2011-06-01
19:04:24

Det gick undan! 1/6 -11

Hann inte ens ut genom dörren i tisdags förrän jag blev sjukskriven i 2 veckor!
EXTREMT blandade känslor, mest panik över att icke få jobba ska dock erkännas :P. Högsäsongen drar igång om två veckor, och ska jag gå på med magkatarr/magsår, så lär la ja änna knappast va redo och fit for fight :P. Så jag förstår faktiskt varför och inser faktum och jobbar på detta!

Läkaren ringde idag, papprena e på G. Fick till och med berömm för att jag faktiskt tagit tag i detta nu med kosten och sköter mig! *klapp på axeln*. Hållt i regelbudna mat intag, jobbigt i måndags. Men nu sörru jävlar så! DOCK va det inte lika rock n roll igår när jag va hos Matte & Sandra och dom käka korv med bröd och mos samt drack cola och käka OSTBÅGAR! Men jag höll mig till bubbelvatten, control hunger smoothie samt så fick jag kvällsmat av matte så =). Fil och flingor! Nästan party in the mouth kan jag ju erkänna hahahahaaa :).
Rört och hållt igång NORMALToch icke någon hardcore träning. Det får vara lite på hold ;).

Och jag slappar, relaxar och ja tar det piano! Går la änna bra så, bara det att det kliar i fingrarna och jag vill styra upp 1000 jävla saker att göra:). Vet att alla som känner mig garvar nu, men HAHAHAHAHA FUCKING HA! Jag håller mig änna piano lugn ;).

Värmen och solen är ju här just nu, så vila och få färg = no problemas:).

Imorgon blir det quality time med sis! Resultatet kommer att komma upp här gott folk ;).

Detta va nog fan allt jag hade att komma med just nu:). Nu ska jag greja lite, trasha jeans:). Mina favoriter är så jävla sletna så dom hänger knappt ihop alls :P Hahahahaa! Sen kanske man ska ta och skissa lite? Vad vet jag vad vet jag!

Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: