2012-03-22
15:00:30

Det är verkligen vår i luften!!!!!!

Våren är här and iam loooooving it!

Blir alltid på så galet gott humör änna när våren finaly är här! Påsken är ju liksom min favorit högtid, bara är så :). Sen så kan det la änna ha o göra med att våren liksom verkligen är här på någe vis då=).

Fram tills idag har jag väl mest kämpat med lunginflammation, japp! It came back! Dubbel pencilin kur va det ja :).
Under första kuren så kände jag mig ju lite bättre så jag körde änna full fart med allt som det innebär! Hjälpa vänner, fixa hemma, bege mig ut överhuvudtaget å fånga dagen liksom. Jävligt dum idee:).

Va ju konfrencier på Rock For Life, drivs av ungdomar och skapas av ungdomar. Tycker det är en jävligt bra grej dom har där, så självklart vill man ställa upp och bidra med nått och hjälpa dom så gott man kan.
Men efter sista föreställningen kände jag mig änna dålig.
Vaknar upp förra fredagen med 40+ i feber, spyr, kan knappt andas och är helt lam typ. Min underbara karl va ju hemma som tur va så han sprang och hämta ut antibiotika och pysslade om mig och såg till så jag fick i mig vätska och mat:). Älskar honom så det är helt sjukt. Så hela förra helgen va totalt koma, men sen så!
Veckan nu då börja med att jag va lite sis så där, men enveten som man är!
Mötte upp ungdomarna för att supporta en sista föreställning, dom e ju bara så jävla grymma! Och nu så mår jag änna bra:).

Visst känner jag tyngd bak i ryggen på lungorna, och är det inte bättre så får jag ju ringa då så dom får röntga mig o kolla in det liksom.

Men våren är här och jag e tillbaka:).
Idag så for baby ut på böljan blå! Så jag styrde änna upp frukost och duka fint och väckte han när det va klart :).
Får ju liksom änna ta vara på varenda minut man kan innan han drar, dröjjer ju liksom 10dagar sen innan man får kyssa han igen :).
Sen har det bara vart full fart idag! Och än är ej dagen slut!
Kör lektion nu snart igen! Sen så iafton blir det kvalitets mys med min underbara Linda! Lite sådär brudar dricker bärs och bara tjötar, älskart!

Sen imorgon ska jag hem och krama om, VERKLIGEN KRAMA OM UTAV BARA HELVETE! Hela min familj och mina vänner, för im going home :).

Hem och bara vara med familj och vänner och hjälpa till med lite olika saker och ting samt vårda om mina vänner med att styra upp en liten grillfest kanske :)?
Ja bra blir det i alla fall=)

Men vill önska er alla en sju helvetes underbar dag!
Take care / Lucky Lady

2012-03-09
17:30:08

Voila!

Ett foto på moi som ligger i vilofotöljen.
Är så oerhört glad att min karl vart så hård på att vi ska ha kvar den.
Fotöljen va/är min räddning i dessa dagar :).

Take Care / Lucky Lady
2012-03-09
14:44:06

Fredag = Önskar alla en trevlig helg!

Trevlig helg!

Piggare och känner mig rätt stark i huvudet, dock går jag som om jag vore 75år:). All tyngd ligger nu back på lungorna, så jag går omkring i 10min sen måste jag sitta. Men det är helt klart på bättringsväg! Sen tycker jag att jag som envis borde få berömm! Tänkte ta en promenad ida, men! Det blåser och är kallt som fan ute, så jag håller mig inne.
Tänkte gå igenom lite papper samt kolla agendan det som skall göras och det som jag änna missat. Samt plugga, fick mail om historia redovisning som jag har. Dock tror jag hon skrev fel! Jag ska skriva om Starka Fustestater? Va e det för ord? Hon måste ha skrivit fel :P. Sen ska jag bara vara i harmoni typ.
Inte ens försöka ge mig på nått socialt idag som jag annars brukar tvinga mig till när jag är sjuk. Jag vill verkligen bli av med detta, och då förstår ni att jag verkligen är sjuk.
Annars hade jag bara tvingat mig ut, men icke denna gång.

Haft litet mysigt besök här av lilla Tess! Hon och hennes make beger sig mot Egypten på söndag, ta hand om er!
Önskar dom en säker och happy resa ;).
Annars så är det la ok! Drack min första kopp kaffe idag sen i måndags, förstå vilken underbar känsla! Och igentligen smakar ju kaffe crap, men ack så gött!
Sen så en annan grej! Herrejävlar vad man drömmer sjukt och hemskt! När man är sjuk! Ska det vara så?
Vissa är så verkliga så jag vaknar liksom med gråten i halsen och har en ren inre panik. Borde kanske kolla upp dom. Mycket av de jag drömmer byggs nog på ren jävla rädsla som jag änna bär inombords 24/7 . Men men!
Men nu får jag la återgå till pappers arbetet här i min zon :). Jag sitter/lever i vilo fotöljen, datorn/teven ja allt är en hand sträckning away :). Så jävla illa, men va ska man göra?
Önskar alla en trevlig helg och njut för en annan också!

Take Care / Lucky Lady
2012-03-08
22:52:50

What would i do without you Nova :)

Blev rejält överraskad

Underbara Nova kom hit tidigare ikväll med en massa gott :). Och man kan säga såhär! Med tanke på att man är rätt svag så har ma inte orkat med att tillaga nått för att äta. Då märker man att man har vänner som verkligen är mån om att man ska få i sig mat.
Igår kom min underbara bästa vän Linda hit med sushi och sjögräs sallad till mig. Men det bästa med det va att få träffa henne, grät när hon kom. Kvinnan har vart i Thailand i 5 veckor med sin pojkvän och lilla ollie, efterlängtade nått så kopiöst :).
Sen ikväll då kom Nova :). Smörgåstårts bitar, parmaskinka, vindruvor, kex och philadeplhia ost:). Sen gjorde jag en salsa på färska jordgubbar, mango, rödlök och tomat :). Vi myste och bara va, och det va nog det bästa på länge :). Kollade på Skönheten & Odjuret, och jepp vi båda två fällde några tårar. Samt skratt och prata med, sjukt va mycket man minns när det kommer till disney :).
Underbart!

Och nu sitter jag och myser med filten och kollar på Big Bang Theory, så frälst i den serien så d änna e sjukt=).

Mår helt ok! Dock svag. En sak som jag tänkte på tidigare ida! Den värsta känslan man kan ha är när man vill så mycket och har så mycket att ge, men ingen ork. Man orkar inte kicka igång sig själv eller något, man är lamslagen. Heter det så?
Man vill väl! Man kämpar på och vill styra upp allt och få ordning på allt och man kämpar verkligen. Livet är en ända kamp med mycket glädje på vägen. Bara å suga in det :).

Sen ska det bli så otroligt underbart att min karl kommer hem! Måndag är dagen då han kommer hem och då blir det mys deluxe :).

Sen måste jag säga att jag har nog världens bästa mamma, älskar dig mamma :).

Men nu blir det ännu mera Relax för mig och imorgon ska jag ta en promenad tänkte jag om vädret tillåter. Kan nog va lite behövligt!

Tack alla mina underbara <3 Och tack tusen tack mamma för att du är du och jag får vara din dotter :).

Take Care allihopa!
Lucky LadyMe & Baby
2012-03-08
12:10:33

Vet seriöst inte varför jag dryga så :P

Dryga en del här har man ju gjort!

Sist jag skrev va det ju januari, nu är det mars :P.
Vad som hänt och skett.... Hmmmm.... Ja en hel del antar jag :). Just nu ligger jag i lunginflammation, inte ok. Önskar inte ens min värsta fiende den smärtan jag har nu och haft dagarna som vart.
Aldrig haft det innan och trodde att de ej är så allvarligt, men tji fick jag för det!
Förrutom att jag är sjuk så är det OK!
Jag och karln har det gött i Värmland, trots snön som kom nu :P. Helt sjukt med tanke på att förra veckan hade vi grill debut och njöt av våren. Sinnes!
Så jävla sjukt! Jag skrev ju typ varje dag förr och nu så har jag kommit till det stadiet vet ej vad jag ska skriva :).
Pluggar på som en idiot i skolan och kör på, inte riktigt vant mig vid det liv som en student har men d kommer:).
Men just nu så längtar jag mycket efter mannen och våren/sommaren! Allt som kommer med det!
Sol, bad, grill, öl, bilar/mc, festival och enbart njuta! Den festival som jag vet att jag kommer satsa stenhårt på är Get Away Rock, love it!

Annars i övrigt är la allt ok i guess! Hade la underlättat om ni skickade in och fråga iställe vad ja gör nu förtiden :P.
Man har ju änna fortfarande ordning och reda och så, men blivit lite mer njuta av livet utan att känna att jag är en dålig person.
Allt löser sig liksom alltid jag vet det.

Och just nu har jag ingen aning om vad som kommer att ske fram över :). Time will tell! Jag pluggar på och har mig sen får man se!!
Take Care / Lucky Lady