2012-03-08
22:52:50

What would i do without you Nova :)

Blev rejält överraskad

Underbara Nova kom hit tidigare ikväll med en massa gott :). Och man kan säga såhär! Med tanke på att man är rätt svag så har ma inte orkat med att tillaga nått för att äta. Då märker man att man har vänner som verkligen är mån om att man ska få i sig mat.
Igår kom min underbara bästa vän Linda hit med sushi och sjögräs sallad till mig. Men det bästa med det va att få träffa henne, grät när hon kom. Kvinnan har vart i Thailand i 5 veckor med sin pojkvän och lilla ollie, efterlängtade nått så kopiöst :).
Sen ikväll då kom Nova :). Smörgåstårts bitar, parmaskinka, vindruvor, kex och philadeplhia ost:). Sen gjorde jag en salsa på färska jordgubbar, mango, rödlök och tomat :). Vi myste och bara va, och det va nog det bästa på länge :). Kollade på Skönheten & Odjuret, och jepp vi båda två fällde några tårar. Samt skratt och prata med, sjukt va mycket man minns när det kommer till disney :).
Underbart!

Och nu sitter jag och myser med filten och kollar på Big Bang Theory, så frälst i den serien så d änna e sjukt=).

Mår helt ok! Dock svag. En sak som jag tänkte på tidigare ida! Den värsta känslan man kan ha är när man vill så mycket och har så mycket att ge, men ingen ork. Man orkar inte kicka igång sig själv eller något, man är lamslagen. Heter det så?
Man vill väl! Man kämpar på och vill styra upp allt och få ordning på allt och man kämpar verkligen. Livet är en ända kamp med mycket glädje på vägen. Bara å suga in det :).

Sen ska det bli så otroligt underbart att min karl kommer hem! Måndag är dagen då han kommer hem och då blir det mys deluxe :).

Sen måste jag säga att jag har nog världens bästa mamma, älskar dig mamma :).

Men nu blir det ännu mera Relax för mig och imorgon ska jag ta en promenad tänkte jag om vädret tillåter. Kan nog va lite behövligt!

Tack alla mina underbara <3 Och tack tusen tack mamma för att du är du och jag får vara din dotter :).

Take Care allihopa!
Lucky LadyMe & Baby
Postat av: Mamma

Jag ÄLSKAR dej oxså gumman ;)

2012-03-10 | 10:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: