2011-10-21
13:44:11

TILLÅT MIG BARA SÄGA SOM SÅHÄR!

Åh denna frustration har nu nått sin gräns rockers:).

Till att börja med, hitta jag inte ens hälften av mina saker borta i verkstan. JAG VILL HA ALLA MINA SAKER UPPACKADE!!!! Letade efter mina vita converse, nitskärpet (känner mig så jävla naken utan det), mina långärmade härliga tröjjor..... HELVETE HELLER ATT JAG HITTA DOM! Fan ge mig en jävla permanent bostad nu så jag kan packa upp allt...... Men jag e inte bitter:) Det är helg och börjar märka rejäla resultat på kroppen, fucking love it!

Men det som gjorde att jag ville skriva nu då! Läste dagens tidning samt den lokala tidiningen..... Alltid när jag läser står det hur illa behandlade dom äldre blir på olika boenden, eller hur mycket sämre dom ska få.
I HELVETE HELLER! Dom ska enbart ha det så jävla bra som det går! INGA nedskärningar eller tas ifrån nånting eller höjja skatten för dom som redan gått i pension.
Dom har seriöst jobbat och slitit och förtjänar att få njuta å ha det bra.

Blir så jävla ledsen med tanke på att jag tänker på min farmor och farfar som är mitt allt <3.
Och farfar är liksom den man ser upp till, han e den starkaste mannen på denna jord kan jag ju säga.


Farfar & Farmor

Detta kortet är seriöst KÄRLEK för mig:). Och blotta tanken på att dom skulle få lida eller ha det dåligt knäcker mig. Dom har alltid ställt upp för mig, ja hela familjen. Även när en annan verkade ej ha nått hopp kvar, fanns dom där. Och jag är än idag deras  sockerärta, och stolt e jag :). Och efter allt som dom har kämpat för och upplevt, dom ska ha det bra och dessutom JÄVLIGT BRA!
Nu e ju min farmor och farfar powerknippen utan dess like och ej så gamla. Men det ska ej ske, mycket gör jag för andra och försöker rädda alla och hjälpa alla. Men jag kommer deffentivt va där för dom när dom behöver mig också, så e det bara med den saken.

Men oavsett vad så börjar jag seriöst va fan vissa sysslar med och vart allt kommer barka av hän....

Om man säger som såhär! Om alla skulle bjuda på ett leende till att börja med, tror ni inte då att du skulle få ett tillbaka när du minst anar det som räddar din dag?
Om du hjälper en vän/familjemedlem i nöd, du kanske inte har så gött ställt just då. Men du hjälper liksom för att du e du och denna e verkligen i behov av just din hjälp. Sen en dag när du själv kanske blir av med din bostad eller vilket som, då är det den vännen som öppnar dörren och kramar om dig.

Nu kanske jag e lite extrem när det kommer till goda gärningar och så, men det rör mig inte i röven. Jag hjälper och gör saker för jag känner mig redan som världens rikaste (
inte i plånboken längre tack vare 3 :) ).
Men saken e änna som så att jag ser mig som rikast i världen för jag har tak över huvvet, världens underbaraste vänner och sen en sån jävla underbar familj. Och jag är rätt nöjd med det! I shit you not! Visst fan finns det saker som jag vill ha! Körkort och bil, bostad men det går liksom ingen nöd på mig :P.

Men nu ska jag dra igång mitt packande inför Karlstad! Sen promenera runt sjön och unna mig lite tan;)

Seriöst ta hand om er alla och era nära och kära, och om ni ser nått blunda för fan inte! Spärra upp ögonen och gör en handling, en god gärning.

Take Care / Lucky Lady
Postat av: Lisen

Du är med i min blogg nu. Gillar tatueringen så mkt så jag kunde inte låta bli liksom.

Hoppas det var ok.

Men det tror jag nog. Det är bara fina ord skrivna om dig lillsisKramOch FAN va jag saknar dej!!! Vill veta vad som stod i kommentaren som jag inte ser.Kram igen och igen och igen!

2011-10-29 | 10:26:40
URL: http://lisenlife.blogg.se/
Postat av: malle

Bra inlägg och vilken underbar bild! :-) Kraaaam!

2011-11-02 | 17:59:06
URL: http://malinkraft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: