2011-05-30
20:57:08

Måndag = Hyffsat bra start=)

Jepp sörru!
Fångade dagen kan man säga å påbörjade det som jag sa jag skulle påbörja;).
Dagen började med att jag finally fick det som jag väntade på och älskar, svar på tal!
Läkaren ringde och jag vet nu va det har varit och vad som komma skall, magsår/magkatarr. Jag har ett mindre magsår vilket utlöser, med hjälp av mitt dåliga levende :P. En syra i magen som orsakat det mesta, och tröttheten beror på mineral och vitamin brist.
Så! En medecin kur på 4veckor och en total omställning med kost och motion har nu dragit igång!
Jag får EJ äta/dricka följande:
  • Fet mat
  • Stekt mat
  • Kryddig mat ( a little tear måste erkännas)
  • Salt mat
  • Juicer
  • Alkohol (slut på mys vinet i 2veckor framöver)
  • Kaffe (utmaning)
  • Socker
Sen i detta hör även något som jag innerligt älskar, vitlök. Harsh harsh men jag ska allt fixa detta:). Och nått som chocka mig lite, kokt ägg är även big no no. Hårdsmält för magen och inge  bra alls tydligen.
I och med detta så råder strikta order om regelbudna matintag, med andra ord måste jag käka. Svårt för vissa att förstå, men ingen storätare:).
Därför kan jag säga att jag är stolt! Käkat Frukost, lunch och middag!Ska även ge mig på kvällsmat här om en liten stund.
Samt! Promenerat två ggr idag och rört på mig.
Sen för första gången på länge är min tränings motivation back! Dock!Ni som känner mig vet att jag ger ju 1000% inom allt och kör på för hårt när det kommer till sånt här, verkligen pressar till max.
Icke denna gången my friends!
No no no har minsann lärt mig en rejäl jävla läxa den här gången.
Ska hålla kosten (säger inte för mycket, men ska ge mig fan på det i allafall) samt träna 3-4ggr i veckan. Promenaden blir en 20min ivart fall varje dag, bra för kropp och själ om inte annat.

I samband med medecinerna fick jag en del vitaminer och mineraler, ska jag minsann sköta.
Lite nervös inför att gå ombord imorgon, vet ju inte hur det kommer att gå. Men vet att jag vill jobba och ha kvar jobbet i framtiden, har inte råd att vara sjuk. Och visst en kropp har du bara en gång, den ska du även ha i många jävla år till. Men om jag nu sköter mig, tar 3djupa andetag, undviker att stressa upp mig (utmaning:) ) så ska la detta gå väl.

Så so far so good! Men bara gått en dag, men viljan och motivation till att bli en bättre människa är änna stark så säg!
Sen så stöttar mina vänner mig och familjen och bara det är guld för mig av en sju helvetes massa anledningar :).

En annan glädjande och extremt jävla nice happening! IM GOING TO GÄVLE GOD DAMNED IT! Ska fan i mig på Get Away Rock i Gävle! Å detta är ju något som sätter en extra jävla push på att jag måste sköta mig :).

Det hårda kostschemat och no alcohol är strikt nu i minst 2veckor, då har halva kuren gått. Och vi vet då om jag ska in på sjukan eller om jag kanske skött mig så bra så kroppen is on fire:).

Men nu gött folk! Ska här packas inför båtens 8dagars arbetspass, och vi håller la änna tummarna för att detta för allt i hela helvete ska gå bra:). Det ska deffenitivt packas ner träningskläder den saken är säker.
Samt körskole böckerna, jepp you heard me.
Om jag säger att jag ska ställa allting till rätta och ordna upp allting, då ska jag fan i mig göra det också:). Så ja! Fingers crossed!

Men en update blir det när jag är i Sverige och mellan landar samt en ordentlig när jag är tebax hemma nästa onsdag. Och så hoppas jag ju givetvis att solen skiner utav bara helvete i Kiel så man får lite färg på sina lediga stunder:).

Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: