2011-10-17
08:06:00

Va det nån som sa NYSTART:D?! Hell yeah!

NYSTART VA DET JA!
LÄTT! Istället för att enbart invänta och skjuta på ens personliga mål med träning, diet med mera så är det äntligen dags! Jag e så fruktansvärt taggad mu så det är änna helt sjukt! Total omstrukturering av kost och levende står på top of the day!

Ni vet när man änna når den gränsen och känner bara nä nu jävlar anama kör vi! Där e jag nu=). Jag e pepp och så jävla taggad så d är sinnes. Och denna gången tänker jag inte släppa det!
Dag1: Peppad, taggad & redo!
: Enbart måltids ersättning start idag & blir 4dagar fram.
Sen övergår jag till en kost utan kohlhydrater, dock med en dag som jag får unna mig exemepel potatis eller bröd.

Sen i övrigt så är det bra=). Väntar dock fortfarande på lägenheten, hoppas det sker nått snart. Allt tar tid samt så ska ju lägenheten total renoveras, men den som väntar på nått gott väntar änna alltid länge!:) Men det blir änna alltid bra i slut ändan!:).
Sen så har man änna gått från singel till upptagen:). Träffat en karl, jajjamän! Underbar och kanon på alla sätt och vis=). Dock är han iväg och jobbar på sitt 10dagars pass nu, så man räknar dagarna och längtar halvt ihjäl sig! Men sen när han kommer hem lär det ju bara bli så underbart.
Han är underbar och han är min:)!

Och i fredags va man änna ute och röjjde i Karlstad med Rebecca hennes syster å deras tjejgäng, helt jävla kanoners va det! Helt sinnes jävla kul va det! :) Fullast va la jag, men aldrig orolig liksom;).
Vi va på Dia Psalmas avskeds konsert, allsång på hög nivå va det ja!
Sen lördagen va så jävla piano som det kan bli och vara=). Hängde lite på mors jobb och såg dom plata 120tallrikar med typ 8-9 olika moment på alla tallrikar :P.
Grym hon e ;) THATS MY MAMMA!
Söndagen va ju bara för jävla lat :P Och det lär ju inte bli en sån igen på ett bra jävla tag!

Idag är det måndag och en fräsh start! Ska till en naprapat nu snart, ska bli intressant!
Stretcha hjälper inte längre, min hals har blivit kortare eller va man ska säga. Musklerna är helt fuckd så jag har ständig smärta i axlar, nacke och i rygg. Och det sista har jag vaknat av att min vänster arm domnar bort och höger handen krampar. Så idag ska jag till en naprapat.
Maria 26år och totaly fuckd, va aldrig orolig liksom :). Men som sagt allihopa, allt går att lösa ;).

Men nu blir det en dusch och fixa till sig och sen fånga dagen! Och så ska man la bli bättre på att skriva här!
E ju också änna ett måste nu så ni får en uppföljning på allt liksom!

Sen kan man ju alltid hoppas att min underbara syster kan göra nått åt designen på denna sidan så man änna får skrivar lusten tebax ;). Give me a new look syster:)


Önskar alla en kanoners dag!
Take Care / Lucky lady!
Postat av: Lisen

Hej! Ok. Pojkvän!? Tell me!

Klart du kan få de där grafittibilderna. Har en hel del från barcelona också jag kan skicka med om du vill.

Här är det bra. Jag har bestämt att fotografering är vad jag ska satsa på. Ska försöka få in en fot i branschen och sakta men säkert krossa dem med mina bilder.Hur har du det tjejen? Hur går det med på båten?

Och glöm inte berätta om pojken din!Kram

2011-10-17 | 09:49:04
URL: http://lisenlife.blogg.se/
Postat av: Lucky Lady

Japp=) Yngre värmlänning, kock och bara är underbar och sig själv=) Ingen som direkt sticker ut så. Men jag fastna för han direkt :D Vi prata på att komma till england o hälsa på=) om du vill.Va snällt! ja men gör det så ska han få dom sen :), pärla du e!

Tycker jag absolut! Fota, konst, inredning ja allt det där med det extra är din grej! Behöver du en modell så är jag på :). Allt för dig!!!!

Jo annars bra! Funderar på att sätta mig vid skolbänken o satsa på yrkeslärar yrket nu. Vill inte vänta tills jag blir 30+ å får barn o plugga. Vill va klar innan familj, för jag tänker inte va en mor till havs. Men d är jag.Pojken nu då! Max persson på facebook=).

Kram!!!!!

2011-10-17 | 11:36:12
URL: http://mariairene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: