2011-11-03
10:24:30

Torsdag!

Han har nu åkt <3

Jag vaknar med halsont, känner mig hängig och seg och sen så åkte min karl idag :(. Men man får se det som såhär, han kommer hem snart!:) Han e så grym så mannen min!
Tror jag har nått hängande över mig, typ förkylning eller nått. Känner mig helt orkeslös och nu har man änna ont i halsen. Men jag måste komma igång, man skjuter lätt på vissa saker när man e med karln. Han e ju bara hemma i 10dagar och då vill man ju umgås och hitta på så mycket som möjligt liksom.
I tisdags!
Så va ja i stan med min Linda & lilla Oliver :).

Inne på Waynes:). Han e ju bara för go!


Detta är så fint=)Älskar dom så=)

Så det va mys hela dagen=). För sen så haka Linda o Ollie med hem till mig o Max å hängde lite granna:). Å grabbarna kollade på hockey, så det va nästan fullt hus:).
Sen måste jag bara dela med mig av detta! Att ha en karl som också e kock va man lite skeptiskt mot först, men det går änna hur bra som helst!


Max lagade ju middag i söndags när vi kom hem, lite omställning kan man säga:)


Tada! Han gjorde en pasta rätt med scampi, färska champinjoner o socker ärtor med färsk pasta till.
Så jävla gött!

Men nu har min baby åkt å jobbat, å då ställer Maria in sig på diet och bra vanor igen.
Dock kommer det ju bli så att detta kommer fortsätta även när han kommer hem, min kropp funkar inte riktigt annars har jag märkt nu dessa dagar.

Onsdagen igår!
Va vi å hälsade på hans syster och hennes barn i Deje :). Och sen blev vi bjudna på middag hos hans far och hans fru Lotta, Älg entrecoute med pressad potatis och en whiskey sås. Oh my goood så gött! Jummy jummy!

Men nu idag är det torsdag
Och jag måste verkligen skynda mig! Ska packa, städa lite och sen bege mig till mor och hjälpa henne på resturangen tänkte jag!

Ha en underbar dag allihopa!

Take Care / Lucky Lady
Postat av: Linda

Oliver är så sööööööööt. Bra att du hjälper mamma, hon är nog stressad. Hon sover ju på jobbet i 2 dagar nu. :-(Puss och kram I love you!

2011-11-03 | 14:06:58
URL: http://lsretouch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: