2011-10-19
21:49:05

Glömde stänga av mobildata på Iphone 1 GÅNG! Hello heart attack! :)

Man borde ha anat liksom :)

Fick ett sms av 3 när jag va ute till havs och jobbade: Du har nu utnyttjat din maxgräns för surf utomlands.
Tänkte la inte så mycket på det liksom, men fuck fick jag för det! Ungefär som att så fort du slappnar av, MURPHYS FUCKING LAW WILL BIT YOUR ASS!:).
Kommer aldrig mer släppa det minsta på min ordning och reda och den extrema kollen jag har, never. Jag skriver ner precis allt som skall göras och som jag har gjort, markerar allt från brev, räkningar mm. Sen antecknar jag saker som jag borde göra eller saker som jag kommer på.

Men vart lite avslappnad det sista, eller ja utarbetad kanske :P. Så man har liksom glömt, släppt eller bara flyttat vissa saker.
Men tji fucking tji fick jag då Maria fick en härlig tele räkning på 2 279kr ;). Det är tur jag är relativt positiv, för igentligen kunde det vart värre! Jag kommer fixa detta!
Från att ha haft det fan så mycket värre med det ena till det andra som man kämpat sig ifrån, så är det här igentligen bara en liten sak.
Jag löser la detta=). En positiv grej! Har ju änna blitt lite smart ;).
Visste ju inte liksom hur mina jobb skulle se ut framöver med allt oså vidare. Så! Jag har tre konton på mig, så fort en lön kommer in spärrar jag halva lönen. Den har jag då i back up (som denna månaden), så då har jag alla räkningar avklarade å det är lugnt! Rätt imponerad själv över att jag lyckas med det=). And thats how the cookie crumbles!
En bra grej med detta :D Om man ska se det så! Jag har sjuuuuukt mycket samlar kläder, skor mm som jag seriöst aldrig använt eller använder. Jag gillar att köpa kläder som ingen annan har :P samt skor.

Tänkte LÄNGE på att sälja dom och lil sis <3 ska ju hjälpa mig, och imorgon blir i alla fall det av med en rykande jävla fart:D.

Onsdagen i övrigt!
En jävligt effektiv dag om jag får säga så? Fastän det känns som om jag kunde gjort mer :).


Börja dagen med att styra & fixa här hemma=). Sen så drog man änna till AF, va duktig stora syster och gjorde lil sis sällskap:). Änna trevligt tycker jag!
Sen kom vi hem och det blev fika, pappers arbete, många telefon samtal, mycket garv=). Sen det bästa!
Vi prata om nästa helg då jag ska arrangera Halloween dinner :D! Jag säger till syrran:
-Å då ska jag ha på mig den där snygga tub fodrals svarta lilla klänningen och mina Laila Bagge smycken=).
Min kära syster kontrar med:
- Å! jag ska ha den tröjjan jag hade igår tror jag.
Hahahahahaaaa! Höll ju på å dö=)
Men! Kan säga som såhär! Finns ingen som e stoltare än vad jag e över min lilla syster! Så mycket hon har "utvecklats" nu det sista och vad hon har åstadkommit. JAG ÄR SÅ STOLT! Hon e grym min lilla syster=) OCH TACK FÖR DOM FINA SMÅ DÖDSKALLARNA! Du känner din stora syster;).

DIETEN
Än så länge, im doing sooooo gooood :). Är man bestämd så e man:). Fan hållt igång hela dagen, skött mig så in i helvete! Samt en härlig höst mys/powerwalk med  Matte & Guddotter daisy :).  Så jävla nice!

Sen så ja.... Förrutom detta har man tvätta, hängt tvätt och vart lite husmor av sig=)
Sen lite kvalitets tid med Mor=) Solning och handling, aldrig fel ;).

Sen kunde jag inte motstå! Men köpte lite Halloween stuff inför nästa helg=). Känner la nu att njaaaaa, va la en siså där bra ide=) med tanke på SURPRISEN från 3. Men! Jag hade ju silvriga dödskalle lyktor, men sen va det en viss person som smasha sönder en utav dom... Men nu fanns dom i år igen :D ITS A GOOOD SIGN! Sen lite pumpa porslin lyktor, döskalle banderoll :). Och mer blir det! PUMPOR TILL FOLKET!

Sen så ska det erkännas att jag saknar min karl mer och mer, men imorgon är det torsdag! Drar nog till Karlstad på lördag och fixar lite. Sen på söndag kommer han hem=).

Men nu e det bra! Lång dag imorgon! Träning, samtal (va ni oroliga eller :) ), naprapaten, hänga med sis och styra upp med kläderna. Sen blir det myskväll med mor! Vin och matprogram, LOVE IT! Sen får vi la änna hoppas lil sis e med och bror!

Have it so nice och ta hand om er alla!
Take Care / Lucky Lady
Postat av: Lisen

Älskar din positiva inställning. Jag suger åt mig så mkt av din personlighet som jag kan.

3 suger. Så jag rekommenderar att spärra din datatrafik så fort du ska gå på båten. Man kan ALDRIG lita på detta pissföretag. Oj va possitiv jag är. Inte alls som Maria stilen!

Idag är jag så glad för min lillsyster kommer på besök!

Jo, jag tänkte. Jag fyller ju år i januari. Den 21.a närmare bestämt. Då kanske du vill komma och fira aset av min 28 års födelsedag. Då kan jag spara lite av mina a-kassapengar så kan vi ut och rock n rolla i London och vi kan göra alla rock, gay, hetero barer helt osäkra.

Tänk på det. Vore så satans roligt!!! Sen kan det ju vara skönt för dig att komma undan kalla sverige till ett lite varmare klimat än nortpolen liksom.Kram din storasyster Lisen

2011-10-20 | 10:52:32
URL: http://lisenlife.blogg.se/
Postat av: Lisen

Plus så kan jag boka in min första tatto då. jag har ju lovat dig att du ska vara med på den!kram

2011-10-20 | 10:53:10
URL: http://lisenlife.blogg.se/
Postat av: Lucky lady

OH MY GOOOOD LISEN! En jävla dum fråga=) KLART UTAV BARA HELVETE ATT JAG VILL KOMMA! Det är bokat, inskrivet och så jävla bestämt nu! Men då skippar jag att komma nu, så sparar vi bägge pengar och satsar röven av oss på din dag=). Får min man följa med??? Han är rätt sköjj han med:).

Sen vill jag tacka för alla dina varma ord, du skriver så jävla fint!!! Blir så jävla glad! Å D SAMMA TILL DIG! Nej jag ringde tre nyss, korsförhörde rätt rejält :P. Och fick bruden som hade samtalet att erkänna att det är en aning för fuckd up detta iphone+3data skiten för att ens våga använda det :P. Moahahahaaaa!

Fan va lovely att din sis kommer :). Jävla glad för din skull! Men räkna och boka in det datuemet. BOKAT LIKA HÅRT SOM GET AWAY ROCK!

Puss O Kram på dig stora sis=)

P.S. Jag vill också gadda mig!!!!!

2011-10-20 | 14:04:34
URL: http://mariairene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: