2011-06-02
12:16:49

Rise and shine! :D

Roligaste morgon samtalet jag haft på länge:)
Matte ringer: Va gör du Maria?
Jag: Ja sover, vill inte gå upp för jag drömmer så roligt.
Matte: Hahahaa du e ju knäpp:). Skulle jag hämta dig?
Jag: Ja det kan du göra.
Matte: Klockan är 10.50 nu så jag kommer om tio då.
Jag: E HON 10.50?! Nej det går ju inte då jag har ju inte gått upp ju.
Hahahahahaaa jag lät ungefär som när jag stod i kassan i Falköping på ICA, det gick lite väl överstyr när jag handla och va icke beredd på den summan. Sitter en lite tös i kassa och säger försiktigt: Det blir 498kr då.
Och jag som dag drömde innan vaknar upp och typ skriker: 498 SPÄNN?! Hon såg helt knäckt ut och svara ja lite försiktigt. Varav jag tebax: Aha, jag tar det på kortet. Hahahahaaaaa!

Men nu är jag uppe! Frukost är intaget, duschen väntar samt packa ner det som ska med upp till syster för dagens quality time:). Å varav att läsa på hennes Facebook så har hon styrt upp precis allt och bestämt. Skönt när någon bestämmer åt en hahahahaaa.
Fram tills dess så ska jag leka och passa min guddotter Daisy och bara ta det lugnt. Men i och med att jag nu då totalt missa o gå upp, får jag ta min bike upp=). Så då e ju dagens motion avklarad!

Sen igår upptäckte jag något när jag städa garderoben. Jag hitta en keps som jag är fruktansvärt frälst i, men som inte va min från första början. Och min första tanke, o alla ljud omkring försvann. Han gav mig kepsen? Jag börja ju stört grina :). Så där satt jag omringad av en massa ihop vikta kläder och böla med kepsen i handen. Men nu idag undrar jag om han verkligen gjorde det? Och jag vågar deffenitivt inte! Ringa och fråga, dessutom har jag inte ens kvar hans nummer. Men om han ringer eller sms mig om att han vill ha tebax den, så ger jag ju så klart tebax den:).

Ibland blir man känslosam!
Men nu duscha, packa och bege mig ut :). Och statusen för magen!
Vakna ju till sen och gick upp, fruktansvärd kramp och ont men efter medecinen så börjar det gå ner:).

Ha en underbar dag!!!!
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: