2011-09-20
10:38:00

Oja! Fan va fint!

Nu har man vart ombord på Cinderella då och jobbat!

 

Och det gick la änna helt ok=), med tanke på att jag åker redan imorgon igen och ska jobba i 10dagar=)!

Har mer eller mindre ställt in mig på att fokusera på jobb just nu, hösten har ändå inte så mycket Rock N Roll att erbjuda känner jag :). Och det lilla jag vill göra och njuta av, det hinns absolut med!

Men tills jag får ett löpande schema, så går jag mer än gärna på denna jouren! Skapar mig ett rejält sparkonto och samt kan ta lite längre ledigt när det är dags för flytt med mera!

 

Så från och med nu så lovar jag INGENTING om att ses med någon, i och med att jag vet aldrig hur det blir kring jobb. Det blir som så att när jag har en lucka ledig och känner att: Nä nu jävlar :). Då hör jag av mig =) å dom som kan och har tid, har tid:). Allting löser sig alltid!

Sen dessutom så märker man så fruktansvärt klart och tydligt numera vem/vilka som e ens riktiga vänner, hell yeah ;).

 

OK! Jobbade i 6dagar nu då, och herre min jävel vilken skillnad på arbetsplats och arbetsplats=). Så nu är det la änna bara å köra=).

Sen innan lördagen då jag gick av kände jag bara: Nej fan, dra hem till min underbara Linda i Karlstad?

Och det gjorde jag=), och stannade tills igår måndag. Så underbart att få träffa henne igen och lilla grabben och hennes karl. Lördagen vart det myskväll samt en mindre utgång, fan va jag har saknat Karlstad känner jag=) Och linda givetvis=)!

Sen söndagen då mös vi mest hela dagen och sen lagade jag middag så satt vi och hade det gött=).

 

Men det blir allt en repris på detta!

Sen igår vart det gå runt på stan, fika och grejja lite oså:). Och sen for jag hem till familjen=).

 

Igår va det mest mysa hemma med familjen och gå runt i pyjamas och sen ligga i deras gudomliga soffa och kolla på 112 - På liv och död. Repriserna då givetvis i och med att den helt jävla underbart skapade mannen Gävle Magnus är med där. FAR ÅT HELVETE VILKEN MAN!

 

Och nu idag återstår läkarbesök, samla ihop papper, packa, ringa några samtal och sen träffa syster tror jag och nåra vänner. För imorgon bär det av igen=)

 

Och sen när man änna kommer hem kanske det blir FLYTT! Äntligen!

 

Fatta min känsla! Packa upp MINA saker, inreda ett hem som JAG vill ha det och ingen som klankar ner på en om och om igen för det man vill eller ger förslag på=). UNDERBART!

 

Men som sagt! Jag kommer, eller ja jag hoppas på att få jobba en jävla massa nu framöver. Men är det nått så är det bara att höra av sig!

 

Ta hand om er och era nära och kära!

MVH / Lucky Lady

Postat av: Lisen

Låter fint att du har sånt fokus. jag saknar just detta fokuset på att få jobba eller plugga.

Jag hoppas att jag räknas som en av de där "riktiga" vännerna som du skriver om.Kram Lisen

2011-09-21 | 10:25:54
URL: http://lisenlife.blogg.se/
Postat av: Lucky Lady

Klart du gör Lizen! Tro inget annat:) jobbar o vill jobba mera delvis för att kunna åka till dig juh:). Och sen d där med bo grejen är ej riktad mot Malin ska ju påpekas utan ja du vet vem... Mitt fokus så sett är bra, ge fan i kohlhydrater? Värdelöst! Blivit så jävla svag för kohlhyrater, men nu jävlar!!! Egna mål och egen prio lista:) kom du in på utbildningen snygging? Ska vi boka GAR snart :D? Och du måste ju komma till mig sen nu framöver:) nya lyan!!!! Puss puss saknardig!!!

2011-09-21 | 13:05:58
Postat av: amanda

hej allt bra? :)

kram

2011-09-21 | 14:14:50
URL: http://toppamanda.blogg.se/
Postat av: Lucky lady

Hej! Vem e du:)?

2011-09-21 | 14:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: