2011-10-25
22:10:11

Lets ROCK N ROLL! Eller?=)

Ja vad ska man säga=)?

Va ju några dagar sen jag skrev, men d har ju sin annledning juh =). Min man kom ju hem=), då va man ju änna upptagen med det=).
Det är underbart att ha han hemma!  Jag överasska ju han rätt rejält med en seriös ala carte middag och en renovering i badrummet=). Lördagen va ju så jävla kanon med Beccis, vi gadda mig!!!!


Detta va det jag unna mig=) Min familj är mitt allt! Family va det ja =)
Va tycks?=)

Me and my Beccis=)

Strike a model pose!

Jag gadda mig =) Det va det som va dilemmat=) Men nu e d klart! Å jag kunde inte va mer nöjdare;).
Söndagen va fullt stå hejj inför min karls hemkomst! Tack Linda <3 ! Men han va mer än nöjd=)

Så nu e man i Karlstad och ska testa på å bo ihop=) går helt ok än så länge=).
Helt underbart! Det som ej hunnits med är utbildnings utforskning o praktik, men d hinner ja la me änna:). Men det känns helt ok än så länge. Lite ovant, men över förväntan. Igår måndag hade vi änna fullt upp! Han gjorde världens köttgryta på fransyska å vin, å jag pyssla med en pumpa på 7,9kg :)

Blev rätt nice=)!

Halloween e ju min tid, älskar det! Allting e fullt upp varav därför min sena uppdatering=). Och om ja har missa nån ber jag om ursäkt.
Men som sagt nya tider massa förändringar så vi får la se=). Skriver ivart fall mer imorgon! Men just nu är det änna bara bra! :).

Ta hand om er allihopa!
Take Care / Lucky Lady
2011-10-21
15:31:23

Ang lägenheten som jag skulle haft, för 2månader sen!

Nu e läget som såhär!
Hon som bodde där, ångarde sig ju och vill nu inte alls flytta. Sagt upp den och ville fort härifrån, bara lämnat typ allt och inget packat eller nått..... Och jag har väntat rätt länge, ingenting. Sen ringde dom nu i veckan och sa hon har ändrat sig och vill bo kvar för hon trivs.
Blev erbjuden en sprillans nyrenoverad två på ett annat ställe, långt från centrum. No way.
MEN! Jag lämnade besked idag till han som äger det, hon kan ta lägenheten.
Varför jag lät henne bo kvar? Hon har nämnligen barn, och dom ska inte behöva flytta o masa för detta. Då kan hon lika gärna bo kvar så slipper dom lida för det.
Så istället satsar jag på Karlstad med mera:).
Det är därför jag ej nu ska flytta in i denna lägenhet.
Nu! Packa sen bege mig till stora syster julia för en myskväll med vin! Sen imorgon upp tidigt som fan och dra till Karlstad för att göra en grej=) Bilder kommer upp imorgon på det jag nu ska göra ;) SKA BLI SÅ JÄVLA NICE!!!!! Sen givetvis blir det ju en härlig mysdag med min Beccis i Karlstad å bara det=)
Ha det gött nu allihopa!
Take Care / Lucky Lady
2011-10-21
13:44:11

TILLÅT MIG BARA SÄGA SOM SÅHÄR!

Åh denna frustration har nu nått sin gräns rockers:).

Till att börja med, hitta jag inte ens hälften av mina saker borta i verkstan. JAG VILL HA ALLA MINA SAKER UPPACKADE!!!! Letade efter mina vita converse, nitskärpet (känner mig så jävla naken utan det), mina långärmade härliga tröjjor..... HELVETE HELLER ATT JAG HITTA DOM! Fan ge mig en jävla permanent bostad nu så jag kan packa upp allt...... Men jag e inte bitter:) Det är helg och börjar märka rejäla resultat på kroppen, fucking love it!

Men det som gjorde att jag ville skriva nu då! Läste dagens tidning samt den lokala tidiningen..... Alltid när jag läser står det hur illa behandlade dom äldre blir på olika boenden, eller hur mycket sämre dom ska få.
I HELVETE HELLER! Dom ska enbart ha det så jävla bra som det går! INGA nedskärningar eller tas ifrån nånting eller höjja skatten för dom som redan gått i pension.
Dom har seriöst jobbat och slitit och förtjänar att få njuta å ha det bra.

Blir så jävla ledsen med tanke på att jag tänker på min farmor och farfar som är mitt allt <3.
Och farfar är liksom den man ser upp till, han e den starkaste mannen på denna jord kan jag ju säga.


Farfar & Farmor

Detta kortet är seriöst KÄRLEK för mig:). Och blotta tanken på att dom skulle få lida eller ha det dåligt knäcker mig. Dom har alltid ställt upp för mig, ja hela familjen. Även när en annan verkade ej ha nått hopp kvar, fanns dom där. Och jag är än idag deras  sockerärta, och stolt e jag :). Och efter allt som dom har kämpat för och upplevt, dom ska ha det bra och dessutom JÄVLIGT BRA!
Nu e ju min farmor och farfar powerknippen utan dess like och ej så gamla. Men det ska ej ske, mycket gör jag för andra och försöker rädda alla och hjälpa alla. Men jag kommer deffentivt va där för dom när dom behöver mig också, så e det bara med den saken.

Men oavsett vad så börjar jag seriöst va fan vissa sysslar med och vart allt kommer barka av hän....

Om man säger som såhär! Om alla skulle bjuda på ett leende till att börja med, tror ni inte då att du skulle få ett tillbaka när du minst anar det som räddar din dag?
Om du hjälper en vän/familjemedlem i nöd, du kanske inte har så gött ställt just då. Men du hjälper liksom för att du e du och denna e verkligen i behov av just din hjälp. Sen en dag när du själv kanske blir av med din bostad eller vilket som, då är det den vännen som öppnar dörren och kramar om dig.

Nu kanske jag e lite extrem när det kommer till goda gärningar och så, men det rör mig inte i röven. Jag hjälper och gör saker för jag känner mig redan som världens rikaste (
inte i plånboken längre tack vare 3 :) ).
Men saken e änna som så att jag ser mig som rikast i världen för jag har tak över huvvet, världens underbaraste vänner och sen en sån jävla underbar familj. Och jag är rätt nöjd med det! I shit you not! Visst fan finns det saker som jag vill ha! Körkort och bil, bostad men det går liksom ingen nöd på mig :P.

Men nu ska jag dra igång mitt packande inför Karlstad! Sen promenera runt sjön och unna mig lite tan;)

Seriöst ta hand om er alla och era nära och kära, och om ni ser nått blunda för fan inte! Spärra upp ögonen och gör en handling, en god gärning.

Take Care / Lucky Lady
2011-10-21
11:04:13

TREVLIG HELG EVERYONE!

MYSKVÄLL VA DET JA!

Igår torsdag så va man ju änna rätt snabb med att få allting överstökat å klart :). Saker som jag hade tänkt ha mig sysselsatt med hela dagen va ja änna klar med på ett kick! Allt ifrån naprapat, telesamtal, papperarbete, mail ja allt! Vid kl.14.00 satt jag å bara jaha, va sa dy ny :D.
Men men!
Sen fick man änna beröm av naprapaten! Man har la änna skött sig och allt är på spår med rygg, axlar och nacke. Jag har skött träningen av muskler och leder och rört mig rätt eller va man säger:P.
Sen så det här med 3 och min fina räkning nu då :P, gjorde en hel del grejer igår med min mobil och inställningar kan man säga:). Det ända som e kvar nu är den där spärren jag själv gör på min privata sida, en light spärr. Så när jag nått en viss summa så skickas det ett varnings sms att jag är så många kronor från den summan som jag får lova att nå. Mycket bra! Ordning och reda är underbart!

Det bästa va när jag fick henne att erkänna att Iphone e jävligt bra så, men alla jävla grejer du måste ha koll på för det eget bästa som ingen berättar för dig. Gör att Iphone e igentligen bara för jävla mycket :P.
Sen va det driftstörning igår på telias bredband samt 3, nu kommer det bästa! Hahahahaahaaa!
Jag frågade henne om hon visste nått om det, för telias bredband va ju nere i lite mer än 2tim typ? Och det funkade ej för mig att surfa på 3. Då sa jag till henne om hon visste nåt, för jag vet att Telia har monopol på själva bredbandet, dom äger "huvudporten". Företag köper ju in sig där, bland annat 3.
Hon lät helt chockad över att jag var så insatt å visste detta, och hade själv ingen aning. MARIA KNOWS HER SHIT!Hahahaahahaaaa! och jag hade rätt, men d va åtgärdat i samma stund fick hon veta som vi prata:).

Sen så kom mor hem med en liten surprise:) Hon hade fått 1kg färska räkor från hennes fisk leverantör på resturangen, myskväll blev det ja!Färska räkor samt grillade revben, aioli och nybakt grekist lantbröd.
Sen givetvis ett STORT glas rödvin;)

Duktig som man e nu då! Fattar knappt själv att jag stod emot, men jag åt fan inget bröd :P. Det e ju så jävla gött å jag känner mig själv, en skiva bröd blir tillslut 4 så nej.
Så jag mor och lillebror mös rätt rejält igå med levande ljus i hela vardagsrummet å sen så kollade vi på Niklas Mat då han befann sig hos kocken Melker på hans resturang Grill i Sthlm. Jag yttrar mig icke om Melker då jag verkligen inte har nått bra å säga om hans arbetssätt eller den stämpeln som stjärnkock som han satt på sig. Och både jag och mor är väldigt överrens om det, vi gillar han ej!
Sen skulle vi ha kollat på Per Mobergs Mat resa, men vårat TV4play har la fucka ur för det är många program som ej dykt upp liksom. Väldigt besviken men vi kolla på lite annat sköjj så det änna löste sig!

FREDAG IDAG OCH I ÖVERMORGON KOMMER MIN KARL HEM!

Att va nykär och galen och ha sin karl ute på havet, inte kul alls! Tåren har ju vart jävligt nära kan man säga:), e inte så jävla bitchigt hård som vissa kan tro;).
Och igår kväll så föll den! Saknar han så jävla mycket nu så det är sinnes! Men vi har på lördag vart ifrån varandra i 12 - 13 dagar typ, hade ni tyckt det vart så nice? I think not :)! Men på söndag kommer han hem!!!!!!!!

Så idag nu då! Redan gjort det viktigaste med samtal och mail redan:P, så nu återstår träning + solning. Sen så ska jag packa allting inför imorgon till Karlstad.
Och nu till mitt dilemma :P
Jag är som sagt jävla hård mot mig själv, men har fått chans att unna mig själv nånting. Men jag vet inte om jag vågar! Jag har kollat ekonomi och allting, och jag har råd att unna mig detta. Men fan vet om jag vågar om nånting skulle bli chabaranxz framöver..... MEN JAG VILL JAG VILL! Å det är ett sånt jävla bra erbjudande så jag vet inte vad.....SATAN OCKSÅ! :D
Denna oändliga beslutsångest:). Men men! Har inte tid att grubbla över detta nu för jag måste get crack a lacking!

Så jag önsker alla där ute en sju helvetes underbar helg!
Så skriver jag mer sen senare idag och laddar upp lite pics eller så=)

Take Care / Lucky Lady
2011-10-19
21:49:05

Glömde stänga av mobildata på Iphone 1 GÅNG! Hello heart attack! :)

Man borde ha anat liksom :)

Fick ett sms av 3 när jag va ute till havs och jobbade: Du har nu utnyttjat din maxgräns för surf utomlands.
Tänkte la inte så mycket på det liksom, men fuck fick jag för det! Ungefär som att så fort du slappnar av, MURPHYS FUCKING LAW WILL BIT YOUR ASS!:).
Kommer aldrig mer släppa det minsta på min ordning och reda och den extrema kollen jag har, never. Jag skriver ner precis allt som skall göras och som jag har gjort, markerar allt från brev, räkningar mm. Sen antecknar jag saker som jag borde göra eller saker som jag kommer på.

Men vart lite avslappnad det sista, eller ja utarbetad kanske :P. Så man har liksom glömt, släppt eller bara flyttat vissa saker.
Men tji fucking tji fick jag då Maria fick en härlig tele räkning på 2 279kr ;). Det är tur jag är relativt positiv, för igentligen kunde det vart värre! Jag kommer fixa detta!
Från att ha haft det fan så mycket värre med det ena till det andra som man kämpat sig ifrån, så är det här igentligen bara en liten sak.
Jag löser la detta=). En positiv grej! Har ju änna blitt lite smart ;).
Visste ju inte liksom hur mina jobb skulle se ut framöver med allt oså vidare. Så! Jag har tre konton på mig, så fort en lön kommer in spärrar jag halva lönen. Den har jag då i back up (som denna månaden), så då har jag alla räkningar avklarade å det är lugnt! Rätt imponerad själv över att jag lyckas med det=). And thats how the cookie crumbles!
En bra grej med detta :D Om man ska se det så! Jag har sjuuuuukt mycket samlar kläder, skor mm som jag seriöst aldrig använt eller använder. Jag gillar att köpa kläder som ingen annan har :P samt skor.

Tänkte LÄNGE på att sälja dom och lil sis <3 ska ju hjälpa mig, och imorgon blir i alla fall det av med en rykande jävla fart:D.

Onsdagen i övrigt!
En jävligt effektiv dag om jag får säga så? Fastän det känns som om jag kunde gjort mer :).


Börja dagen med att styra & fixa här hemma=). Sen så drog man änna till AF, va duktig stora syster och gjorde lil sis sällskap:). Änna trevligt tycker jag!
Sen kom vi hem och det blev fika, pappers arbete, många telefon samtal, mycket garv=). Sen det bästa!
Vi prata om nästa helg då jag ska arrangera Halloween dinner :D! Jag säger till syrran:
-Å då ska jag ha på mig den där snygga tub fodrals svarta lilla klänningen och mina Laila Bagge smycken=).
Min kära syster kontrar med:
- Å! jag ska ha den tröjjan jag hade igår tror jag.
Hahahahahaaaa! Höll ju på å dö=)
Men! Kan säga som såhär! Finns ingen som e stoltare än vad jag e över min lilla syster! Så mycket hon har "utvecklats" nu det sista och vad hon har åstadkommit. JAG ÄR SÅ STOLT! Hon e grym min lilla syster=) OCH TACK FÖR DOM FINA SMÅ DÖDSKALLARNA! Du känner din stora syster;).

DIETEN
Än så länge, im doing sooooo gooood :). Är man bestämd så e man:). Fan hållt igång hela dagen, skött mig så in i helvete! Samt en härlig höst mys/powerwalk med  Matte & Guddotter daisy :).  Så jävla nice!

Sen så ja.... Förrutom detta har man tvätta, hängt tvätt och vart lite husmor av sig=)
Sen lite kvalitets tid med Mor=) Solning och handling, aldrig fel ;).

Sen kunde jag inte motstå! Men köpte lite Halloween stuff inför nästa helg=). Känner la nu att njaaaaa, va la en siså där bra ide=) med tanke på SURPRISEN från 3. Men! Jag hade ju silvriga dödskalle lyktor, men sen va det en viss person som smasha sönder en utav dom... Men nu fanns dom i år igen :D ITS A GOOOD SIGN! Sen lite pumpa porslin lyktor, döskalle banderoll :). Och mer blir det! PUMPOR TILL FOLKET!

Sen så ska det erkännas att jag saknar min karl mer och mer, men imorgon är det torsdag! Drar nog till Karlstad på lördag och fixar lite. Sen på söndag kommer han hem=).

Men nu e det bra! Lång dag imorgon! Träning, samtal (va ni oroliga eller :) ), naprapaten, hänga med sis och styra upp med kläderna. Sen blir det myskväll med mor! Vin och matprogram, LOVE IT! Sen får vi la änna hoppas lil sis e med och bror!

Have it so nice och ta hand om er alla!
Take Care / Lucky Lady
2011-10-18
23:52:29

In progress!

Maria's lillasyster här som är inne och pillar med designen. Har för tillfället inte tillgång till mina bildprogram så förvänta er inte något storartat. Maria ville bara ha bort det som va - said and done! Nu är det en ganska solid och tråkig design men vi hoppas att detta skall bli bättre snart.

Innan det blev den enkla blodröda så testade jag med skulls, men det kändes som det blev för mycket. Eller?
Klicka för större version!

Klockan slår snart midnatt så jag ska kolla lite på tv nu men sen får det nog bli läggdags då det är up 'n go för nya äventyr med syster i morgon! Nighty night!
2011-10-18
21:50:17

2 DAGEN = TOTAL NÖJD!

Snacka om att jag tar tag i saker nu asså!
Fire it up!

Andra dagen på dieten och jag har idag gjort första syndandet=). Och det vart änna inte mer än 2st knäckebröd!
Rätt stolt över mig själv faktiskt, än så länge. Men som en sa till mig en gång när jag fråga om han vart nöjd med det han åstadkommit inom musiken.
- Maria, jag e änna aldrig nöjd! För då slutar jag kämpa en vacker dag och då går det änna bara skepp rätt utför.
Helt rätt! Om man känner sig helt nöjd med allt, då ett tu tre så förlikar man sig med det. Och blir nöjd, och det blir inga förändringar.

Så ja jag har mål och ja jag är hård, dock enbart hård mot mig själv:).
Sen att jag envis som en gammal get, always been ;).

Idag vart det fullt ös and go!
Storstäda, klarade upp en sju helvete massa pappers arbete och samtal, gjort ärenden och sen kom lil sis hit. Och sen kom Malin & Leia hit på en fika :).
Alltså tant marias tös e snart 2år och e stora tösen, men!
När jag håller upp min iphone, ungen börjar toucha sig igenom till bilder och "slidar" igenom bilderna bättre än va en annan gör :P.Hon e så stor nu! Sen så ska Malin arrangera Halloween kalas för Leia o några andra kids, vem anmälde sig först=)? Va ni oroliga eller=)?
Så go så och tant Maria e så stolt över lil tösen!

Imorgon stundas hardcore powerwalk, TIDIG MORGON! Och jag har drömt så sjukt det sista och sovit så oroligt det sista så man änna vart ras det sista. Men ida blir det bingen tidigt och försök till sova!
Sen efter powerwalk ala hardcore blir det att styra upp en del samt va en duktig stora syster och hjälpa lil sis med pappers arbete, ordning och reda och vuxen viktigheter is my thing ;).
Sen blir det en hel del annat skulle jag tro! :D Va ni oroliga eller :P.

Nu är det snart söndag å då bär det av mot Karlstad, my sailor is coming home! Samt träffa my one and only heart Linda som ska hjälpa my å chabaranxa ihop min suprise till min karl :).

Till alla där ute ta hand om era nära och kära enjoy life! Och precis det ni känner för, häng ej läpp för allt kommer ju seriöst å lösa sig :). Jag är och förblir ett levande bevis!

Take Care/ Lucky Lady

P.S. Älskade lilla syster, bort med designen snälla du :). PUSS O KRAM I LOVE YOU!
2011-10-17
11:52:41

NAPRAPAT = CHECK=)!

Å än så länge kan man väl säga att det va ju inte så farligt=)
Men lär la kanske få äta upp det sen=). Det ända jag känner just nu är att det bränner till och från av det liniment jag fick av honom. Och han va grym!
Om inte annat va det riktigt intressant, men jag är långt ifrån "färdig" liksom. Sen sa han väldigt klart å tydligt : Detta ordnas inte med ett tryck, och du kom i rätt tid. Men du MÅSTE börja med vissa saker för att detta ska bli bra Maria.

Och skräll! :D Det första han sa: Slappna av Maria :). Jag vet jag vet, men det är nog dags att dra igång med det me tanke på att man har bara seriöst en kropp samt att livet är ej långvarigt.
han märkte att jag va överböjlig som jag säger:P. Bra på vissa plan, men mina muskler tar faktiskt stryk över att jag är så vig och inte har nåt "stop". Dom får jobba 3x så mycket mer, och det är ej bra.

Jag ska gymma, träna musklerna 45min 3ggr i veckan.
Testa på yoga för att lära mig slappna av och stressa ner, då inte bara 1gång utan minst 10ggr.
Kändes som om att mannen kände mig innan och utan till=).
Jag är sån och alltid vart, fast lite mindre i dagsläget. Va värre förr! Men allt ska ge resultat med en gång, och märker jag inget då skiter jag i det.

Men jag ska lyssna på min naprapat och ge detta en chans!
Det är lätt å säga till sig själv:
-Äh men fan jag kör på detta!
Sen skiter man liksom i det:P.
Men nu när han förklara för mig att så här e läget och DU/JAG måste verkligen ta tag i detta. Musklaturen fick jag beröm för, men jag måste börja underhålla kroppen mer med gym på rutin.
Så idag fick ja ej träna, men imorgon blir det gymmet.
Kärt återseende då gymmet här i byn va mitt andra hem förr=). Skolka när jag gick i gymnasiet och va på gymmet istället:). Men d ska bli nice!

Sen tänkte jag bli sådär pepp å flitig o kasta in lite pics då och då :).

Från helgen!


Som ni ser är min form EJ godtagbar, det ska droppas några stl :). Men så här go och glad va man i fredags när vi va på Dia Psalma:)Me and Beccis=) Skönare brud får man fan leta efter, men jävla glad jag fann henne:D
hahahaaaa Partner in rock crime va det ja!

Åter till träning, välmående så att säga=)
Finns en donna vid namn Cecilia Benjaminsson,
hon är la liksom den man ser upp till som ingen annan inom träning.


En sån kropp med den fysiken samt den skönhet du har får man fan änna leta efter. Hon e grym och en STOR förebild för en annan inom träning/kost. Hon är jävligt vacker men har en sån jävla styrka, och om inte annat en jävligt bra förebild.
Kommer nog inte komma i närheten, men hon hjälper till en bit på vägen mot målet för att må bra!

Sen inom matlagning och den biten så är det ju fortfarande kära mor :). Inget snack om saken!
Men nu blire ringa samtal, städa, fixa tvätt och disk!

Take Care!
//Lucky lady
2011-10-17
08:06:00

Va det nån som sa NYSTART:D?! Hell yeah!

NYSTART VA DET JA!
LÄTT! Istället för att enbart invänta och skjuta på ens personliga mål med träning, diet med mera så är det äntligen dags! Jag e så fruktansvärt taggad mu så det är änna helt sjukt! Total omstrukturering av kost och levende står på top of the day!

Ni vet när man änna når den gränsen och känner bara nä nu jävlar anama kör vi! Där e jag nu=). Jag e pepp och så jävla taggad så d är sinnes. Och denna gången tänker jag inte släppa det!
Dag1: Peppad, taggad & redo!
: Enbart måltids ersättning start idag & blir 4dagar fram.
Sen övergår jag till en kost utan kohlhydrater, dock med en dag som jag får unna mig exemepel potatis eller bröd.

Sen i övrigt så är det bra=). Väntar dock fortfarande på lägenheten, hoppas det sker nått snart. Allt tar tid samt så ska ju lägenheten total renoveras, men den som väntar på nått gott väntar änna alltid länge!:) Men det blir änna alltid bra i slut ändan!:).
Sen så har man änna gått från singel till upptagen:). Träffat en karl, jajjamän! Underbar och kanon på alla sätt och vis=). Dock är han iväg och jobbar på sitt 10dagars pass nu, så man räknar dagarna och längtar halvt ihjäl sig! Men sen när han kommer hem lär det ju bara bli så underbart.
Han är underbar och han är min:)!

Och i fredags va man änna ute och röjjde i Karlstad med Rebecca hennes syster å deras tjejgäng, helt jävla kanoners va det! Helt sinnes jävla kul va det! :) Fullast va la jag, men aldrig orolig liksom;).
Vi va på Dia Psalmas avskeds konsert, allsång på hög nivå va det ja!
Sen lördagen va så jävla piano som det kan bli och vara=). Hängde lite på mors jobb och såg dom plata 120tallrikar med typ 8-9 olika moment på alla tallrikar :P.
Grym hon e ;) THATS MY MAMMA!
Söndagen va ju bara för jävla lat :P Och det lär ju inte bli en sån igen på ett bra jävla tag!

Idag är det måndag och en fräsh start! Ska till en naprapat nu snart, ska bli intressant!
Stretcha hjälper inte längre, min hals har blivit kortare eller va man ska säga. Musklerna är helt fuckd så jag har ständig smärta i axlar, nacke och i rygg. Och det sista har jag vaknat av att min vänster arm domnar bort och höger handen krampar. Så idag ska jag till en naprapat.
Maria 26år och totaly fuckd, va aldrig orolig liksom :). Men som sagt allihopa, allt går att lösa ;).

Men nu blir det en dusch och fixa till sig och sen fånga dagen! Och så ska man la bli bättre på att skriva här!
E ju också änna ett måste nu så ni får en uppföljning på allt liksom!

Sen kan man ju alltid hoppas att min underbara syster kan göra nått åt designen på denna sidan så man änna får skrivar lusten tebax ;). Give me a new look syster:)


Önskar alla en kanoners dag!
Take Care / Lucky lady!