2011-09-10
18:35:52

Wooopsie Daisy!

Såhär är fallet!

Sommaren är över och mycket har man gjort å mycket har hänt:).
Tänker dock skriva om det som komma skall!

Imorgon söndag den 11sep börjar jag på en båt i Stockholm, Cinderella.
Otroligt blandade känslor som man bär på just nu, men med Dissection i bakgrunden blir man lugn :). Ny båt, nya människor, nytt kök men framför allt en stoooooor förändring. Men det blir la väl ändå!

Huvudsaken e ändå att man har ett jobb liksom=). Och det är la det som mer mindre är det som jag prioterar mest nu. Samt det faktum att en annan snart har ett eget boende, japp ni läste rätt. Maria ska för första gången på 6år ha eget, rädd? HELL YEAH! Men att få packa upp sina saker och inreda och bygga upp ett hem utan att någon klankar ner på en för det man gör eller vill göra, det är änna guld.

Så när man kommer hem från Stockholm är det nog dags för flytt bland annat :). Men innan jag flyttar in ska jag måla om hela lägenheten, å det kommer bli så snyggt!!!!

Så mycket sker just nu! Nytt jobb & ny lägenhet, kommer nog bli väl detta :).
Annars i övrigt är allt OK! Vart iväg en vecka i Alanya med polarna, gorgeus! Den resan hade allt! Sol, sprit, bad, dans på bardisken med mera :).

Har fan haft så jävla kul denna sommar så det är änna helt sinnes! Get Away Rock med min Lizen, sen en sju helvetes massa mer underbara tripps. Och mer ska det allt bli!

Men nu i höst/vinter: Jobba as hell, flytta, träna o ja bara må allmänt gött!
Min underbara årstid är här! Mys och en sju helvetes massa metal!
Och ja jag är fortfarande singel, singel and going strong..... Lite trist men känner la mer eller mindre att icke värt det.... Den dagen d sker då sker d, betvivlar det men men :)

Nu sitter jag hemma hos mor & pappa lennart! Avnjutit en underbar middag, sitter å skriver här å hör på Dissection. Väskan e packad, alla papper och min kniv väska äro med..... Så nu återstår bara att bege sig mot sthlm and catch the fucking day! Håll alla tummar crossed för mig så ger jag er en uppdatering när jag är tillbaks :).

P.S. En vecka i Alanya med en massa mat och alkohol = ATT MIN KROPP SER UT SOM FAN SJÄLV! :D
Hello diet and workout and no fucking kohlhydrater!

Ta hand om er och era nära!
// Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: