2011-05-29
02:51:19

Man kan seriöst säga att jag dratt mig för att skriva här.

Kort tid? o mycket har hänt...... Bokstavligen talat!
Det är ungefär som ni vet när man får en rejäl käft smäll och inser: Vad fan är det jag gör? Det är seriöst som om jag befunnit mig i en jävla vakumfylld bubbla och nu när någon spräckte den, ser jag allt.
Jag kan erkänna att jag ej mår bra:), har allvarlig järnbrist och magsår. Börjar inse saker som jag inte ens grunna på innan.
Och jag är välmedveten om att det val du gör will bit you on the as! Man gör sina misstag o får bita i det sura gräset, thats it.
Men som med allt annat, dom misstagen jag gör idag är en del av det som är jag. Allvarligt talat så gör vi alla misstag. Vissa använder sig av dom o tar lärdom, och vissa andra gör det ej.

Alltså det här kommer seriöst bli ett sånt prata/skriva av sig inlägg. Vissa kommer säkert skratta åt det och andra förstå:). Underbart säger jag!Betyder ju att folk hör/läser!
Jag är kvar på Stena och jobbar, dock hemma just nu med en kombination av ledig/sjuk. Fick gå hem tidigare förra passet. Spydde och fick feber och va helt svimmfärdig, med andra ord hello järnbrist o magsår.
Några säger : Grattis! Nu fattar ju du att du ska ta hand om dig själv! Jag svarar enkelt och rakt med: När ska jag hinna det? Och så tänker jag samtidigt varför?

Den senaste tiden, några månader tillbaka. Har jag blundat och bara kört på. Och nu är allt bara lost :). Jag kan inget annat än att le åt detta. Har gråtit till och från varje dag i snart 4veckor, lite jobbigt om man säger så :) Men allt är ju inte dåligt :). Mycket bra är ju runt omkring också! Jag har blivit gudmor=)! Till världens finaste vovve Daisy :). Ja jag grät när jag såg henne första gången, skäms icke.
Bästa terapin ja kunde få nu.
Jag tänker och gör för mycket hela tiden, och nu är jag sjuk. På måndag ska dom ringa från sjukan...... Läggs ja in så vet jag inte hur jag kommer reagera. Klarar inte! av sjukhus...... blir bara ledsen.

Men samtidigt är la det min väckarklocka som säger att jag ska skärpa mig.
Jag vet att jag sa att allt va bra, men jag är mästare på det. Och fanns det en pokal, skulle jag ha den år in och ut ;). Sorry men så är det! Jag stänger in det jag känner och viftar bort det. Men nu för 5veckor sen brast det. HAR ALDRIG GRÅTIT SÅ MYCKET SOM NU OCH TÄNKT PÅ ALLT! Gillar jag det? Nej. Men jag får skylla mig själv, jag vet det. Och jag jobbar med allt mellan himmel och jord. För första gången på fem år så ska jag tänka på mig själv? Och är själv? galet =). Vet seriöst inte ens hur man gör.
Jag saknar det som var när man fick ta hand om en annan och man va med någon som fanns där när man va dum i huvudet eller snäll:)

Även märkt hur mycket man seriöst bär inom sig! Det är änna helt sjukt! All denna jävla ilska och ledsamhet, blir änna chockad...... Men ut kommer det :) vare sig jag vill eller inte!
Sen vet ju inte jag om ni är sådana, men jag vill ha svar:).
Och så dricker man alkohol och då börjar det, det ballar ur! Om nu IPHONE ska ha allt, ge mig seriöst ett alkolås.
Men nu finns ju ej detta, så jag löste det så som jag kunde. Jag radera en del nummer :) Först det nummer som seriöst är ska vara så svårt för mig att låta bli. Lär ju deffenitivt aldrig höra från det igen :) E jag ledsen över det? Oja....... nått så fruktansvärt. O det är det som gör att jag är så nere, jag kan inte fixa detta alls! Det ända jag kan gör är att lära mig att accepetera det. Det är jobbigt=)


Detta är min update nu, ska la skriva o ladda upp pix imorgon på mitt boende med mera:).

Om ni tänker och känner en sak LOVA å tänk en eller sju ggr till innan ni gör slag i saken. Ni kommer att ångra er bittert annars å få smaka på det rejäla bittersweet. Skriver det här endast av godo, den här "resan" har ej vart vacker..... :) Man vill inte gråta mer, men det kommer man. Samtidigt som man får seriöst veta att man lever o seriöst sona sitt straff.
Tänk er för och ta som min köksmästare en gång sa, 3 rejält jävla djupa andetag.

Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: