2011-06-08
07:33:22

5dagar sen jag skrev sist, dock ingen fara:). Im ok!

Jag mår helt ok!
Jag mår helt ok=) och det har inte hänt någonting, eller jo det har det väl med det gör det ju jämnt med mig :) Hahahahaaa!
Jag har ju bland annat gjort mig FRI och den känslan igår, helt ofattbart! Jag har börjat garva igen samt så gör jag bara saker numera:). Jag fängar dagen o tillfällen på ett helt annat sätt. Jag älskar det, och sitter just nu o bara ler=). Ska även ladda upp pics från min o syrrans underbara dag någon dag. Säger inte vilken dag det blir för d vet jag inte:). Men det jag vet just nu är att idag ska jag till Falköping o gadda mig! HAPPY HAPPY IM SO HAPPY! Sen fredag ska jag till ROBBAN!!!! Å de är ju icke en dag försent, va för längesen jag träffade mitt hjärta=).
Alltså det har ju hänt så mycket jävla underbart änna:).
Förra fredan: BBQ med matte o allihopa, SUCCE!
Lördag: Beachen med mor, malin o lilla Leia, sen därefter debut i Grebbestad med min syssling o alla grabbar:)
Söndag: En härlig jävla fest med min mor och pappa lennart och alla va där! Det va cruising ja allt, och jag och mor ägde sen va jag och pappa lennart o grabbarna kung i bygda!
Men nu ska jag skynda mig och update kommer snart igen=).
P.S. Kost och träning sköts fortfarande ;).
Ta hand om era nära och kära!
Take Care / Lucky Lady
Postat av: Lisen

nu vill jag se litte uppdatering här banne mig! dela med dig lite av båtlivet!saknar dej vännen!Grattis på födelsedagen. Det som är bra är att lillasyster maria aldrig kommer ikapp storasyster Lisen i ålder. det innebär att storasyster får fortsätta ta hhand om lillasyster.

Jag tycker vi ska gadda Sisters of rock du och jag :)Ktam skruttan!

2011-07-13 | 10:34:15
URL: http://lisenlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: