2012-03-09
14:44:06

Fredag = Önskar alla en trevlig helg!

Trevlig helg!

Piggare och känner mig rätt stark i huvudet, dock går jag som om jag vore 75år:). All tyngd ligger nu back på lungorna, så jag går omkring i 10min sen måste jag sitta. Men det är helt klart på bättringsväg! Sen tycker jag att jag som envis borde få berömm! Tänkte ta en promenad ida, men! Det blåser och är kallt som fan ute, så jag håller mig inne.
Tänkte gå igenom lite papper samt kolla agendan det som skall göras och det som jag änna missat. Samt plugga, fick mail om historia redovisning som jag har. Dock tror jag hon skrev fel! Jag ska skriva om Starka Fustestater? Va e det för ord? Hon måste ha skrivit fel :P. Sen ska jag bara vara i harmoni typ.
Inte ens försöka ge mig på nått socialt idag som jag annars brukar tvinga mig till när jag är sjuk. Jag vill verkligen bli av med detta, och då förstår ni att jag verkligen är sjuk.
Annars hade jag bara tvingat mig ut, men icke denna gång.

Haft litet mysigt besök här av lilla Tess! Hon och hennes make beger sig mot Egypten på söndag, ta hand om er!
Önskar dom en säker och happy resa ;).
Annars så är det la ok! Drack min första kopp kaffe idag sen i måndags, förstå vilken underbar känsla! Och igentligen smakar ju kaffe crap, men ack så gött!
Sen så en annan grej! Herrejävlar vad man drömmer sjukt och hemskt! När man är sjuk! Ska det vara så?
Vissa är så verkliga så jag vaknar liksom med gråten i halsen och har en ren inre panik. Borde kanske kolla upp dom. Mycket av de jag drömmer byggs nog på ren jävla rädsla som jag änna bär inombords 24/7 . Men men!
Men nu får jag la återgå till pappers arbetet här i min zon :). Jag sitter/lever i vilo fotöljen, datorn/teven ja allt är en hand sträckning away :). Så jävla illa, men va ska man göra?
Önskar alla en trevlig helg och njut för en annan också!

Take Care / Lucky Lady

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: