2011-10-21
11:04:13

TREVLIG HELG EVERYONE!

MYSKVÄLL VA DET JA!

Igår torsdag så va man ju änna rätt snabb med att få allting överstökat å klart :). Saker som jag hade tänkt ha mig sysselsatt med hela dagen va ja änna klar med på ett kick! Allt ifrån naprapat, telesamtal, papperarbete, mail ja allt! Vid kl.14.00 satt jag å bara jaha, va sa dy ny :D.
Men men!
Sen fick man änna beröm av naprapaten! Man har la änna skött sig och allt är på spår med rygg, axlar och nacke. Jag har skött träningen av muskler och leder och rört mig rätt eller va man säger:P.
Sen så det här med 3 och min fina räkning nu då :P, gjorde en hel del grejer igår med min mobil och inställningar kan man säga:). Det ända som e kvar nu är den där spärren jag själv gör på min privata sida, en light spärr. Så när jag nått en viss summa så skickas det ett varnings sms att jag är så många kronor från den summan som jag får lova att nå. Mycket bra! Ordning och reda är underbart!

Det bästa va när jag fick henne att erkänna att Iphone e jävligt bra så, men alla jävla grejer du måste ha koll på för det eget bästa som ingen berättar för dig. Gör att Iphone e igentligen bara för jävla mycket :P.
Sen va det driftstörning igår på telias bredband samt 3, nu kommer det bästa! Hahahahaahaaa!
Jag frågade henne om hon visste nått om det, för telias bredband va ju nere i lite mer än 2tim typ? Och det funkade ej för mig att surfa på 3. Då sa jag till henne om hon visste nåt, för jag vet att Telia har monopol på själva bredbandet, dom äger "huvudporten". Företag köper ju in sig där, bland annat 3.
Hon lät helt chockad över att jag var så insatt å visste detta, och hade själv ingen aning. MARIA KNOWS HER SHIT!Hahahaahahaaaa! och jag hade rätt, men d va åtgärdat i samma stund fick hon veta som vi prata:).

Sen så kom mor hem med en liten surprise:) Hon hade fått 1kg färska räkor från hennes fisk leverantör på resturangen, myskväll blev det ja!Färska räkor samt grillade revben, aioli och nybakt grekist lantbröd.
Sen givetvis ett STORT glas rödvin;)

Duktig som man e nu då! Fattar knappt själv att jag stod emot, men jag åt fan inget bröd :P. Det e ju så jävla gött å jag känner mig själv, en skiva bröd blir tillslut 4 så nej.
Så jag mor och lillebror mös rätt rejält igå med levande ljus i hela vardagsrummet å sen så kollade vi på Niklas Mat då han befann sig hos kocken Melker på hans resturang Grill i Sthlm. Jag yttrar mig icke om Melker då jag verkligen inte har nått bra å säga om hans arbetssätt eller den stämpeln som stjärnkock som han satt på sig. Och både jag och mor är väldigt överrens om det, vi gillar han ej!
Sen skulle vi ha kollat på Per Mobergs Mat resa, men vårat TV4play har la fucka ur för det är många program som ej dykt upp liksom. Väldigt besviken men vi kolla på lite annat sköjj så det änna löste sig!

FREDAG IDAG OCH I ÖVERMORGON KOMMER MIN KARL HEM!

Att va nykär och galen och ha sin karl ute på havet, inte kul alls! Tåren har ju vart jävligt nära kan man säga:), e inte så jävla bitchigt hård som vissa kan tro;).
Och igår kväll så föll den! Saknar han så jävla mycket nu så det är sinnes! Men vi har på lördag vart ifrån varandra i 12 - 13 dagar typ, hade ni tyckt det vart så nice? I think not :)! Men på söndag kommer han hem!!!!!!!!

Så idag nu då! Redan gjort det viktigaste med samtal och mail redan:P, så nu återstår träning + solning. Sen så ska jag packa allting inför imorgon till Karlstad.
Och nu till mitt dilemma :P
Jag är som sagt jävla hård mot mig själv, men har fått chans att unna mig själv nånting. Men jag vet inte om jag vågar! Jag har kollat ekonomi och allting, och jag har råd att unna mig detta. Men fan vet om jag vågar om nånting skulle bli chabaranxz framöver..... MEN JAG VILL JAG VILL! Å det är ett sånt jävla bra erbjudande så jag vet inte vad.....SATAN OCKSÅ! :D
Denna oändliga beslutsångest:). Men men! Har inte tid att grubbla över detta nu för jag måste get crack a lacking!

Så jag önsker alla där ute en sju helvetes underbar helg!
Så skriver jag mer sen senare idag och laddar upp lite pics eller så=)

Take Care / Lucky Lady
Postat av: Lina Henke

Gud va gott med färska räkor. Finns inget godare! :)

2011-10-21 | 11:22:25
URL: http://linnssa.blogg.se/
Postat av: Lucky Lady

Håller med! Men finns allt lite mer som e gött=)

2011-10-21 | 14:05:13
URL: http://mariairene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: