2012-01-06
20:52:09

Nä om vi skulle köra ett tänkvärt AKA rejäl läsnings inlägg=)?

Jajjemän lets do so!

Va säger man so far so good eller??=).
Om vi änna tar en titt i backspegeln till typ dec 2011, va skedde då?
ALLT MÖJLIGT!
Jobbade ju extra på Nöjes i Karlstad tom den 20dec typ, många härliga typer och full fart kan man säga :).
Sen kom två kollegor och vänner från mitt gamla jobb Stena o hälsade på. Där! Skäms jag lite! Jag va helt slutkörd, tom mage och blev full på ingenting :P. Hoppas kunna göra bättre ifrån mig nästa gång om jag får en sån.
Sen så har det vart full rulle med jul, familj, vänner och min pojkvän. Va ju här i Ed från den 24-28dec, grabben kom den 25 sen drog vi hem ihop. Julafton va la lite lattjo! Fråga syster om vi hade budget för julklapparna till varandra? Hon svara, och jag kände bara en inre irreterad känsla. Så! Från familjen Settergren/Gabrielsson gjorde jag en donation till Stadsmissionen i Göteborg. Gatljuste för dom hemlösa fick en gåva på 500kr.
Vi e världens rikaste familj, vi e så jävla lyckligt lottade som har den familj vi har. Så det finns andra som behöver lite mer än oss. Så jag skänkte bort alla julklapps pengar :P.
Vissa kanske tycker va dumt, men jag står för det jag gjorde och skäms icke. Hade jag haft mer hade jag skänkt mer. Men det va underbart på alla sätt och vis med allt som hände underdessa dagar:).
Mycket god mat och mycket gott å dricka. Dock för mycket!
Ni vet när man festat å ätit gott en kväll, då dan efter är man ju änna rejält jävla svullen. Tänk då 8dagar med detta?! Ja man mådde ju inte så bra när man såg sig i spegeln eller kände sig fräsh :P.
Dan innan nyår så fick min karl bestämma precis till punkt o pricka vad vi skulle göra, jag fick ej lägga mig i. Efter en viss diskution så är det sanning med stort S att jag bestämmer väldans mycket..... Så nu lät ja han :).
Det vart bord bokat på en resturang med några bärs och sen biljard och sen hem o softa lite och kolla hockey, kunde inte bestämt det bättre själv :).
Sen nyår, som vi båda tycker e sjukt överskattat :P. Slutade med en top notch middag som karl gjorde! Helstekt älg entreqote med kroketter, sallad och hemmagjort vitlökssmör:).
Sen satt vi å tjöta lite och drack lite o sen in till stan :). Så det va änna en trevlig perfa kväll!
Sen tror ju inte jag direkt på nyårslöften, samma saker varje år. Couldnt care less!
MEN DÄREMOT! Nått jag grunnat länge på även innan nyår, jag/min kropp mår ej bra av allt jag utsätter den för.
Och ja jag vet att jag e jävligt hård mot mig! Man ska aldrig bli nöjd för då slutar man prestera, har vart mitt motto länge. Dock kanske det ej e så jävla bra:P kommer la slita sönder mig själv i slutet. Så! Fick ett nytt i skallen för några dagar sen, Jag är problemet och bara jag kan lösa det. Med andra ord!
Skärpa till mig med kosten med tanke på att jag e laktos intolerant samt lite gluten, samt att jag har haft magkatarr oc blödande magsår:P.
Jag gillar inte mig själv när jag dricker för mycket stark öl eller för mycket vin, så no more på ett tag. Håller mig till härliga 3.5or. Vill inte orsaka onödig skada kring andra eller mig själv förräns allt e klart!
Sen om jag nu får positivt svar från skolan att jag kommit, då vill jag ju deffenitivt inte supa bort det liksom :P.
Så jag har fått gnistan tillbaks kring gym, kost vetande och ett bra välmående:). Det starkaste jag dricker nu på sin höjd kan va ett glas rödvin, ej mer.
Sen det där med skola då! Ja jag har ju valt detta, och många har frågat varför jag vill sätta mig och utbilda mig.
Efter att ha kört stenhårt med jobb till havs i 2års tid, och levt det som följer när du går av båten också. Fick mig en tankeställare redan i höstas kring allt detta hola balola och va jag igentligen vill.

Och det jag vet är att när dagen D kommer och jag vill skaffa en egen la familia vill inte jag säga till mina barn:
-Mamma kommer om 12-14dagar så ni får va rädda om er, hej!
Å sen ut till havs, hell no. Och skulle jag kocka iland då blir det ändå jobb måndag-lördag natt oftast kl.10.00 - 22,23.00. Så jag ska utbilda mig till yrkeslärare, bli världens grymmaste hemkunskap/köks lärare :).

Kommer bli skillnad i plånboken och det märker jag redan nu :P. Men vill man nåt så sker det ej över en natt, man måste fan satsa och vara enveten!
Och nu jävlar e jag taggad!
Taggad på välmående och satsa på karriären samt mitt nya samboliv:).

Vet att jag sa och prata mycket om att ALDRIG mer bo/eller flytta ihop med en karl efter exet. Men man ska nog fan aldrig säga aldrig, för här händer det grejjer:).
Nu e det fredag den 6! 2012 LÄR NOG FAN ÄNNA BLI MITT ÅR! ALL THE WAY! Många saker och ting är inplanerade redan och hell yeah it feels good=).
Samt så måste jag fan bli bättre på att dokumentera med bilder, för detta suger ju :P. Så vid nästa moment så blire bilder, får nog fan börja avsätta en halvtimme om dagen för att hålla The Blogg vid liv eller:P.

Idag la familia in Ed, älskar det:). Imorgon blire back to K-town med Matte som sällskap <3. Sen äre nog fullt ös resten av veckan plus träffa buddies, träna, plugga och pussa på min baby som kommer hem söndag kväll :).

Tror ej jag har glömt nått..... Har jag det så remind me! :)
Vill bara säga att jag är stolt och extremt lycklig som har den familj jag har och dom vännerna jag har. Vänner som faktiskt är och förblir mina vänner.
Dom vännerna och min familj gör jag allt för.
Älskar er mer än ord och hjärta finns till.
Tack för att ni gör mig hel!

Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: