nu är jag uppe! Frukost är intaget, duschen väntar samt packa ner det som ska med upp till syster för dagens quality time:). Å varav att läsa på hennes Facebook så har hon styrt upp precis allt och bestämt. Skönt när någon bestämmer åt en hahahahaaa.
Fram tills dess så ska jag leka och passa min guddotter Daisy och bara ta det lugnt. Men i och med att jag nu då totalt missa o gå upp, får jag ta min bike upp=). Så då e ju dagens motion avklarad!

Sen igår upptäckte jag något när jag städa garderoben. Jag hitta en keps som jag är fruktansvärt frälst i, men som inte va min från första början. Och min första tanke, o alla ljud omkring försvann. Han gav mig kepsen? Jag börja ju stört grina :). Så där satt jag omringad av en massa ihop vikta kläder och böla med kepsen i handen. Men nu idag undrar jag om han verkligen gjorde det? Och jag vågar deffenitivt inte! Ringa och fråga, dessutom har jag inte ens kvar hans nummer. Men om han ringer eller sms mig om att han vill ha tebax den, så ger jag ju så klart tebax den:).

Ibland blir man känslosam!
Men nu duscha, packa och bege mig ut :). Och statusen för magen!
Vakna ju till sen och gick upp, fruktansvärd kramp och ont men efter medecinen så börjar det gå ner:).

Ha en underbar dag!!!!
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady
2011-06-01
19:04:24

Det gick undan! 1/6 -11

Hann inte ens ut genom dörren i tisdags förrän jag blev sjukskriven i 2 veckor!
EXTREMT blandade känslor, mest panik över att icke få jobba ska dock erkännas :P. Högsäsongen drar igång om två veckor, och ska jag gå på med magkatarr/magsår, så lär la ja änna knappast va redo och fit for fight :P. Så jag förstår faktiskt varför och inser faktum och jobbar på detta!

Läkaren ringde idag, papprena e på G. Fick till och med berömm för att jag faktiskt tagit tag i detta nu med kosten och sköter mig! *klapp på axeln*. Hållt i regelbudna mat intag, jobbigt i måndags. Men nu sörru jävlar så! DOCK va det inte lika rock n roll igår när jag va hos Matte & Sandra och dom käka korv med bröd och mos samt drack cola och käka OSTBÅGAR! Men jag höll mig till bubbelvatten, control hunger smoothie samt så fick jag kvällsmat av matte så =). Fil och flingor! Nästan party in the mouth kan jag ju erkänna hahahahaaa :).
Rört och hållt igång NORMALToch icke någon hardcore träning. Det får vara lite på hold ;).

Och jag slappar, relaxar och ja tar det piano! Går la änna bra så, bara det att det kliar i fingrarna och jag vill styra upp 1000 jävla saker att göra:). Vet att alla som känner mig garvar nu, men HAHAHAHAHA FUCKING HA! Jag håller mig änna piano lugn ;).

Värmen och solen är ju här just nu, så vila och få färg = no problemas:).

Imorgon blir det quality time med sis! Resultatet kommer att komma upp här gott folk ;).

Detta va nog fan allt jag hade att komma med just nu:). Nu ska jag greja lite, trasha jeans:). Mina favoriter är så jävla sletna så dom hänger knappt ihop alls :P Hahahahaa! Sen kanske man ska ta och skissa lite? Vad vet jag vad vet jag!

Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady!