2011-10-18
21:50:17

2 DAGEN = TOTAL NÖJD!

Snacka om att jag tar tag i saker nu asså!
Fire it up!

Andra dagen på dieten och jag har idag gjort första syndandet=). Och det vart änna inte mer än 2st knäckebröd!
Rätt stolt över mig själv faktiskt, än så länge. Men som en sa till mig en gång när jag fråga om han vart nöjd med det han åstadkommit inom musiken.
- Maria, jag e änna aldrig nöjd! För då slutar jag kämpa en vacker dag och då går det änna bara skepp rätt utför.
Helt rätt! Om man känner sig helt nöjd med allt, då ett tu tre så förlikar man sig med det. Och blir nöjd, och det blir inga förändringar.

Så ja jag har mål och ja jag är hård, dock enbart hård mot mig själv:).
Sen att jag envis som en gammal get, always been ;).

Idag vart det fullt ös and go!
Storstäda, klarade upp en sju helvete massa pappers arbete och samtal, gjort ärenden och sen kom lil sis hit. Och sen kom Malin & Leia hit på en fika :).
Alltså tant marias tös e snart 2år och e stora tösen, men!
När jag håller upp min iphone, ungen börjar toucha sig igenom till bilder och "slidar" igenom bilderna bättre än va en annan gör :P.Hon e så stor nu! Sen så ska Malin arrangera Halloween kalas för Leia o några andra kids, vem anmälde sig först=)? Va ni oroliga eller=)?
Så go så och tant Maria e så stolt över lil tösen!

Imorgon stundas hardcore powerwalk, TIDIG MORGON! Och jag har drömt så sjukt det sista och sovit så oroligt det sista så man änna vart ras det sista. Men ida blir det bingen tidigt och försök till sova!
Sen efter powerwalk ala hardcore blir det att styra upp en del samt va en duktig stora syster och hjälpa lil sis med pappers arbete, ordning och reda och vuxen viktigheter is my thing ;).
Sen blir det en hel del annat skulle jag tro! :D Va ni oroliga eller :P.

Nu är det snart söndag å då bär det av mot Karlstad, my sailor is coming home! Samt träffa my one and only heart Linda som ska hjälpa my å chabaranxa ihop min suprise till min karl :).

Till alla där ute ta hand om era nära och kära enjoy life! Och precis det ni känner för, häng ej läpp för allt kommer ju seriöst å lösa sig :). Jag är och förblir ett levande bevis!

Take Care/ Lucky Lady

P.S. Älskade lilla syster, bort med designen snälla du :). PUSS O KRAM I LOVE YOU!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: