2012-03-22
15:00:30

Det är verkligen vår i luften!!!!!!

Våren är här and iam loooooving it!

Blir alltid på så galet gott humör änna när våren finaly är här! Påsken är ju liksom min favorit högtid, bara är så :). Sen så kan det la änna ha o göra med att våren liksom verkligen är här på någe vis då=).

Fram tills idag har jag väl mest kämpat med lunginflammation, japp! It came back! Dubbel pencilin kur va det ja :).
Under första kuren så kände jag mig ju lite bättre så jag körde änna full fart med allt som det innebär! Hjälpa vänner, fixa hemma, bege mig ut överhuvudtaget å fånga dagen liksom. Jävligt dum idee:).

Va ju konfrencier på Rock For Life, drivs av ungdomar och skapas av ungdomar. Tycker det är en jävligt bra grej dom har där, så självklart vill man ställa upp och bidra med nått och hjälpa dom så gott man kan.
Men efter sista föreställningen kände jag mig änna dålig.
Vaknar upp förra fredagen med 40+ i feber, spyr, kan knappt andas och är helt lam typ. Min underbara karl va ju hemma som tur va så han sprang och hämta ut antibiotika och pysslade om mig och såg till så jag fick i mig vätska och mat:). Älskar honom så det är helt sjukt. Så hela förra helgen va totalt koma, men sen så!
Veckan nu då börja med att jag va lite sis så där, men enveten som man är!
Mötte upp ungdomarna för att supporta en sista föreställning, dom e ju bara så jävla grymma! Och nu så mår jag änna bra:).

Visst känner jag tyngd bak i ryggen på lungorna, och är det inte bättre så får jag ju ringa då så dom får röntga mig o kolla in det liksom.

Men våren är här och jag e tillbaka:).
Idag så for baby ut på böljan blå! Så jag styrde änna upp frukost och duka fint och väckte han när det va klart :).
Får ju liksom änna ta vara på varenda minut man kan innan han drar, dröjjer ju liksom 10dagar sen innan man får kyssa han igen :).
Sen har det bara vart full fart idag! Och än är ej dagen slut!
Kör lektion nu snart igen! Sen så iafton blir det kvalitets mys med min underbara Linda! Lite sådär brudar dricker bärs och bara tjötar, älskart!

Sen imorgon ska jag hem och krama om, VERKLIGEN KRAMA OM UTAV BARA HELVETE! Hela min familj och mina vänner, för im going home :).

Hem och bara vara med familj och vänner och hjälpa till med lite olika saker och ting samt vårda om mina vänner med att styra upp en liten grillfest kanske :)?
Ja bra blir det i alla fall=)

Men vill önska er alla en sju helvetes underbar dag!
Take care / Lucky Lady


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: