2011-05-29
23:32:09

Söndag, underbara söndag:P

Söndag är snart lost, för denna gången:).
Imorgon väntas en hel del att göra men framför allt vila. Sen HOPPAS jag sjukhuset hör av sig för mina prov resultat så jag vet. Vill inte ha en sjukskrivning, jag vill däremot ha svar och få ett slut på detta. Konstant trött och min ork bara försvinner. Sen så denna ständiga jävla smärtan som bara kommer, å det sätter många käppar i hjulen.
Nu imorgon blir det inget Karlstad för att smärtan kommer oftare nu och orken försvinner snabbare.
Jävligt tråkigt för ja och en av mina närmsta tjejkompisar hade bestämt att vi skulle till underbara Linda och grabben o hälsa på. Som sagt käppar i hjulen:).

Istället ska jag vara hemma och vila och beta igenom lite. Man kan säga att jag seriöst ska försöka reboota mig själv så bra jag kan. Jag vet liksom inte hur man gör eller vilken väg man ska gå för att fokusera på sig själv och må bra. Helt allvarligt:). För ett tag sen så sa jag till min kära mor att jag önskar det fanns en jävla manual över hur man ska göra i livet typ.
Min brutala mors svar:
- Det bara är så Maria, skärp dig. Man gör saker sen skärper man sig, och det är fan inte lätt. Men skärp dig.
Man tyckte ju kanske att hon va lite väl harsh mot en, men hon vet liksom vad som behöver bli sagt. Å då änna har hon inget stop liksom :). Men hur?! Blir änna riktigt trött på mig själv till och från:).
Men livet är till för att styras upp och vara en utmaning. Thats it.
Men det jag tycker är svårt är att liksom ta sig dit hän man måste för att det ska kännas bara ok.
Men allt är ta mig fan en balans gång, ALLT! Jobb, vänner, familj och relationer i allmänhet.

Jag är sån att jag behöver delvis en struktur, ett mål. Har jag inte det blir jag helt lost och mår dåligt :).
Men måste la änna inse att det nya målet är jag. Känns riktigt jävla jobbigt med tanke på att jag aldrig direkt vart mån om mig. Kan erkänna att jag seriöst jävla brutalt misshandlat min kropp till MAX och ska nu bryta det mönstret? WTF säger jag bara :P. Men det är en riktig utmaning....

Så bloggen här lär la mer eller mindre bli en coaching och en uppföljning hur allt artar sig steg för steg med kost omlägget och träningsschemat med mera.

Och nu ska jag jobba mot ett mål som jag aldrig trodde jag skulle ens tänka tanken på, mig själv.
Punkt till punkt ska här bli en massa ändringar, och hur allt kommer arta sig återstår att se. Kommer lägga upp bilder samt skriva helt o totalt fullständigt ärligt hur allt går. För bara genom att göra det, så blir det att jag måste bevisa det för mig själv och verkligen ta tag i det. Dom här 26 (fatta jag blir 26 i sommar, holy shit) åren av rejält misshandlande och felaktiga beslut är nu slut. Det är för lång tid och nått måste ske innan det seriöst går rejält utför :P.
Detta blir dagen/kvällens inlägg och starten för något helt nytt. Lets fucking rock n roll ;)
Ta hand om era nära och kära och er!
Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: